Rebon Alchemist Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Oznajmiam, że od dzisiaj do 14/15 sierpnia mnie nie ma ale to nie znaczy,że nie biorę udziału w sesji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 No jak widać wzięłem w jestem znowu, objawiam się wam i takie tam. Kiedyś wrócę do sesji, jak jeszcze znajdę chęci, to informuję wstępnie. Moje odejście było obgadane z Kapim, tak będzie i z ewentualnym powrotem. Rzekłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) Cieszymy się z Twego powrotu Jak Ci się znajdzie ochota to zawsze Cię chętnie znowu wrzucę, daj tylko cynk. Grim jak wiesz jest żywy. Pozdrawiam i życzę miłego czasu Edytowano Lipiec 26, 2014 przez kapi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Pytanie do Atlantisa. Czy możesz w razie potrzeby wyczarować tarcze dla wszystkich członków drużyny? Bo w ostateczności moja postać może wykonać.... pewien ruch.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 (edytowany) Nie wiem czy obecnie jest to możliwe nawet przy moich wynikach. Pytanie do kapiego: Jaki byłby poziom trudności gdybym chciał wyczarować tarczę dla wszystkich z drużyny.? Edytowano Lipiec 28, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 (edytowany) Wszystko zależy jaka byłaby to tarcza. Bo jeśli trwałaby 1 turę i miała 1 wytrzymałości (tak jakby dodawałaby każdemu 1 życie) to byłoby to dość proste. Natomiast, jeśli byłaby permanentna, odnawialna, dodawała pancerz, drugie życie i +80 do żywotności to nawet nie próbujcie, bo się nie uda. Więc powiedźcie co miałaby dawać, a ja powiem jak to widzę. Edytowano Lipiec 28, 2014 przez kapi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 chwilowa obrona przed podmuchem ognia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Jak silnym podmuchem ognia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 On chce wybuchnąć jak to zrobił w jaskini. Jeśli się nie mylę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 On ma różne stopnie tego wybuchu, bo samemu z Nim to ustalałem. Im dłużej się ładuję tym większe bum, więc może zrobić nawet większe niż to w jaskini. Dlatego pytam się jak duże On chcę zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 wystarczajace do pozbawienia jej przytomności lub by ból spalonej skóry odwrócił jej uwage od drużyny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 nie zauważyłeś że powoli ją pokonujemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Lipiec 29, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2014 Wiesz... taka tarcza, jeśli ma ochronić np. Atlantisa, który znajduje się bezpośrednio przy celu będzie bardzo trudna, natomiast jeśli chcesz ochronić Maskeda, to już stopień trudności się zmniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 nie zauważyłeś że powoli ją pokonujemy. "powoli" z pomocą Wiktora pójdzie szybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 szybciej to pewnie idą juz posiłki z poza miasta by wspomóc oborne Canteroltu (dokładnie to nie wiem czy idą ale znając taktyke ze trzeba chronić stolice to pewnie Kapi już jakiś plan knuje by zaraz miały się pojawić z 4 dywizje pod murami ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Skąd podmieńcy mają wsiąść 60 tysięcy żołnierzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Z poboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Tylko że tylu nawet nie mają w Equestri.Z tego co pamiętam to mają gdzieś z 15000 żołnierzy a nie 60000. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 jak w całej Equestri maja 15 k żołnierzy to.... stwierdzam że to BARDZO mało jak na tak duży kraj Zakładając że w miescie stacjonuje tylko "straż miejska" i odział miejscowego garnizonu ( które zazwyczaj są rozleniwione) to byle batalion lub brygada doświadczonej armii z poza miasta to już jest wielki problem, a jeśli wejdzie przynajmniej batalion doświadczonej gwardii królewskiej (tych żołnierzy z byłej gwardii księżniczek) to jest przewalone w całej linii... + Wróg ma doświadczone odziały magików i pegazów więc trzeba ubić NMM jak najszybciej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Och, a więc jednak decydujecie się ją ubić? Mogę pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 W sprawię liczebności: 60 000 żołnierzy nie zastaniecie (raczej ) w okolicy. Z mojej pisaniny wynikało, że rebeliantów jest kilka tysięcy (pewnie z max 8 licząc tych nie wysłanych do walki itp. ), a siły wroga w mieście mogą liczyć nawet powyżej 15 tysięcy. Teraz dlaczego takie liczby. Nie jest to oczywiście cała armia Equestrii, tylko że: 1. Prawdziwa armia została podzielona na tych spaczonych i normalnych i tylko ci pierwsi służą złu. 2. Siły changelingów zajęte porządkami, czystkami i wywożeniem do ZOMów nie zdążyły się jeszcze zebrać. Przypominam, że to z czym walczycie jest częścią tworzących się sił, które mają zniszczyć szerzącą się rebelię. Wszystkie podane wyżej liczby są przybliżone i nie możecie mieć pewności, tak czy siak w Canterlot nie powinno się nagle znaleźć 60 000 wojska, choć nigdy nie można tego wykluczać, bo armia changeli liczy znacznie więcej niż te marne 4 dywizje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Kapi czy mogę w twojej grze zacząć budować armię droidów lub klonów? Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Wiesz to raczej trochę nieklimatyczne... wiesz klony, droidy to bardziej sience fiction, a nie fantazy. Bardziej by pasowała armia duchów, demonów, konstruktów światła, czegoś takiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Bo chciałem zbudować maszynę która miałby budować moją armię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Z maszyną byłoby słabo, nie ten klimat. Chyba, że kombinowałbyś tak lekko steampunkowo +techmaturgia, wtedy może by przeszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts