Lukiner Napisano Wrzesień 5, 2011 Share Napisano Wrzesień 5, 2011 1h oglądania.... enjoy http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4b5ZjGdjz1k przy 22 minucie nie dałem rady i już wysiadłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 5, 2011 Share Napisano Wrzesień 5, 2011 Bardzo czepialski ten autor, no ale pomysł dobry Fajne fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 5, 2011 Share Napisano Wrzesień 5, 2011 Dotrwałem do 11 minuty ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 6, 2011 Share Napisano Wrzesień 6, 2011 46 minutes, No moar... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woparciu Napisano Wrzesień 6, 2011 Share Napisano Wrzesień 6, 2011 Obejrzałem całe wczoraj. Padłem przy odciętej głowie rainbow dash xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Wrzesień 26, 2011 Share Napisano Wrzesień 26, 2011 Boże to jest świetne XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Wrzesień 27, 2011 Share Napisano Wrzesień 27, 2011 Nuuuudaaaa :| Wytrzymałem do 14 minuty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 2, 2011 Share Napisano Październik 2, 2011 Obejrzałam całe! ^^ Niektóre momenty starsznie mnie śmieszyły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Październik 2, 2011 Share Napisano Październik 2, 2011 Wytrwałam dwadzieścia minut... Ale nie powiem, jak będę miała "wenę", to obejrzę całe... I ten... nie sądziłam, że tych błędów w animacji jest tyle... po prostu kiedy oglądałam MLP masowo (odcinek za odcinkiem - po 5-6 albo lepiej)... to chłonęłam fabułę i mało interesowały mnie detale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 3, 2011 Share Napisano Październik 3, 2011 Mam tak samo, ale wiesz.. to dla tych, którzy potrafią oglądać to samo kilkanaście razy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Październik 3, 2011 Share Napisano Październik 3, 2011 @Tarreth Ja oglądam MLP, każdy odcinek po kilkanaście razy. They make me feel better. Po za tym tak chyba 23-25 odcinków są bardzo dobre, a jak to powszechnie wiadomo "Dobrego nigdy za wiele" Oglądam MLP, gdy mi się nudzi, albo jak jestem smutny, wtedy od razu mi się poprawia, albo jak mi się zachce obejrzeć odcinek. Więc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSzczygiel1992 Napisano Luty 17, 2012 Share Napisano Luty 17, 2012 ok panowie pora na wykopaliska piszcie pod spodem błędy jakie za uwarzyliście w 1 sezonie wersji angielskiej i polskiej w odcinku z trixie carrottop na początku miała pomarańczowe włosy a potem zielone. Głos spitfire w odcinku ponaddźwiękowe boom niezapomniany wieczór w wersji pl brzmi jak facet a to niezbyt estetyczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 Wytrzymałem 15 min xD, ale kiedyś do tego wrócę. Ogółem filmik jest śmieszny i dobrze wykonany, jednak trochę narusza wyidealizowane spojrzenie na kuce. Mimo to MLP wciąż ma u mnie 10/10 xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BronyCrypter101 Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 Obejrzałem całe już parę dni temu ^^ Najbardziej zawiodłem się z powodu brakujących kończyn i brakujących naklejek w odcinkach 16 i 13. Nie wiem dlaczego, ale dla mnie nie było to nudne. Za pierwszym podejściem wytrwałem 30 minut, no ale było około 23 i byłem zmęczony, następnego dnia obejrzałem resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Przesada, o głupie drzwi minutę filmiku Ale ktoś jest baaardzo spostrzegawczy, i chyba nie umie oglądać telewizji Założe się, że filmik stworzyła kobieta, one lepiej ogarniają detale. Moim zdaniem trochę dziwne, że momentami nikt nie ma cutie marks, zwłaszcza jak tłum jest ale cóż, maja ograniczony czas. Ja prawie żadnych błędów nie zauważam, ślepy jestem na to ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Nie jak dla mnie to za długo xd. Tylko 10 minut wytrzymałem. Ale pomysł fajny i wykonanie tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Obejrzałam całość, chociaż pod koniec już dla mnie było trochę za dużo. Najbardziej mnie dziwi, że tyle tego jest, chociaż w zasadzie i tak przy zwykłym oglądaniu się tego nie zauważa. Szczerze mówiąc, spostrzegłam może z 5% tego co było w filmiku podczas oglądania całego serialu. Aczkolwiek fajna ciekawostka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Wie może ktoś czy są odcinki tylko do słuchanie bo mam taką ochote aby troche na lekcji pośłuchać odcinków . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 obejrzałem 20 min. @up wystarczy ściągnąć sam dźwięk, np.: z Youtuba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Włącz odcinek i zminimalizuj przeglądarkę, ale przełącz na inną kartę... zawsze możesz przerobić na MP3 (polecam FormatFactory, przerobi wszystko) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 ledwo wytrzymywałem po 33 minucie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Ja oglądałem całe najlepsze było "tam jest tylko 1 2 3 4 5, 5 elementów" wracaj do szkoły pinki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Ja oglądałem całe najlepsze było "tam jest tylko 1 2 3 4 5, 5 elementów" wracaj do szkoły pinki xD Racja po tym spadłem ze śmiechu z krzesła. (nadal boli mnie kark) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonRebel Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Na kanale "Misiek200m" masz lektor... WIem, że kiedyś był kucyk cyklop w pierwszym sezonie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Obejrzałem całe. I zgadzam się z resztą. Są momenty w których można spaść z krzesła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się