Jaenr Linnre Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Niestety Atlantisie, czytając twoje posty mogę śmiało podjąć hipotezę jakobyś znacznie zawyżał swój wiek, bądź do niego nie dorósł. Twoje teraźniejsze zachowanie bardziej przystoi do typowego dzieciaka myślącego że jest najważniejszy... Nie chcąc cie jednak obrażać i rozwodzić się nad tym wszystkim z całego serca upraszam cie o nie odpisywanie w tym wątku, jak i w samej harmonii gdyż jedynie psujesz humor innym swoim samolubnym zachowaniem... Z góry dziękuję ~Czytał sir Jaenr Linnre gwardzista Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Twoje prośby zostały odrzucone z powodu błędnej treści,dziękuje i przepraszam za utrudnienia. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mam 18 lat inie kłamię bo nie mam po co.<wiem że nie gramatycznie ale tak się czuję po ostatnim poście oraz dniu w szkole>. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A co do sesji to czytam już ją trzeci raz oraz dwa razy sesje średniowieczna Eq. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Atlantis, nie podoba się to nie graj, co za problem Każdy ma swoje życie prywatne i czasami może zabraknąć czasu na różne rzeczy, w tym sesje. Pamiętam czasy, gdy nikt (ani gracze, ani MG) nie odpisywał w sesji nie przez dwa tygodnie, a dwa miesiące. Skoro - jak mówił Guard - szykuje się bardzo duży odpis, to może warto trochę poczekać? Jeśli nie warto - droga wolna. IMHO mi też się nie podoba długi czas oczekiwania na odpis, gdyż jestem zwolennikiem szybkiej rozgrywki (mało pisania i czekania, dużo szybkiej akcji), ale znam Kapiego jako Game Mastera na tyle, że wiem jedno - nie zawiedzie nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Nie Nieodejde a ato a to dlatego iż wlozylem w tę grę rok życia więc nie chce go zmarnować odchodząc. Please wait ....... A żeby łatwiej się czekało suchar: -Co robi murarz i elektryk na scenie: . . . . . . Budują napięcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Nie Nieodejde a ato a to dlatego iż wlozylem w tę grę rok życia więc nie chce go zmarnować odchodząc. O tak bez Ciebie ta gra legnie w gruzach, byłeś nieodłączną cześcią tej drużyny. A tak na poważnie jeśli przeszkadza Ci tempo tej gry i marnujesz swój iście cenny czas to droga wolna, a jeśli masz zamiar dalej grać to zamknij sie i czekaj na odpis. Edytowano Luty 5, 2014 przez Wolfast 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Nie przeszkadza mi tempo ale nie słowność GM-a i tyle w tej sprawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Ależ Kapi jest słowny, przecież poinformował nas o swoim braku czasu... Ponadto doskonale prowadzi sesję i stara się ciekawie obudować każdą swoją odpowiedź, jedynie tobie to wszystko przeszkadza... PS.: Nie wyglądasz na 18 lat. (Z pozdrowieniami od PpTomka.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 A mam ci udowodnić,bo właśnie byłem urzędzie aby wyrobić dowód i mam odcinek od nich z którym mam się zgłosić za miesiąc i odebrać dowód. -------------------------------------------------------------------------- Już kilka razy pisał ze za tydzień i ani razu nie napisał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Ale jesteś uszczepliwy. kapi. chce być najlepszym uczniem, aby później dostać na swoje studia. Przez to nie ma czasu na ciągle odpisywanie. Jak Ci się nie podoba, to jak rozmówcy powyżej powiedzieli, nikt Cię nie zatrzymuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Popieram ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Popieram Jaenr Linnre i PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Ja nie popieram i nie odejdę bo mam taką fantazję --------------------- To niech kapi następnym razem, nie obiecuje cudów na miarę premiera. Edytowano Luty 5, 2014 przez Atlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Usprawiedliwił się dobrym powodem który wszyscy prócz ciebie uznali... Twój argument jest inwalidą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Nie usprawiedliwił tylko znalazł wymówkę,i tyle w tej sprawie. Nie chce mi się z wami pisać. Edytowano Luty 5, 2014 przez Atlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Ehhh to ma służyć offtopowi do sesji a nie zbędnym kłótniom. Dla mnie dobrze, że kapiego nie ma. Dzięki temu nie ma nowych 50 lub więcej postów do przeczytania. Oczywiście szanuję to, że Kapi robi coś czego mi się za cholerę nie chce i życzę mu powodzenia. Edytowano Luty 5, 2014 przez Rebon Alchemist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Atlantis, ty wiesz, że ja Cię lubię, ale zachowujesz się jak dzieciak. No ale masz do tego prawo. Ale proszę Cię, zamknij się i nie prowokuj innych, dobrze? Miłego wieczoru życzę tobie jak i innym graczom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Nie jak dzieciak,tylko jak czlowiek ktoremu od trzech lat,dzien w dzien dokuczaja za nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Biegnie na ciebie tłum, można odejść, można iść na nich solo (miło było poznać) można uciec i biec razem z nimi, trzeba się dostosować, sądzisz Atlantisie że "za nic"? Moim zdaniem dlatego że nie potrafisz się dostosować do innych, inni też są ludźmi tak samo ważnymi jak Ty, i każdego trzeba słuchać i zrozumieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Współczuję Ci Atlantis, lecz chodzi mi o to, że nie musisz rozładowywać swojego napięcia na nas. Taka rada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Atlantis z tego co napisałeś to chętnie z całego serca bym ci przywalił. Nie podoba mi się twoje podejście do takich spraw jak nauka, gadałem z Kapim... Powiedział że na koniec roku chce wyciagnąć 5.0, ja w liceum ledwo miałem 2.5 . Btw. Jak ci się nudzi to otwórz MS Word , przeczytaj wszystkie posty w Sesji, streść je i napisz historyjke.... może jak skończysz to będzie już Kapi Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 otwórz MS Word , przeczytaj wszystkie posty w Sesji, streść je i napisz historyjke... Jak ta sesja jeszcze raczkowała miałem pomysł, by zekranizować przebieg sesji, ale do tego potrzeba animatorów, dubbingowców, monterów, producentów itp., więc sobie darowałem... Ale historyjka też złym pomysłem nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Heh taki pomysł to i ja miałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Fanfic na kanwie tej sesji? Ciekawe, ciekawe. Ale prawdopodobnie długie i pisane przez kogoś, kto ma czas, siłę, chęci oraz pamięć. No i komputer. Jest opcja pracy wspólnej dla zdeterminowanych, temat otwarty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Ja bym mógł ale mam pewną wielką wadę nie pamiętam jak się fachowo nazywa ale chodzi mi o to, że coś robię i nie kończę.. Chyba niekonsekwentny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 To trochę jak ja. No i dalej nie wiadomo, jak byłyby rozgranoczone obowiązki w tej pracy wspólnej i kto chciałby brać udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts