Cipher 618 Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 (edytowany) Hejka, postanowiłam stworzyć super zabawę. Założę się, że nie ma jej nigdzie indziej. Zasady są proste.EKHM...Tak?Taka zabawa jest w każdym wątku, ale znając Ciebie to już postanowione, prawda?A jak! Dobra, tavi wytłumacz o co chodzi.W tej jakże "oryginalnej" i "niepowtarzalnej" zabawie należy dopasować użytkownika do utworu. Mile widziane uzasadnienie. Prosiłam, nie nazywaj mnie tak. Lista obdarowanych 1. Irwin - Big Cyc - Facet to Śwnia 2. Marszałek Sos - Madagascar 3 Afro Circus Mix 3. Warmen - Metallica - Master of Puppets (S&M) 4. Arjen - Scorpions - Wind of Change 5. Lemuur - Piosenka Króla Juliana (10h mix!) 6. Insomnia - Faithless - Insomnia 7. DiscorsBass - Pinkie Pie - Smile Song (Sim Gretina rmx) 8. Arjen - Loona- Bailando 9. Cuddly - Terminator 2 OST (Bad to the Bone) 10. Elfka z Amanu - The Ride of the Valkyries 11. Hidoi - He's a Pirate! 12. Elfka z Amanu - LotR - Arwen & Aragorn 13. Bluedraft - ATB - Don't Stop 14. Maisha - Beverly Hills Cop (metal cover) 15. Sajback - Europe - The Final Countdown %5BPMV%5D 16. Ihara - PSY - Gangman Style 17. Cava - ATB - Missing 18. Tarreth - Paul van Dyk - For an Angel 19. BiP - Benny Benassi - Satisfaction [Pony Dub] 20. Cygnus - Jezioro Łabędzie 21. Arkadiusz Fuks - Trololololololo... (1 kwietnia) 22. Po Prostu Tomek - Elektryczne Gitary - Nie pij Piotrek 23. Niklas - Gigi D'Agostino - Bla Bla Bla 24. Skoda Octavia De Lya - Paradise City (Burnout Paradise / Guns n Roses 25. MaLinka - Final Fantasy XIII Serah Theme 26. nikt - Łzy - Oczy szeroko zamknięte 27. nikt - YourEnigma - My Roommate is a bassist 28. Cuddly Doggy - Bahamen - Who let the dogs out 29. ??? - ᶠᶫᵘᵗᵗᵉʳˢʰʸ ⁻ ʸᵃʸ ⁽ʷᵒʰᵒᵒ ʳᵉᵐᶦˣ⁾ Edytowano Sierpień 18, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Styczeń 30, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2014 Kto pasuje do... Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 mam niezły dylemat, ale co mi tam niech będzie mój drogi hejter Irwin z najlepszymi życzenia Zandi Link do komentarza
Cassidy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 A ja nie chcę nikomu na złe, ale ponieważ nie mam pomysłu, to Irwin, bo Zandi tak mówi Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 Pamiętajcie, że tytuł utworu nie odnosi się do konkretnego użytkownika. Facet to świnia (chrum chrum) i już Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) wiem normalne obstawiałbym Avana alel myślę, że przypasowanie tego utworu do Irwina jest Edytowano Luty 3, 2014 przez Komfiturka Zandi Link do komentarza
Lisica Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Irwin, bo... bo... Zandi tak mówi. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Luty 4, 2014 Autor Share Napisano Luty 4, 2014 No cóż... Irwin!A teraz coś ryjącego zwoje mózgowe. Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) hm gdy tego słucham myślę o Marszałku Sosie Edytowano Luty 4, 2014 przez Komfiturka Zandi Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Ryjącego mózg? To normalniutkie przecież. Matjas, tak po prostu ;P Link do komentarza
arkadiusz fuks Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Po prostu Tomek! Nie wiem czemu ale wyobrażam go sobie jako czarnego komuniste z afro. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Luty 7, 2014 Autor Share Napisano Luty 7, 2014 Wyrok zapadł! Marszałek Sos będzie tańczył w Sylwestra w kolorowym afro w rytmie Afro Circus! Yeah! Ratara ratara... Żarty żartami. A teraz coś mocniejszego. Kto nie zna, ten jest zgniły ziemniak 2 Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 hM Symfoniczny Władca Marionetek Arlick Obłąkany i basta Link do komentarza
Gość Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 (edytowany) Warmen, bo lubił bawić się userami. Edytowano Luty 8, 2014 przez Tric Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Vinyl kopie lekko swojego opiekuna. A tak, wybaczcie opóźnienie. Oczywiście, że Warmen Do kogo pasuje: Link do komentarza
Recommended Posts