Frodo Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) - Ah!- Rzuciłam się z krzykiem na kolana. Kurczowo trzymałam łuk z którego wysunęła się strzała Edytowano Marzec 29, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) - Wolałabym iść pieszo- Powiedziałam wkurzona, po chwili jedna z moich towarzyszek, Mira rzuciła się na ziemie i zaczęła krzyczeć jak opętana. - Co jest?- Zapytałam się siebie. Edytowano Marzec 29, 2014 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Nagle obraz przed oczami się zamazał. Chwilę później zobaczyłam jakieś zamazane postacie i straciłam przytomność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) (Emili tylko postać Frodo poczula ból i usłyszała słowa) Edytowano Marzec 29, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 ( Przepraszam za głupotę ;-; Zaraz poprawię ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Bliskość dało się już poczuć, jednak ktoś najwyraźniej się zatrzymał. Wyglądało to, jakby chciał im dać czas na przygotowanie się do ataku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Eldinera podbiegła cicho do pobliskiego krzaka. Wyjęła rozkładany topór i zaczaiła się, gotowa do ataku. - Atak z zaskoczenia... Idealna okazja do pokazania swoich umiejętności... - mruczała pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Niespodziewanie za Eldinerą pojawiła się czarna postać chwytając ją za ramię. Zanim ta zdążyła zareagować wyrzucona została do reszty, a z różnych stron wyszło jeszcze 7 takich postaci. Łącznie było ich osiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Eldinera, gdy już stanęła na nogi krzyknęła z oburzeniem: - to ja atakuje z zaskoczenia a nie mnie tak atakują! Jeszcze wam pokażę wy nędzne robaki! - odwróciła się na pięcie od atakujących postaci i pokazała im język. Mimo że była wściekła rozumiała powagę sytuacji i ptzygotowała się do ponownego ataku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 - 8 wrogów, okazja do popisania się! Na pewno ich pokonam!- Pomyślałam uśmiechając się. Po chwili zaatakowałam najbliższego potwora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Nagle zaatakowali nas jacyś przeciwnicy. Była ich jakaś 8. Chyba nie mogę tego tak zostawić. Będę bronić towarzyszy. Odrzuciłem płaszcz i wyciągnąłem kostur, który zalśnił światłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Eldinera zamachnęła się toporem na najbliższego stwora, lecz ten szybko sparował cios. Krasnoludka wiedziała że jest za wolna, musiałaby zaatakować z zaskoczenia... czekała na odpowiednią okazję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Stwory bez najmniejszego wysiłku odepchnęły atak, wytrącając także kostur z ręki czarodzieja. Po chwili wyglądając niezwykle spokojnie stali się biali i zaatakowali z rąk ogniem w pobliskie osoby. Jeden z nich zaczął zbliżać się do Miry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Nie zaatakujecie jej! - krzyknęła w duchu Eldinera. Stojąc już za napastnikiem uderzyła go toporem, nie zadała mu jednak poważnych obrażeń. Osiągnęła natomiast to, o co jej chodziło - odciągnęła stwora od Miry. Stwór zbliżył się do krasnoludki, a ta przejechała mu po nodze toporem i odbiegła w tył, żeby odciągnąć go jeszcze dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Nagle poczułam tak wielki ból, że się ocknęłam. Leżałam w trawie, kurczowo trzymając łuk. Chwilę leżałam, bo niczego nie pamiętałam, ale nagle przypomniałam sobie wszystko. Wstałam. Nagle zobaczyłam czarną postać. Nie wiedziałam co robić. Wzięłam strzałę z kołczanu i naciągnęłam ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Starałam się nie upiec. - Czy ja Ci na kurczaka wyglądam?- Zapytałam się ciemnej postaci. Prześlizgnęłam się między nogami i chciałam zadać cios w plecy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Mimo ataków postacie nie ucierpiały. Przynajmniej na to nie wyglądało. Jedna z nich obróciła się w stronę atakującej od tyłu i odepchnęła ją. Zaraz cała ósemka wyciągnęła miecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Arthael podbiegł szybko do ciemnej postaci i uderzył ją mieczem w głowę, po chwili wbił jej sztylet w miejsce serca. Po paru sekundach odskoczył sprawdzając czy jego atak coś zdziałał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 - Obrażam się! Nie będzie tak! - oburzona do granic możliwości Eldinera zebrała się w sobie, zamachnęła się toporem i uderzyła w plecy napastnika - Hańbisz mnie kretynie! Przez ciebie wychodzę na miernotę! Jeżeli teraz się nie uda, poddaję się. - pomyślała tak wściekła, że aż bliska płaczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Przez pewien czas stałem jak oniemiały, aż w końcu się ocknąłem. - Nie no ja nie będę gorszy! - Rzuciłem się na czarną postać wyciągając półtorak. Jako, że niezbyt to przemyślałem to zadałem postaci 4 ciosy, a 2 sparowałem, jednak trzecie uderzenie potwór wykonał krótkim sztyletem i trafił mnie w lewy naramiennik. Po ciosie odskoczyłem i wymyśliłem coś. - Szybko! Spróbujcie polać ostrza olejem i podpalić, może to coś da! - po czym sam swój pomysł wykonałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Pomyślałam, że to dobry pomysł, wiec namoczyłam parę gritów strzał olejem i wykrzesałam mały ogień, aby podpalić, przy okazji parząc sobie palce. Głowa mnie bolała, ale musiałam się bronić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Nagle z pobliskich krzaków wyskoczyła Aremira strzelając w jednego stwora ognistą strzałą. Ten zaczął się palić i uciekł - Na co czekacie? - zapytała patrząc na Mirę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 - Na nic- powiedziała przez zęby i strzeliła parę strzał, ze zdumiewającą prędkością w stronę napastnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Eldinera nie mogła popalić toporu, wzięła więc kawałek szmaty, polała olejem i rzuciła w nic nie spodziewającego się stwora. Ten zaczął się palić i uciekł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 - Dobrze nam idzie- wyszeptała i strzeli jeszcze parę razy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts