Remgrzas Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) Witam Zacznę od tego co mi jako pierwsze przychodzi do głowy. MLP oglądam od 2011 lecz przez ostatni rok byłem odłączony od fandomu, teraz wracam. Moje imię nie jest zagadką, ale wolę je zachować tylko dla zaufanych osób Interesuję się programowaniem(Java, ANSI c, python). Słucham Soundtracków i wszelakich remixów fandomowych. Moimi ulubionymi postaciami w MLP są...Discord i Twilight I to by było na tyle, przynajmniej na razie pozdrawiam. Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez 0x017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj, pozwól, że zadam ci kilka pytań. - ulubiony kolor ? - ulubiony zwierzak ? - grasz w coś? - lubisz szopy pracze ? Powodzenia i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj na forum i baw sie tu dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remgrzas Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) Witaj, pozwól, że zadam ci kilka pytań. - ulubiony kolor ? - ulubiony zwierzak ? - grasz w coś? - lubisz szopy pracze ? Powodzenia i baw się dobrze! Czarny połączony z jasnym niebieskim Ciężko powiedzieć bo lubię wszystkie zwierzęta ale jeśli chodziło o mojego faworyta to oczywiście jest nim mój pies. Gram w GMOD'a na modach(W sumie o to w tym przecież chodzi xD)coda 4, Spore, l4d 2. Lubię Dziękuje wszystkim za tak miłe powitanie Edytowano Luty 2, 2014 przez 0x017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj dobrej zabawy na forum,łap ode mnie na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witam. Życzę dobrej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witaj serdecznie! -Jak, sądzisz, ile tu wytrzymasz? -Jak polubiłeś Discord,a? -Lubisz chaaos? I to tyle, baw się dobrze, i strzeż się inkwizycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remgrzas Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 Witaj serdecznie! -Jak, sądzisz, ile tu wytrzymasz? -Jak polubiłeś Discord,a? -Lubisz chaaos? I to tyle, baw się dobrze, i strzeż się inkwizycji. Tyle ile mi się uda, czyli pewnie długo Jest arogancki, potrafi przywołać czekoladowy deszcz i jest hybrydą, jak tu go nie lubić od pierwszego wejrzenia? Nie, nie lubię chaosu...¡oƃ ɯɐɥɔoʞ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 No HEJO! Mam nadzieje że się tu odnajdziesz :3 Oglądałeś najnowsze odc. 4 sezonu? Jeśli tak, to podobał ci się odc. Three's a Crowd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remgrzas Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 No HEJO! Mam nadzieje że się tu odnajdziesz :3 Oglądałeś najnowsze odc. 4 sezonu? Jeśli tak, to podobał ci się odc. Three's a Crowd? Tak, jestem na bieżąco z odcinkami(W weekend miałem dużo czasu) Bardzo(co widać po moim avatarze), szczególnie "Water Of Glass" w wykonaniu Discorda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Witam na forum i dobrej zabawy :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Witamy, baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Witaj na forum! Lubisz rysie i kapibary? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remgrzas Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 Witaj na forum! Lubisz rysie i kapibary? Baw się dobrze. Tak, bardzo lubię rysie ale kapibary nigdy nie widziałem więc ciężko mi odpowiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubon211 Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Witaj i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Aaa, witam, witam w drużynie. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się