kapi Napisano Listopad 7, 2016 Autor Share Napisano Listopad 7, 2016 Ja na forum wchodzę, tylko teraz anatomia mnie zabija i średnio mogę robić coś poza komunikacją na PW, czy w tym wątku ale też się za Wami stęskniłem, co tam u Was? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 7, 2016 Share Napisano Listopad 7, 2016 Nudne słowiańskie życie. Praca, dom, praca dom, alkohol. Ale w sumie grałbym jakby było jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 7, 2016 Share Napisano Listopad 7, 2016 Nauka 24/4 a potem piątek i weekend. Plus życie w którym zaczynam istnieć xD Ja w sumie nawet odpisałem (dum dum DUM). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Listopad 7, 2016 Autor Share Napisano Listopad 7, 2016 nie wierzę, odpisałeś, czy to możliwe, dum dum DUM Ja może kiedyś odpiszę, zbierałem się do tego kilka razy, ale nigdy nie było mi dane xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 9, 2016 Share Napisano Listopad 9, 2016 Ja bym liczył na to o czym rozmawialiśmy na PW, o ile będziesz miał na to czas, bo rozumiem twoje problemy z wygospodarowaniem go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Listopad 9, 2016 Autor Share Napisano Listopad 9, 2016 Cóż, kiedyś podobno człowiek się wdraża w nową rzeczywistość, jak się wdrożę, pewnie czas się pojawi, pytanie brzmi kiedy się wdrożę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 9, 2016 Share Napisano Listopad 9, 2016 Za następne dwa lata :^) Spoiler taki żart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Listopad 10, 2016 Autor Share Napisano Listopad 10, 2016 Dwa lata to w sumie i tak niezły wynik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Maj 16, 2017 Share Napisano Maj 16, 2017 Wróciłem jak mi się humor poprawił ale widzę że już nikt już nie gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Maj 16, 2017 Autor Share Napisano Maj 16, 2017 Chwilowo (b. długo) wszystko zawieszone bo nie mam czasu żeby robić cokolwiek, z czasu dla siebie nic mi prawie nie zostało, więc tym bardziej odpisywać nie mogę. PW jak zwykle sprawdzam i odpisuję szybko. Zobaczymy może w wakacje coś się uda wznowić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 16, 2017 Share Napisano Maj 16, 2017 Czyżby reaktywacja się kroiła? W końcu z mroków wyłania się coś, co jest warte uwagi... Czekajmy zatem na wakacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Czerwiec 30, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2017 Tak jak napisałem w ogłoszeniach - zaczęły się wakacje i jest szansa, że będę miał czas raz na jakiś czas odpisać w sesji. Ci, którzy jeszcze chcą grać proszę, żeby napisali do mnie PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts