Magus Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Zszedłem z Warga i rozejrzałem się po okolicy nie widziałem tu nic groźnego -Ja mogę wziąć, jeśli nie macie nic przeciwko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Aaron zeskoczył z konia. Wylądował dość chwiejnie ale szybko stanął pewniej. - Auć. - mruknął pod nosem. Wyciągnął z torby kawałek materiału i położył go na ziemi, po czym usiadł na nim. Spojrzał na ranę na nodze. - Eh. Nienawidzę pająków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 -Dobrze więc, Rograk pierwsza warta - powiedział elf. - Pójdę po gałęzie - dodał. Wstał i ruszył do lasu. Bezszelestnie przebiegł pewną odległość, po czym stanął i zaczął nasłuchiwać, z łukiem przygotowanym do strzału. Po kilku minutach strzała przecięła powietrze. Gwydril przeszedł kilka kroków i podniósł martwego zająca. Do reszty drużyny wrócił pół godziny później, niosąc stos gałęzi i dwa zające. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 W tym samym czasie krasnolud z wielkim trudem zszaedł z konia, choc lepiej niż wcześniej a następnie usiadł pod drzwem, mając pod ręką topór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Valthar nie czując się już zagrożony oskarżeniami przez język którego użył postanowił również usiąść by odpocząć od jazdy konno. Teraz wystarczyło poczekać na jakiś posiłek lub drzemkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Gwydril rozpalił ognisko, oprawił zające i zaczął je piec. Po kilkunastu minutach mięso było gotowe. - Kto jest głodny, niech bierze - powiedział. Wziął swoją porcję i usiadł na jednym z głazów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Aaron wziął kawałek mięsa. Po chwili wrócił na kawałek materiału. Ściągnął kołczan i położył go obok siebie. To samo uczynił z resztą uzbrojenia. - Mam nadzieje że nie spotkamy już więcej tych pajęczaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 - Zapewne nie. Dostały krwawą nauczkę, nie powinny znowu zaatakować - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Siedziałem na skalę kawałek dalej od drużyny. Rozglądając się obok mnie leżał mój warg. Powoli z torby wyciągnąłem stary zniszczony dziennik. Po czym spojrzałem na warga. -Nie martw się bracie. Gdy skończymy te wyprawę zemścimy się za to jak nas potraktowali. Jednak na razie musimy udowodnić sobie, że nie jesteśmy tępymi potworami za jakiś się nas uważa. Warg spojrzał na mnie, po czym oblizał wargę i położył się pod skałą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Kiedy Krasnolu tak siedział dotarł do niego zapach pieczonegi mięsa.Zapach ten spowodował iż że Tharin poczuł się głodny. Następnie wstał podszedł do ogniska wziął kawałek mięsa,zjadł łapczywie,gdyź musiał zagryś smak tego elfickiego żarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Również i Valthar poczuł zapach pieczonego mięsa i od razu dopadł go głód, postanowił więc dołączyć do biesiady biorąc jeden z kawałków mięsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Nie powinieneś nadwyrężać teraz tej nogi, jeżeli pozwolisz to będę pilnowała, żebyś szybko wrócił do zdrowia - rzekłam spokojnie do Aarona. Jednak chwilę później poczułam zapach pieczonego mięsa, więc wzięłam kawałek królika i zaczęłam spożywać swoją porcję. Usiadłam blisko człowieka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Nie przesadzaj. Aż tak źle nie jest. Blizna tylko zostanie. - Aaron wzruszył ramionami i z uśmiechem spojrzał na elfkę. - Nie musisz aż tak się o mnie martwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Zaufaj mi, wcześniej parę osób, które znałam, tak samo mówiły i nie skończyły swego życia za dobrze - powiedziałam trochę poważniejszym głosem. Po czym położyłam się patrząc się w niebo, wspominając sobie lata w Lorien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Aaron wzruszył ramionami. - Cóż. Mam nadzieje że ja będę miał się lepiej. - uśmiechnął się pod nosem. - W każdym razie dziękuje za troskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Też mam taką nadzieję - rzekłam krótko przytulając się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Aaron uśmiechnął się lekko. - No wiesz. Jesteś nieco starsza ode mnie. - zażartował. - No ale co mi tam. - zaśmiał się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Na słowa Aarona zaśmiałam się cicho. - I co z tego? Poza tym ja Cię lubię Aaronie - dodałam po chwili zastanowienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Aaron uśmiechnął się. - Też cię lubię Lioso - powiedział miłym tonem. ((Dobrze odmieniłem?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (Dobrze) W środku byłam szczęśliwa, gdy usłyszałam jego słowa. Postanowiłam go pocałować w policzek i położyłam głowę na jego nogach, patrząc się w niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Aaron uśmiechnął się. Pogłaskał elfkę po głowie. - Mam chyba wielkie szczęście skoro tak piękna istota zwróciła na mnie uwagę. - powiedział lekko rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Na jego słowa zarumieniłam się i to bardzo, aby za chwilę uśmiechnąć się. - Ja nie jestem, aż taka piękna - rzekłam po cichu, mając trochę niską samoocenę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Aaron uśmiechnął się pod nosem. - Jesteś i to bardzo. Jesteś najpiękniejszą kobietą jaką widziałem. - powiedział i nachylił się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Dziękuję Ci za te słowa - po czym lekko podniosłam głowę i pocałowałam go powoli, lecz dłużej w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Aaron uśmiechnął się. - W sumie to zawszę chciałem pocałować elfkę. To był najlepszy moment w moim życiu. - powiedział wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts