Rebon Alchemist Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Ok dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebon Alchemist Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 A, mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś z was dzwonił lub chciał mnie dodać na skype? Jeśli tak to niech te osoby napiszą jaki mają nick na skype bo nie ogarniam kiedy ktoś do mnie dzwoni a ja nie wiem kto, więc na przyszłość jeśli dzwonicie do mnie to napiszcie swój nick z forum, będę wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 z tego wynika....że Rebon nic nie wie xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebon Alchemist Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Nie wiem, bo się tyle dzieję, że nie ogarniam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebon Alchemist Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Ej to gdzie ja, tzn Rebon i moja, tzn jego drużyna (o ile takowa jest) się znajduję? Chcę napisać coś wreszcie bo mam czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 (edited) W tym samym miejscu co ostatnio czyli na dworcu. edit Tymczasem wewnątrz dworca do Rebona i innych docierali co raz to nowi posłańcy, meldując o rozpoczęciu ataku na bramę i spodziewanym rychłym zwycięstwie w tamtym miejscu. Był też pierwszy raport o stratach. Z wstępnych szacunków lekarzy do szpitali dostało się do tej pory 200 rannych z miasta i 30 z koszar, kolejne 150 kucy nie żyje, a przypuszczalnie jeszcze kolejne tyle lżej rannych dalej uczestniczy w bojach. Za to przyłączyło się do rebelii znaczna część kucy z dolnego miasta, którzy dostali wyposażenie bojowe, ale nie stanowią przeszkolonej siły zbrojne Edited September 24, 2014 by Wiecznie WnerwionyAtlantis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Jaenr Linnre (mam nadzieję bez błędu) miałbym do ciebie małą prośbę: pisząc jako narrator używaj automatycznego, mówię tak bo automatyczny miej kontrastuje z czarnym i jest widoczny na białym, a biały z białego trudno odczytać :/ można sobie z tym poradzić, ale nie ukrywajmy jeden ruch myszki to dla mnie za dużo o 7. Jeśli to nie problem mógłbyś tak zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebon Alchemist Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 A dalej trwa bitka na dworcu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaenr Linnre Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Ogólnie rzecz biorąc to wybierając kolory na początku sesji wybrałem biały-narracja czerwony-mowa czarny-myśli, a o białym jedynie zapominałem bo w mojej stronie każdy tekst jest biały... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 A dalej trwa bitka na dworcu? Skończyła się śpiochu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebon Alchemist Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Uff to git bo nie wiedziałem co robić... Tak wiem trochę nie ogarniam ale man sporo ba głowie ostatnio jednak teraz się lekko uspokoiło więc jutro coś napiszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 jakoś tak tu cicho ostatnio :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapi Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 Pewnie to kwestia końca semestru w szkołach. Dużo sprawdzianów = mało czasu Mam nadzieję, że w święta trochę się to ruszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Cześć Wam będę pierwszy i przywitam się z Wami w 2015 roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebon Alchemist Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 No hej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Kolejny farciarz na feriach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebon Alchemist Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Taa ale zaraz koniec bo mam ostatni tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Ja jeszcze przed feriami :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaenr Linnre Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Ludzie, odpisujcie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Mam wrażenie, że moja postać jest przyblokowana :/ . Ciekawe co ja mam powiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapi Posted January 31, 2015 Author Share Posted January 31, 2015 Jakim prawem tu piszesz zdrajco, jesteś przyblokowany Sorry nie mogłem się powstrzymać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Odpowiedział bym jakim prawem, ale po zarwanej nocy nie chce mi się szukać odpowiednich zapisów w konstytucji Po za tym ponoć przyblokowana jest postać Seluny mimo tego że nie zdradziła. Rzecz w tym że no muszę opisywać różnice między naszymi blokadami? PS. Nie ja zdradziłem tylko kierowana przezemnie postać. Swoją drogą wybierając ten sposób popełniłem ten sam błąd co rebelia, ale nie będę tu tego wyjaśniał, może w sesji ale jak znam ludzi nie uwierzą mi. Łatwiej jest kupiś przyjemne kłamstewko niż surową prawdę. I spokojnie nie gniewam się. PS2. W zasadzie Nick nie jest zdrajcą tylko dwulicowym szpiegiem i oszustem. Obiektywnie ten podmieniec nigdy nie zdradził bo tak naprawdę nigdy nie wspierał rebelii a podmieniec jedynej zdrady jakiej może się dopuścić to zdrada królowej i kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapi Posted January 31, 2015 Author Share Posted January 31, 2015 Zgadzam się, a Selune już odblokowałem jakoś wczoraj czy przedwczoraj Ech Ty właścicielu dwulicowego szpiega, który nie zdradził Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Hej ja tu tylko drugoplanowym narratorem jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts