Jump to content

Gra My Little Pony Android

Kamiiru
 Share

Recommended Posts

Hejka. W grę gram od niedawna i mam lvl 74. Na około 30 lvl odblokowałam Cadance za pomocą 90 serduszek, bo tak mogłam ją odblokować. Dzisiaj wchodzę do gry i widzę, że pojawiła mi się w sklepie i kupić ją mogę za 90 diamentów (kiedy wcześniej miałam ja odblokować za 90 serc). Dodatkowo nie mam jej ani w domu w Canterlocie, ani nawet w kryształowym królestwie. Dodatkowo weszłam w kolekcje o tam gdzie ona powinna być to pojawia mi się białe pole. Uruchomiłam ponownie grę i ten problem nadal jest, ale za to pojawiła mi się w kolekcjach, ale znowu za 90 diamentów. 

Co Mam Teraz zrobić? Dlaczego tak się stało?

Prawdopodobnie gra mogła się zaktualizować i Cadence miała podczas niej przejść do zakupu za klejnoty.
Ne mam natomiast pojęcia dlaczego nie chce ci się pokazać w grze.
Możliwe, że to problem w kodzie który wkradł się przy aktualizacji.
Możesz chyba jedynie czekać na naprawiającą łatke albo grzebać w kodzie.
Z czym niestety ci nie pomogę bo na takich sprawach się nie znam

• 3 weeks later...

Hejka. Gram od niedawna w tę grę i totalnie nie mogę ogarnąć niektórych rzeczy w Eventach (tych mini i tych Mega). 

Np poniżej mam screen z Mega Eventu "Reflections of Harmony". Co mam zrobic na nastepny raz zeby wygrać dodatkową postać (W tym przypadku Rockhoofa). Nigdy Nie mogę wygrać tych postaci, A także kółko prawie wcale się nie przesuwa. Dodatkowo Nie ogarniam tej osi. Co oznacza to 1000-500-100-1? Jak to się oblicza, na podstawie czego? Dlaczego 1000 jest na dole A 1 na górze? W sensie skoro nie oznacza że np zdobądź 1000 pkt to dostaniesz kucyka, to co to oznacza?

Screenshot_2020-11-27-11-17-50.png

Drugą sprawą Jest Mini Event z lataniem.

Tutaj od razu po rozpoczęciu się eventu wykorzystuje 12 żyć i mam w kolko w połowie tej osi. Potem muszę odczekać 1.5h na zregenerowanie się 1 życia i wtedy mi trochę kółko spada. Potem tego już nie mogę nadrobić, a w nocy (Kiedy Nie gram) spada mi już totalnie do zera i tak od nowa. Jak mogę coś wygrać w takim evencie? I o co chodzi z tym progressem i rankiem? Co one oznaczają?

Screenshot_2020-12-04-09-22-47.png

@m_szumik

Osie to szczyt rankingu – odpowiednio TOP 1000 w mega eventach i TOP 500 w evencie "lotniczym". Wyróżnione liczby (100, 250, 500, 1000) to progi do zdobycia danej nagrody, przy czym jeżeli jest się w strefie środkowej lub górnej to dostaje się też nagrody niższych rzędów. Czyli np. gracze z miejsc 1-100 dostaną wszystkie trzy nagrody, a ci poniżej tego progu nie będą mieli kucyka.

Progress to Twoja suma punktów za wszystkie rozegrane rundy. Rank to Twoja pozycja. Żeby cokolwiek wygrać, w momencie zakończenia eventu musisz się znajdować powyżej najniższego progu.

3 godziny temu, Midday Shine napisał:

@m_szumik

Osie to szczyt rankingu – odpowiednio TOP 1000 w mega eventach i TOP 500 w evencie "lotniczym". Wyróżnione liczby (100, 250, 500, 1000) to progi do zdobycia danej nagrody, przy czym jeżeli jest się w strefie środkowej lub górnej to dostaje się też nagrody niższych rzędów. Czyli np. gracze z miejsc 1-100 dostaną wszystkie trzy nagrody, a ci poniżej tego progu nie będą mieli kucyka.

Progress to Twoja suma punktów za wszystkie rozegrane rundy. Rank to Twoja pozycja. Żeby cokolwiek wygrać, w momencie zakończenia eventu musisz się znajdować powyżej najniższego progu.

A jak to zrobić? W nocy zjezdzam na sam dół, albo cały dzień jestem na dole