Popularny post. Pillster Napisano Marzec 5, 2014 Popularny post. Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Księżniczki postanawiają dać Nightmare moon szansę na nowe życie. Królowa Nocy musi się zmierzyć z wszystkimi potrzebami, jakie niesie ze sobą posiadanie własnego ciała - głodem, pragnieniem... i pożądaniem. Początkowo opowieść miała być czymś, co byłoby raczej serią o przygodach Pani Nocy w łóżkach coraz to nowych kucyków z wykorzystaniem coraz to innych akcesoriów... nie spoilerując, te plany nie uległy zmianie, po prostu nastąpią nieco później, choć raczej na pewno nie będą miały pierwotnie planowanej formy czystego clopania bez sensu i składu. Opowieść sama w sobie stylizowana będzie na lekką komedię, nastawioną bardziej na podejście konserwatywnej, porywczej, wiecznie wściekłej i średnio zrównoważonej głównej bohaterki do sfery życia seksualnego obywateli, tego jak bardzo się zmieniło, jak wygląda i tak dalej i tak dalej... Okazuje się bowiem, że zdegradowana Królowa musi dopiero poznać pewne aspekty życia swojego kraju, a to skąd się biorą małe kucyki wcale nie jest tak czarno-białe, jak jej się dotąd wydawało. Kreatywność Equestrian okaże się bowiem dużo większa, niż bogini mogłaby przypuszczać i niejednokrotnie zrodzi coś trudnego przez nią do zaakceptowania. A wszystko zaczęło się od pewnego incydentu w zamkowej toalecie... Prolog Pierwszy kontakt Sekrety Equestrii Przyczajona Nightmare, ukryta Moon Samotna Klacz Opinie mile widziane. Edytowano Październik 16, 2016 przez Pillster Nowy rozdział 13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Podoba mi się to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Zapowiada się ciekawie, może to być jeden z niewielu dobrych polskich clopów. Moar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Dobra, przydałoby się skomentować. Na razie prezentuje się to fabularnie całkiem ciekawie- Cahan ma nadzieję, że powstanie z tego fajne opowiadanie z dodatkiem clopu, a nie bezsensowny seks. Popracowałabym nad opisami i kreacją postaci, ponieważ widzę braki- jest tego za mało. Na razie to tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 A bo jak kończyłem pisać to zaraz musiałem lecieć do roboty i wrzucałem byle szybko (przyznam się bez bicia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 To poprawiaj, bo nienawidzę podejścia "bo pisałem to na szybko" . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beo Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Kurczę, zapowiada się naprawdę fajne opowiadanie! Dlaczego prolog jest w koszu? Nie będziesz go kontynuować? Byłaby wielka szkoda! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Zapowiada się ciekawe. Czekam na więcej ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Pill napiszesz cos jeszcze bo moze byc ciekawie Tapnięte z Evo 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Pill, czekam od bardzobardzobardzo dawna na kontynuację. Czyżbyś zapomniał? Być może zapomniałeś... nie ważne. W każdym razie. czekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 No właśnie, kiedy następna część? Bo już doczekać się nie można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Musiałem wyławiać plik z kosza. Zaintrygowała mnie ta historia. Będzie więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 To ktoś to jeszcze odkurza? Aż dziwne... Dobra, postaram się nieco dorobić prolog i nakreślić kolejne opowiadanie z serii. I dodać więcej tagów. Może na jutro coś będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Super, już się doczekać nie mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Marzec 25, 2015 Autor Share Napisano Marzec 25, 2015 Pillster słucha głosu ludu i daje głodnym chleba, smutnym igrzysk, a spragnionym wódy! Pierwsze prawdziwe opowiadanie z serii (bo prolog to jednak prolog). Pierwsze i wyjątkowo brutalne zderzenie Pani Nocy ze światem dorosłych i ich uciech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 (edytowany) może to być jeden z niewielu dobrych polskich clopów Co do clopingu... Macie tutaj MiStErA "mokry kaktus" Cloper, aż "miło". Wiem coś o tym, nie, to nie ma być obraźliwy koment :)Technicznie jego clopy są świetne, ale takiego wyuzdania w co poniektórych, to ciężko znaleść. Sławetny rozdział 16.5 TSMA Edytowano Marzec 25, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Przeczytałem dotychczasową całość w duszne, piątkowe popołudnie, w czasie powrotu do domu po całym tygodniu ciężkiej szkoły. I co bym tu nie napisał i tak będzie mało! To chyba najśmieszniejszy fanfik, jaki kiedykolwiek miałem przyjemność czytać Jeszcze nigdy czasu powrotu ze szkoły nie spędziłem w tak miły, wesoły sposób, a długa zazwyczaj droga, jakimś cudem uległa wtedy tajemniczemu skróceniu. Należy przy tym pamiętać, że o piątkowych korkach w Krakowie można by pisać horrory. Spodobał mi się kontrast pomiędzy jedynym na razie rozdziałem, a prologiem, który zapowiada bardziej jakiś mroczny dramat, niż komedię, która rozgrywa się przez większą część pierwszego rozdziału. Dialogi pomiędzy postaciami, rozmyślania głównej bohaterki, oraz opisy zdarzeń stoją na najwyższym poziomie, pozwalając w stu procentach cieszyć się z niecodziennych przygód Nightmare Moon. Z wielką niecierpliwością czekam na kontynuację, która mam nadzieję spełni wysokie oczekiwania jakie nałożył na autora jego świetny, ŚMIESZNY początek tego fanfika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 w stu procentach cieszyć się z niecodziennych przygód Nightmare Moon. Bardzo niecodziennych Szkoda tylko, że BOSKOŚĆ potężnej królowej nocy, która zdolna była pokonać swoją siostrę[ nie mówie tu o Tii na cheatach z elementami, tysiąc lat temu], jest takk plugawiona :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Oj chłopie ty nie wiesz co ja musiałem robić aby śmiechem nie obudzić całego domu naprawdę fajnie że jest coś innego niż samo zbliżenie mam wielkie nadzieje związane z tym ficem błagam nie zchrzań tego oczywiście czekam na cd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.C. Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 (edytowany) Dobra, końcówka kompletnie mnie rozwaliła, leżę i płaczę ze śmiechu, zajebiste Czekam na ciągu dalszy. Edit po przeczytaniu "Sekretów Equestrii" - Szczerze, bardziej czekam na kolejne rozdziały tego oto fica niż na nowe odcinki 5 sezonu Edytowano Kwiecień 11, 2015 przez B.C. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Skoro wszyscy się cieszą, to daję wam kolejne opowiadanie. Za korektę i pre reading odpowiada Chief. Samo opowiadanie wyszło... nieco dłuższe, niż zakładałem. Miłej lektury życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Jestem po rozdziale. Powiem wam, że to beka, ale jednocześnie... Idzie w stronę Slice of Life i to bardzo, do tego... Dosyć zimne podejście, ma nasza NMM, do TYCH spraw. I nie chodzi tu wcale o to, że uważa TO, za złe... Nie do końca Ale plus dla Pilla, że nie zrobił z NMM tego, czego się spodziewałem, jeszcze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Kiedy możemy spodziewać się kolejnego rozdziału? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Kwiecień 12, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Jak już go napiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Czekam z niecierpliwością Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts