Jump to content

Gra My Little Pony Android

Kamiiru
 Share

Recommended Posts

Uwaga wszyscy ! Dostępny jest Gift Code który dodaje 20 diamentów ! :twilight2: Można go znaleźć na oknie ładowania gry :starry: Nie będę wam mówił jak brzmi ;) Jakby ktoś nie wiedział gdzie ten kod wpisać to już mówię : należy kliknąć na nasz pasek z levelem i otworzy się okienko z różnymi informacjami,  całkiem po prawej jest guzik Gift Code i tam wpisujemy :pinkie2:

2 godziny temu fluttershypony napisał:

Czy u Was też kucyki w grze tak migają?

Fabuła zakłada, że nie mamy już kucyków, tylko zostały one zastąpione przez podmieńce i dla tego tak migają. Stało się tak po queście, w którym mieliśmy kliknąć na takie wielkie czarne pudło, to był ich koń trojański...

Swoją drogą nawet fajny pomysł, trochę to uzupełnia fabułę z odcinka, bo tam nie widzieliśmy co się działo w Canterlocie.

W canterlocie wyskoczył mi zreformowany podmieniec zamiast zwykłego (przed kliknięciem miał postać Twilight) i nie mogę go zabić. Mam nadzieję, że to nie wpłynie na liczbę podmieńców jaka się będzie pojawiać w przyszłości.

Spoiler

aaac2204.jpg

Edited by fallout152

11.5.2017 at 20:00 fluttershypony napisał:

Kupienie rathaus (town hall) to ostatnie zadanie w Ponyville. Jak go kupisz to dostaniesz Lunę. Ja już wcześniej zacząłem zbierać gemsy na ten cel. Mam już 125 gemsów.

Nie wiem czy wiesz, jak klikniesz w liczbę gems'ów na górze to zobaczysz stronę, gdzie możesz kupić za pieniądze gemsy. Ale jak chwile poczekasz to z lewej strony wysunie Ci się darmowa opcja - gems za obejrzenie reklamy. I tak raz na 24 godziny możesz obejrzeć tam 2 reklamy i zgarnąć 2 darmowe gemsy. Dodatkowo zwalczanie podmieńców i tych "zanieczyszczeń" króla Sombry i Derpy w pudełku - możesz dostać gemsa  i można zebrać taką ilość. Są jeszcze Parasprity i Nietoperze do usuwania, ale one w ogóle nie pojawiają się u mnie.

A i mam newsa z FB, już nie długo pojawi się nowa plansza - królestwo podmieńców i 27 nowych postaci w grze i 2 nowe sklepiki, a także wóz Trixie. Ciekaw jestem jak będzie wyglądać ta plansza z królestwem, bo królestwo podmieńców jak wiemy cały czas się zmienia.

INFO Z FB:

Queen Chrysalis and her Changelings are back, and not even the Mane Six can stop them!

In this most desperate situation, the most unlikely team of ex-villains team up…

Join Starlight Glimmer, Trixie, Discord & Thorax the reformed Changeling to save your Equestria!

***WHAT’S NEW***

NEW STORYLINE: Enjoy the Sunset Festival and stop Queen Chrysalis’ invasion in a thrilling adventure based on the Season 6 finale, “To Where and Back Again.”

NEW MAP: Explore the dangerous Changeling Kingdom, a new location where magic doesn’t work. You’ll have be extra resourceful and smart to rescue your friends and defeat Queen Chrysalis!

NOTE: to unlock Changeling Kingdom you have to be Level 27 or higher.

27 NEW CHARTACTERS: Help the Changelings morph into their beautiful new form so you can welcome them to your town, along with Thorax, an adorable Griffon and more!

NEW BUILDINGS & DÉCOR: Beautify your Sunset Festival with flags, banners and more. There are also 2 cute new shops, including Discord’s Pumpkin and Trixie’s Wagon.

Update is just around the corner! Stay tuned!

nie kupilam rathaus , alune dostalam przy update :D

18 godzin temu Justyna Nowak napisał:

dostalam na meila Code THORAX za 20 diamencikow, ale mi nie wchodzi, dajcie znac, czy u was wlazlo

Wczoraj mi też nie działał, ale dziś to inna sprawa...

20 gemów jest już na koncie.

godzinę temu Justyna Nowak napisał:

tez juz mam, wlasnie sprawdzilam :D

Mi tez dzisiaj zadziałał.

Dostałem też dzisiaj za darmo kij do zdejmowania znaczków Starlight oraz Igneous Rock :) Ciekawe czy to błąd czy tak będą rozdawać co jakiś czas nowe kuce :)

Troche dziwne zadania w tym Królestwie Podmieńców i skąd tam Tirek?! I dlaczego Starlight jest tylko w Canterlocie?! Powinna mieszkać w zamku w Ponyville... I jak już dali Thoraxa, Trixie  i Diskorda to mogli ich dać też na inne plansze, nie tylko do Podmieńców. Ciekawe co się stanie z tymi postaciami po zakończonym evencie. Pewnie znikną, bo ogólnie nie mam ich zakupionych.

Edited by fluttershypony

godzinę temu fluttershypony napisał:

Mi tez dzisiaj zadziałał.

Dostałem też dzisiaj za darmo kij do zdejmowania znaczków Starlight oraz Igneous Rock :) Ciekawe czy to błąd czy tak będą rozdawać co jakiś czas nowe kuce :)

Troche dziwne zadania w tym Królestwie Podmieńców i skąd tam Tirek?! I dlaczego Starlight jest tylko w Canterlocie?! Powinna mieszkać w zamku w Ponyville... I jak już dali Thoraxa, Trixie  i Diskorda to mogli ich dać też na inne plansze, nie tylko do Podmieńców. Ciekawe co się stanie z tymi postaciami po zakończonym evencie. Pewnie znikną, bo ogólnie nie mam ich zakupionych.

ja dzis dostalam tez jakis kij, luny wozek i jakies 2 kucyki za free :D

godzinę temu Justyna Nowak napisał:

czy macie tez mega powiekszone pola ze wszystkich swiatow oprocz ponyvill? Cala reszta jest tak duza i nie da sie pomniejszyc, ze wkurza mnie to :P

Tak, w Ponyville jest aż za duże oddalenie, a w pozostałych miejscach jest za blisko. Mam nadzieję, że to naprawią.

• 4 weeks later...
2 godziny temu Nightmare Xeno napisał:

Ludzie poważny problem jest cały czas nie mam update jak też inni. W google playu pokazuje się nowa ikona i film ale opis stary. Pomocy pomóżcie.

Updejt w takim razie powinien się wgrywac na serwer - zaczynaja od ikonki, potem wgrywaja zawartosc i dopiero mozesz ta zaciagnac - ale chyba do jutra wieczór powinienes moc juz zaktualizwoac gre