Szczygiel Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Ja Gimnazjum nr.1 im.Adama Mickiewicza w Orzyszu, język rosyjski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Gimnazjum numer 7, Gdańsk, IIID mat-inf się kłania. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smark354 Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 A więc... LO im. Johna F. Kennedy`ego w Katowicach - Ligocie. Rozszerzona historia, polski, wos, jednak wos wchodzi dopiero w II klasie, a ja jestem w I Język angielski, hiszpański i rosyjski. Fajna szkoła, znajduje się na osiedlu akademickim : D Szkoła liczy 45 osób, z czego maturzyści już nie chodzą, więc ok. 30 : D W klasie ok. 12 osób, jak 9-10 jest obecnych, to jest dobrze ;p Chodzę ze Zniszczycielem do klasy, więc jest git Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Technikum Logistyczne im. por. Jasieńskiego w Oświęcimiu na ZAWSZE! No właściwie to już nigdy, bo teraz tylko maturki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Lygota ^^ Ale blisko Piotrowic.. Aż za bardzo.. Wracając do głównego tematu.. Końcówka uczęszczania do Gimnazjum nr. 20 w Katowicach Piotrowicach.. Jeśli się nie mylę to jestem jedynym Brony z tego gimnazjum, chyba że będzie ktoś równie odważny i się wyjawi.. Za mną już egzaminy gimnazjalne, jestem pewien że w przyszłym roku będę jeździł do Sosnowca, do Technikum nr. 4 na profil transportu kolejowego.. Potem będę mógł pójść do pracy lub też na studia.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 XIX LO im. Powstańców Warszawy w Warszawie, I klasa, rozszerzona matma, geografia, niemiecki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 AGH, elektrotechnika, II rok. Do tej pory nie ogarniam, co tu się dzieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 2kl. Gimnazjum angielski i niemiecki :/ Ale przekonałem dwóch kolegów żeby oglądali pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Szkoła podstawowa w Białych Błotach. Jest tylko jedna, więc łatwo znaleźć ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etoran Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu, klasa: technik żywienia i gospodarstwa domowego (aktualnie 2TŻA). Nie znam nikogo z klasy ani szkoły oglądającego MLP... Nie za bardzo wiem jak ich przekonać ale pracuje nad tym Najgorsza jest nauczycielka od angielskiego która po dowiedzeniu się, że oglądam MLP zaczęła się ze mnie śmiać. Nie lubię jej :dodgy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Finanse i Rachunkowość, II. rok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Elitarna Szkoła Ochrony Osób i mienia COBRA w Tarnobrzegu. Rok I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Gimnazjum nr. 3 im. Aleksandra hr. Fredy w Olkuszu.Rok II. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Liceum Ogólnokształcące im. K.K. Baczyńskiego w Kozach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcza Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Gimnazjum nr.1 w Gryfinie im. Olimpijczykow Polskich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 tak samo jak tarcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Gimbnazjum nr. 1 w Brwinowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Szkoła Morska w Świnoujściu ,Profil Technik Informatyk . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStorm Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Szkoła Morska w Świnoujściu - Technik Analityk - (dla sprostowania: profil typowo chemiczny) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shosanna Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Gimnazjum nr 1 w Zagórzu im św. Kazimierza (jednak w tym roku zamykają tą szkołę i musimy się przeniesć do innej ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrocznyburak1 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Chodzę do LO. Po maturze zamierzam studiować filologię ugrofińską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluandar Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Liceum ogólnokształcace w Zespole Szkół w moim mieście(jedyne publiczne szkoły ponadgimnazjalne w mieście), jestem na rozszerzonej historii, jednak profil mojej klasy jest zupełnie inny- a dokładnie mówiąc mundurowy. Już w przyszłym roku klasa maturalna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Szkoła Podstawowa w Jelczu Laskowicach przy alei Młodych. Są trzy, ja chodzę do numeru drugiego. Nasza klasa jest dziwna. Wychowawczyni określa nas mianem "zbyt ambitnych". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Politechnika Warszawska wydział inżynieria materiałowa 1 rok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Zespół Szkół Łączności (Technikum nr 3) w Gliwicach przy ul. Warszawskiej 35. Klasa II. Profil "Technik Informatyk" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts