Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Lee pociągnął Kat mocniej. W normalnych warunkach mógłby komuś wyrwać rękę. - Nic wielkiego. Kat jest pod wpływem zaklęcia i jest niebezpieczna. Oho. Jesteśmy. - powiedział stając pod domem Kat. Wciągnął ją za sobą do domu. Poszedł na górę i przyczepił ją do łóżka kawałkiem łańcucha. - Siadaj... - powiedział twardo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Czyli chyba zły moment żeby wam przeszkadzać - stwierdziła spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Syczała. Jej oczy z czarnych zrobiły się krwiście czerwone wyglądała jak opętana.-Próbowała się wyrwać. Wiła się i krzyczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Oz wrócił do swojej ludzkiej formy. - Łee! A robiło się ciekawie. - powiedział, po czym usiadł na ziemi. Zachowywał się jak typowy chłopak w wieku 13 - 16 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Lee wywrócił Kat na łóżko. Sam stanął nad nią na czworaka. - Eh... Zachowujesz się jak zwierze... - nachylił się lekko. - To jak... trzymaj się. - zaśmiał się cicho. Wyciągnął z kieszeni metalowy przedmiot i położył go na ustach Kat. - Będzie ci zimno... - zeskoczył z niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Uspokoiła się. Oczy przybrały jej naturalny kolor, ale wciąż gotowało się w niej od środka. Dawna Katerina budziła się. Próbowała się opanować. Ciężko oddychała, zimno nie sprawiało jej problemów.. Teraz tylko myślała o opanowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - Czego się spodziewałaś? - powiedział lekko rozbawiony przyglądając się Kat. - Bo po moich słowach można było się spodziewać czego innego... - powiedział siadając obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 -Czego ?-zapytała Kat. Już się opanowała, opętanie minęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - Po nazwie pocałunek upadłego chyba można spodziewać się czegoś innego... - powiedział rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 -W prawdzie..Nie myślałam o nazwie kiedy moim celem było skończenie tego piekła.-powiedziała nieco zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Lee wzruszył ramionami. - A zatem. Co teraz... Bo ja bym się zdrzemnął. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 -Ja chyba też.-powiedziała Kat.-Ale.. możesz najpierw odpiąć mi te łańcuchy ?-Zapytała lekko rozbawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - A muszę? - zachichotał podchodząc do łóżka i chwytając za jeden z łańcuchów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) -Prosiłabym. Byłbyś napewno szczęśliwszy gdybym tu została- Zaśmiała się. Edytowano Marzec 20, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Lee odwiązał łańcuchy. Schował je do pokrowca. - Jak się czujesz? ((W sumie. Ktoś się wbił do chatki czy nie?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 ((Haha ;D Czarownica zaginęła w akcji )) -Jak na byłą opętaną.. Całkiem dobrze. Hmm.. Z tego co pamiętam chciałam cię ugryźć.-Powiedziała idąc w stronę łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Wiedźma siedziała na parapecie w domu Kat. - Wybaczcie za wtargnięcie bez zaproszenia, ale byłam ciekawa czy potrzebny będzie kołek - wyjaśniła, unosząc owy drewniany kołek nad głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - Nie... Dałem sobie radę... Możesz iść... - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Kat przebrana weszła do pokoju. Zobaczyła wiedźmę z kołkiem na parapecie. Niezauważalnym ruchem wyrwała wiedźmie kołek.-Przykro mi, ale nie będzie tortur.- Złamała kołek o kolano i wyrzuciła za okno.- Jeśli masz jakąś werbenę też wyrzuć.-Powiedziała patrząc w oczy czarownicy. -No więc.. jestem zmęczona Lee pewnie też. Przyjdź jutro.-Sprowadziła kobietę na dół i odprowadziła do drzwi. Po chwili wróciła.-Kołek ? Naprawdę ?-Spojrzała na Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Lee wzruszył ramionami. - Nie ja go przyniosłem... No i wiesz... - uśmiechnął się tajemniczo. - Ja bym cię nie zabił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Patrzyła się na niego jeszcze przez chwilę. Zaraz po tym się położyła.- Dziękuję-powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Lee ściągnął koszulę i położył się obok. - Dobranoc zatem. Tylko mnie nie pogryź. - zaśmiał się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 -Dobranoc. Nie pogryzę. A ty postaraj się nie spaść z łóżka -Uśmiechnęła się. Tym razem zasnęła bardzo szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Lee uśmiechnął się jeszcze pod nosem i zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Nastał kolejny ranek. Kat obudziła się, ale nie otwierała oczu. Lee chyba jeszcze spał. Nie myślała o tym co Klaus teraz zrobi. Myślała o tym co zrobi kiedy Lee już odejdzie. Wiedziała, że planował to od dawna. Ale nie chciała zostawać sama na kolejne pięćset lat. Obawiała się tego. Próbowała jeszcze zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts