Arceus Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 (edited) Udanego sylwestra, szampańskiej zabawy i szczęśliwego nowego roku. (Tak wiem, jeszcze 11 nie ma, ale to ostatnia wolna chwila tego dnia i nocy ) Edited December 31, 2015 by Arceus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilcza Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Jakoś niedługo postaram się odpisać w sesji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Kikiz/Wilcza, pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebon Alchemist Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Heh dawno mnie nie było.... Wybaczcie za brak mojej aktywności Ale w ostatnim czasie pewne sprawy skomplikowały mi życie i przez nie zapomniałem o forum lub traciłem wene.. jak tylko się uspokoi zamierzam wrócić do gry lecz na offtopie czasami będę popisywać więc nie żegnam się a mówię 3mta się i życzę miłej gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapi Posted January 9, 2016 Author Share Posted January 9, 2016 Fajnie, wiadomo, że ciężkie okresy mogą przyjść, ale cieszymy się, że chcesz wrócić, czekamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Chyba przegapiłem ten moment... może ktoś powiedzieć, skąd Solar wziął się koło mnie, i to jeszcze tak, by wszystko słyszeć? Nie żebym gardził, już myślę nad tym, gdzie może się przydać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebon Alchemist Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Kapi obrazisz się jak zrobię reklamę swojego RP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapi Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 Nie, nie obrażę się :wiesz jestem co raz bardziej zalatany i do wakacji z odpisami u mnie może być krucho to niech ludzie mają w co grać Więc reklamuj się, a tak z ciekawości w harmonii zamierzasz jeszcze odpisać czy nie? Bo w sumie ciekawie mnie ten fenomen, że czytamy Cię często tu w offtopie, z czego b. się cieszymy, ale w samej sesji chyba nie udzielałeś się od dawna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebon Alchemist Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Co do zareklamowania dzięki i trzymajcie link: ogólnie o RP: https://docs.google.com/document/d/1drTN3pgCBhWrhm9rTewYuPE5GahFPkrUszdaSkuZC1E/edit?usp=sharing Grupa na FB: https://www.facebook.com/groups/569835909831021/ I tak zamierzam pisać, tylko trochę się pogubiłem i nie wiem za bardzo co się dzieje od momentu kiedy Nick został uwolniony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Nie wiem czy się zainteresuję, ale powiedz, czy jest może wersja dla bezfejsbukowców? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebon Alchemist Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 niestety nie bo nie mogę znaleźć dobrego forum a mam też sporo osób które wolą na fb tą grę :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 A to chu*, nawet nie czytam docsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 +- podziemia 1 Nick jest zdrów i ma swoją żywicielkę xD 2 Dakelin leży w skrzydle szpitalnym i we śnie z czymś gada 3 Pokemona gada ze Shadow w... Nie wiem gdzie, ale gdybym wiedział i moja postać też poszedłbym tam Front 1 koło Grima roi się reszta dobrej ekipy go pytaj (Tomaszu, nie dziędziękuj ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakelin Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Arcey, to nie jest śmieszne. Kolejny humanoid w grze. Nie powiem że mi się to nie podoba, ale... mój zmysł wyczuwa... coś. Ale co to już chyba kapi mi pokaże, i już nie wiem czy mam się totalnie bać i uciekać czy... stwierdzić że zrobię co kapi każe. Bo jakoś bym sobie polecał tą drugą opcję, i chyba tak zrobię. O ile tak się da zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Wiesz jestem tu tym zuym i w moich oczach teraz dzieje się wiele śmiesznych rzeczy : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Przegapiłem jakiś odpis w sesji, czy coś, że taka nawijka? Also >kolejny humanoid Żeż kuhwa, ja was proszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 *tańcząc na tęczy* Odpisu nadal brak ponieważ matura nadciąga (zatem Kapi ucz się spokojnie, a my tu grzecznie zaczekamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serox Vonxatian Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Zaraz przyjdzie Heimdall i powie ci co myśli o tańcu na tęczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Chętnie go poznam i na tęczy zatańczę razem z nim :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapi Posted March 27, 2016 Author Share Posted March 27, 2016 Tak jakby ktoś nie czytał moich ogłoszeń to powtórzę życzenia tu: Alleluja Jezus Żyje!!!! Życzę wszystkim wspaniałych rodzinnych świąt Wielkiej Nocy, szczęścia i wszystkiego dobrego oraz Bożego błogosławieństwa I macie świąteczną mufinkę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Podobno prowadziłem jakiś dialog, ale niestety przez czas jaki upłynął trochę rzeczy wypadło mi z głowy. Zapewne chwilę potrwa, nim wczuję się w swoją postać. W międzyczasie, mogę wiedzieć, czy osoby z jakimi pisałem jeszcze żyją? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapi Posted May 22, 2016 Author Share Posted May 22, 2016 Koło Ciebie była Animal, Lenita i doszedł MT (który żadnej odpowiedzi nie dostał). Więcej chwilowo nie kojarzę. Z tych osób żadna nie potwierdziła swojej kontynuacji, ale mam kontakt z Kikiz (gra Lenithą) i wnioskuję ,że raczej będzie grała, tylko nie wiem kiedy odpisze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 1.09.2016 siły zła zaatakowały uczestników sesji. Wielu z nich uległo niewypowiedzianej przewadze wroga i poległo w tej nierównej walce. Dziś ledwo istniejący na forum szarak przemierza zgliszcza tak niegdyś świetnego wątku, jak offtop do najlepszego rpga w internecie. Szarak ten szuka kogokolwiek kto został przy życiu i jest w stanie odpisać. (Tęskniłem za Wami xD jak tam?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 It's dead Jim. Kapi zawsze miał problemy z pisaniem w roku szkolnym, a odpadli już chyba wszyscy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 W sumie to to jest dziwne. Jestem tu nawet ja, Ty też odpisałeś Dake też raz po raz na forum zajrzy. Reszty dawno nie widziałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts