Gość Angel Wing Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 A u mnie to w różnym środowisku różnie wygląda RODZICE: Oni nie zwracają w sumie uwagi na to co robię i oglądam więc luz. BRAT i SIOSTRA: Sami czasem oglądają więc też spoko ZNAJOMI - Brak. Kto by chciał się przyjaźnić z "pedałem oglądającym jakąś poje... bajkę dla dzieci" SZKOŁA - Podobne opinie jak wyżej. Nikt, kogo znam i kiedyś zadawał się ze mną nie ogląda a za to bardzo hejtuje. Czyli generalnie jestem pozostawiony sam sobie i nie mam nawet takiej osoby, z którą mógłbym pogadać o kucach czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 RODZICE - Nadzywczaj pogodnie i radośnie zareagowali jak się dowiedzieli (A było to w dzień Czerwcowego Meetu w Katowicach) ZNAJOMI - Wszyscy akceptacja, nie będę nawet mówił o moim przyjacielu Tisosku, który mnie wciągnął. Większość jednak nie wie czym się interesuje, albo się nie wtrąca SZKOŁA - Tu nawet nie muszę mówić.. Totalna patologia, jakby się dowiedzieli, że jestem brony to miałbym przerąbane do samego końca.. Wolę więc być ukrytym w swojej szkole.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Rodzice - mówiłam im, ale myślą, że to taka bajeczka, więc mam luz Znajomi - tajemnica państwowa. Nikomu nie mówiłam, bo pewnie dostałabym, bo kto by się przyjaźnił z pegasis? Szkoła - To samo, ale raz o mało nie wpadłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 U mnie to tak sprawa wygląda : RODZICE: Nie wiedzą. Nie rozumieją mnie i moich potrzeb więc i tu byłaby klęska. KOLEGA: Nie komentuje, sam zaczął oglądać ale się jakoś szczególnie nie wciąga. SIOSTRA: Ma własne sprawy na głowie, daleko za granicą. PRZYJACIELE: BRAK! Więc sprawa rozwiązana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 [offtop] bo kto by się przyjaźnił z pegasis? Ja bym się przyjaźnił [/offtop] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Spromultis... pewnie masz rację Ale w sumie... już się przyzwyczaiłem. Być może źle do tego wszystkiego podchodzę, ale ja już... nie ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiercipięta Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 @Zethariel, wielu nie ma własnych problemów, więc musi je wymyślać. Ja Wam proponuję z uśmiechem na twarzy wysłać takim @Hedzio n Rainbow :3, ze mną możecie pogadać o kucach. Możemy się nawet pokłócić o to, dlaczego to właśnie Pinkie Pie jest najlepszym kucem E: Wilson' date=' jak dla mnie już jesteś martwy. Ześwirujesz i zamkną cię w pokoju bez klamek gdzie będziesz tylko pożerał kasę wydaną na utrzymanie cię przy życiu. Ej, to właściwie gorzej niż martwy. Adios![/quote'] Wszyscy chcielibyśmy być tacy fajni jak Ty :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awers Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Rodzice: Ojciec nie wie, a matka wie ale nie ma nic do tego (ale powiedziała że nie kupi mi koszulki z Fluttershy bo to "pedalskie" ) reszta rodziny: na razie nie wie znajomi: nie wiedzą najlepszy kolega: wie, bo to on mnie w to wciągnął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 moja mama też nic nie ma i też nie chcę mi kupić koszulki z poniaczem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 mi też mama nie chce kupić koszulki z kucykiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Rodzice - akceptują Znajomi - połowa ogląda, 3/4 reszty akceptuje, 1/4 reszty nabija się z tego Siostra - typowa pegasis Dziewczyna - ERROR 404 - strony nie znaleziono Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Rodzice - Nie rozumieją do końca szczegółów, ale cieszą się moim szczęściem. Lubią towarzyszyć mi przy otwieraniu nowego blindbaga xD Rodzeństwo - nie zna się, nie przepada, ale nie hejtuje. Znajomi - nie wszyscy rozumieją, ale akceptują. Dziewczyna - lolwut? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Rodzice - akceptują, ale nie chcą mi kupić koszulki z kucykiem Siostra - jak się dowiedziała powiedziała "zawsze spoko" czyli akceptuję znajomi - akceptują i się dziwią Dziewczyna - Ja nigdy nie miałem dziewczyny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Rodzice : mama wie i mówi, że to moje poglądy mogę robić co chcę a tata nie wie. Koleżanki : zrobiłam z nich Pegasis i każda ogląda MLP. Przyjaciółka : z początku nie bardzo jej to pasowało, ale jak obejrzałam z nią parę odcinków to od tamtej pory ma fioła na punkcie Fluttershy. Koledzy : połowa ogląda, połowa hejtuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Rodzice: Ogólnie rzecz ujmując, nie mają pojęcia czym są kucyki i z czym to się je, choć pewnie niedługo ich uświadomię. Ostatnio jedynie ojciec, gdy zobaczył moją tapetę z Twilight, rzucił tekstem zawierającym aluzje seksualne, ale zobaczymy jak będzie. Znajomi: Wiedzą, że oglądam, przed nimi akurat się z tym nie kryję. Co prawda, nie mam koszulek z kucykami (jeszcze), ale jakiegoś hejtingu nie doświadczyłem ich strony. Ot, czasem padnie jakaś docinka, ale bez przesady, raczej podchodzę do tego z uśmiechem Prócz mnie, w naszym "gronie" ogląda jeszcze mój dobry kolega, ale chyba się tego wstydzi, a za fandomem i wszystkim co się z nim łączy nie przepada. Próbowałem go wciągnąć, ale siłę perswazji mam słabą Znajomi w sieci: Tutaj praktycznie pełna tolerancja. Naturalnie, zdarza się ktoś kto za tym nie przepada, po prostu nie gadam z nim na ten temat. Wychodzą z założenia, że skoro dobrze im się ze mną gada / gra / ect, to dlaczego mieliby się nagle ode mnie odciąć, tylko z tego względu, że lubię to co lubię :sleepy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Ja coraz bardziej sie zastanawiam czy by po prostu wyjść na ulice z transparentami kucyków + Love&Tolerace i śpiewać jakieś piosenki . Nie wiem ile jeszcze potrzymam w byciu normalnym ukrywającym sie bronies ale chyba oto chodzi nie żeby sie tego nie wstydzić . Z pozdrowieniem RedBalance12. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Ja coraz bardziej sie zastanawiam czy by po prostu wyjść na ulice z transparentami kucyków + Love&Tolerace i śpiewać jakieś piosenki . Nie wiem ile jeszcze potrzymam w byciu normalnym ukrywającym sie bronies ale chyba oto chodzi nie żeby sie tego nie wstydzić . Z pozdrowieniem RedBalance12. Jedz na ponymeet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStorm Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Ja tam nikomu o tym nie wspominałem. Nie mam kiedy. W domu bywam mało czasu (internat). I jakoś nie spieszy mi się z wyjawieniem tego ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Ok, ostatnio sytuacja trochę się zmieniła, a mianowicie: Rodzice obejrzeli ze mną kawałek pierwszego odcinka i już wiedzą, że jestem Bronym Nie wpłynęło to jakoś na nich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 @3up ha łatwo mówić może za kilka miesięcy jak będe miał własne autko ale na razie sie chyba zajme oglądaniem odc. 3 seri ohh kiedy ona będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 jak będziesz miał auto zrób sobie malunek z poniaczem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 No właśnie zamieżam tylko mam problem nie wiem co wybrać (Lune,Rarti czy DjPon3 ) chciał bym wszystkie lecz jednocześnie tylko 1 uchh od tego myśleńa z głowy dym mi leci musze odworzyć swoje okno na świat ;] . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 To rzuć kostką 1-2 -Luna 3-4 -Rarity 5-6 -DjPon3 Jaka wypadnie liczba to taki malunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Hmmm ...... Rodzice : Coś tam wiedzą ... ale nic nie mówią. Mama lubi oglądać moje badziewne rysunki z MLP ... nic więcej Rodzeństwo : wut ?? Kuzynostwo : Może napiszę tylko o jednym ... Znam go praktycznie od urodzenia Wie o tym , że oglądam MLP ... nawet obejrzał ze mną całonocny maraton (który połączony był z graniem w resident evil 4 xD) ... nie jest brony i ma gdzieś fandom ... ale sam serial mu sie (chyba) podoba xD Pies () : Ogląda ze mną Szkoła : Starałem się na ten temat nie wypowiadać w szkole ... jednak przez nieogarnięcie jednego z kolegów (aka przyjaciela ) połowa szkoły już o tym wie ... ehh ... prócz jednego bronego i jednej pegasis ... ogólnie sami hejterzy :/ Przyjaciele : Wiedzą , nie przeszkadza im to ... czasem nawet przychodzą zobaczyć co nowego narysowałem Koledzy : Takowi nie wiedzą o tym , że oglądam MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Omg o zwierzętach nie pomyślałem... Spoko ludziska, czas mija, coraz mniej hejtów jest moim zdaniem na kwejkach itp., chyba ludzie powoli otwierają oczy (bardzo powoli) tylko trzeba im tłuc do łeba... i naskakiwać na to i się z tym nie obnosić jak na paradzie równości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts