wweomega Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Vinyl co sądzisz o tej piosence :) Link do komentarza
ORCHID Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Dlaczego mimo że byłaś tak mało w serialu zrobiłaś taką furorę wśród Bronies? Kocham Cię!!! Link do komentarza
timber Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) Cześć Vinyl! 1. Kiedy kolejna impreza, i płyta. Wczasy w Ponyville nie muszą być takie nudne. 2. Czemu tak mocno lubisz Octavię? Macie kompletnie inny styl. Done! Edytowano Listopad 6, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza
Parabellum Edge Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Witam mistrzynię czarnych krążków Przeglądając czeluści internetu natrafiłem na to 1. Błagam! Powiedz, że masz drugą sztukę na sprzedaż, albo plany techniczne . 2. Masz jakiegoś ulubionego wykonawce wśród ludzi? 3. Wiesz czym są/ pamiętasz walkman'y? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 (edytowany) 1. Jak powszechnie wiadomo, jesteś kucykiem kochającym muzykę elektroniczną. Twoja przyjaciółka, Octavia, interesuje się muzyką klasyczną. Czy jest kucyk który promuje rock albo metal? 2. Czy w Equestrii występują w ogóle wspomniane przeze mnie gatunki muzyczne? 3. Co sądzisz o rządach Celestii i Luny? Edytowano Listopad 16, 2013 przez Nocturnal Van Dort Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Witaj Vinyl :3 1. Znasz Derpy? 2. Lubisz ją? 3. Znasz Doctor'a Whooves'a? 4. Wiesz czym jest TARDIS? 5. Co robisz w wolnym czasie (coś co niema w sobie muzyki)? Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza
Foxjacz Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) Witam moją ulubioną DJ'kę 1. Czy to prawda że Discord oberwał z twojego jakże przehardkorowego bass cannona? 2. Masz może jakieś zapasowe plany cannona? 3. Co wolisz? Swojego bass cannona czy dubstep guna? (Wpisz na youtube dubstep gun i weź pierwszy lepszy filmik przyp:Night Sound) 4. Masz jakieś okulary w zapasie? 5. Czy nie tłuczesz czasem szkła na swoich występach? Jak tak to czy nie niszczą ci się czasem okulary? 6. Większość jednorożców ma tak (przynajmniej tak mi się zdaje) że kolor oczu udpowiada kolorowi magii(albo odwrotnie). Dla czego u ciebie tak nie jest? 7. Dasz autograf? PLOSE. No to już was nie zamęczam. Dział odpowiedzi czeka Edytowano Luty 21, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza
bubblesymphony Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Jak to jest, że kiedyś wyglądaliście inaczej? (wy, czyli kucyki) Link do komentarza
Foxjacz Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 to ja może ożywię zapytajkę 1.czy to prawda że myjesz zęby basami? 2.czy jak myjesz naczynia swoim dubstep dishwasherem, nie budzisz czasem octavii? 3.czy masz smartfona? if 3=tak. czy masz go jakoś ulepszonego? 4.czy umiesz sie teleportować? if 4=tak. gdzie si,e teleportowałaś z pierwszym razem? if 4=nie. czemu? 5. jak bardzo lubisz Triste'a? w skali od 1 do 10. Link do komentarza
Swagie Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Czy dasz mi linki do kilku dobrych sampli, abym mógł zacząć pracę nad moim drugim albumem? Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 (edytowany) Droga Vinyl, czy podoba ci się życie pod jednym dachem z Tavi? Czy tak naprawdę jesteś wampirem po twoim białym futrze i czerwonych oczach? Czy naprawdę znasz Canni i poszłyście na Galacon? Edytowano Lipiec 8, 2014 przez Chika Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Postanowiłem zaprzęgnąć Ciebie droga Vinyl do odpowiadania. Nie zrażaj się do tego że tak twierdzę, ja po prostu taki jestem. Jak pewnie zauważyłaś zowię się Mephisto. Czy wiesz coś o mnie nie wiem. Ale moje pytania są następujące 1. Czy używałaś kiedyś Dubstep Guna? 2. Jaka jest twoja ulubiona pora dnia? 3. Ulubiony smak lodów i dlaczego akurat truskawkowe? 5. Gdzie podziało się pytanie numer 4? Link do komentarza
Karcia Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Siema Vinyl mam do ciebie pare pytań i mam nadzieje że na nie odpowiesz. 1. Jaka jest twoja ulubiona pora roku? 2. Lubisz naleśniki? 3. Lubisz czekolade? Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Temat został zamknięty i przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts