Serox Vonxatian Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Uwaga z racji tego, że PPTomek dostał bana na forum nie będzie mógł odpisywać przez minimum miesiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Za co ma bana?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Recydywa, ignorowanie ostrzeżeń, łamanie regulaminu i groźby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 jap..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Yyy Kapi wiesz może albo ktoś inny gdzie ja, tzn moja postać znajduje? Trochę się pogubiłem hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Ty jesteś tam, gdzie był Grim. Czyli przy wejściu do dworca. Właśnie zdobyliście główne pomieszczenie holu, ale na piętrze i w innych pomieszczeniach są dalej changelingi. Padła obok Ciebie Dakelin, dostając silnym ciosem w klatkę, no i zabrakło przywództwa, bo Grim dostał kulkę w korpus i go wynieśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Kto bydzie teraz rządził ? :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Pewnie Rebon, bo tobie nikt przywództwa nie da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 (edytowany) Też tak sądze. Niech ktoś mnie uratuje, bo jeszcze ktoś mnie zabierze. Edytowano Lipiec 2, 2014 przez Silent Enchantress Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Spokojnie to twarzy ci będzie z dziurkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Rządzić będzie Kryśka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Nie. Jej następczyni jeśli jej się uda bo Chryss będzie martwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 A no to ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Ok dzięki za info! No, to biorę sprawy w swoje ręce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Zamawiam szaszłyk z Nicka w krwi własnej. P) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Alchemik to dobry wybór. Serox , ja się nie nadaje do rządzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Wszyscy to wiedzą. Rebon jest jedynym prawdziwie czystym i szlachetnym wśród wszystkich walczących tam gdzie walczycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Dziękuję za te komplementy. W sumie zawsze starałem się być tym dobrym i lojalnym bo to lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 I ci to wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Gra ktoś jeszcze w,sesji ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Zamawiam szaszłyk z Nicka w krwi własnej. P) Smacznego Gra ktoś jeszcze w,sesji ? Jak sądzę gra parę osób, ale wiesz: wakacje, wyjazdy, kolonie, MG na wakacjach, tak więc mamy tymczasowy przestój no przynajmniej do 23.07 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 A czemu niby ma ktoś nie grać? są wakacje i normalni ludzie zamiast siedzieć w domu wolą wyjść na rower lub co kto woli. Jeśli chodzi o mnie to porostu nie mam pomysłu co mogę napisać a tym bardziej nie chce mi się nad tym specjalnie zastanawiać.... Trochę leniwy jestem heh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Nie ma to jak szczerość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 To co się dzieję w innych grupach to tragedia .Zamiast kulę ognia wrzucić im tam przez okno to wy wielką głupot zrobiliście.Gdyby była tam moja postać to piętro byłoby już nasze.A tak się smutam że nie mogę być w trzech miejscach naraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 to smutaj dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts