Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Zobaczymy, co umiesz - powiedziała wiedźma. - Z jakiego powodu tu jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Ja? Żeby się trochę zabawić i pokazać, że umiem coś poza zachowywaniem się jak dziecko i że potrafię przynajmniej przez chwilę być "normalny". - powiedział robiąc "" przy "normalny". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Lee złapał Kat pod ramie i ruszył w kierunku wyjścia. Po chwili Lucyfer podszedł do nich. - Nam taki ktoś nie jest potrzebny. - powiedział lekko rozbawiony, szepnął coś do Lee na co ten kiwnął tylko twierdząco głową. - Fakt. Bardzo duszno. - powiedział Lee do Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) Spojrzała mu w oczy.-Musimy stąd iść, Igramy ze śmiercią, rozumiesz ?!-Lekko nim potrząsnęła.-Nie możemy go dłużej lekceważyć. Edytowano Marzec 22, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Faktycznie musi być mocny skoro nawet Lucy się nim zainteresował. - powiedział patrząc Kat w oczy. - Ale wiesz. To że igram ze śmiercią jest dla mnie tylko zachętą. - powiedział lekko ironicznie z uśmiechem. - Nie musisz się o mnie martwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Tańczysz jak na razie dobrze, patrząc na to, żeś niższy ode mnie - pochwaliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 -Ale się martwię. Proszę cię potraktuj to poważnie.-Nadal patrzyła mu w oczy. Było w nich widać zmartwienie i troskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Nie martw się. Dam sobie radę. - lekko się uśmiechnął i objął Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Poczuła się bezpiecznie. Przez chwilę się nie martwiła. Ale zaraz potem wróciła do rzeczywistości.-Wiesz.. może wrócimy do domu ? Nie koniecznie chcę znowu tańczyć z Klausem.-przyznała Katerina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Ta pewnie. - złapał Kat pod ramie i ruszył z nią do samochodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Zauważyłem, że Kat i Lee idą do samochodu, więc poszedłem razem z nimi. Na tym balu i tak nie było nic ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Szybko dojechali.Wrócili do domu. Kat poszła się przebrać. Od razu poszła pod prysznic nie chciała ,,zmyć" z siebie dotyk Klausa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Lee przebrał się w jakieś nie jeansowe spodnie które kupił. Reszty stroju nie zakładał. Poszedł do kuchni się napić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 ((omg ;d Tańczyłam z moim byłym ex-narzeczonym mordercą.. Spoliczkowałam szatana. Ale ogólnie nic ciekawego się nie wydarzyło, skądże.. xdd)) ((ja na razie idę. Bd jutro ^^)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 ((Nie policzkowałaś Lucka.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 ((nie lee tylko klausa.. spoliczkowałam Nika xdd))Kat wyszła przebrana w koszulę nocną.-zmęczony ?-spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 ((Ale Klaus to nie szatan. Szatan to Lucyfer.)) - Ta. - powiedział wstając. - Niby nic męczącego się nie wyraziło a zmęczony jestem. - podszedł do Kat. - To jak idziemy spać? - zapytał z lekkim uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Lekko uniosła jedną brew.-Zabrzmiało to dwuznacznie, i nieco dziwnie.-uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Serio? - powiedział zaskoczony. - Ten jeden raz nie miałem takiego zamiaru. - uśmiechnął się lekko. - W każdym bądź razie, śpiący jestem i ty chyba tęż. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 -Tak.-stwierdziła Kat.-Chodźmy na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Cóż. Teraz to zabrzmiało dwuznacznie... - uśmiechnął się i poszedł za Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Kat weszła do sypialni. położyła się jak zwykle. Mimo woli obróciła się w stronę Lee. Czuła jakby to był jakiś odruch bezwarunkowy. Blisko niego czuła się bezpiecznie. Potrzebowała by się tak czuć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Lee spojrzał na Kat. Uśmiechnął się lekko. - Dobranoc. - powiedział. Po chwili objął ją lekko. - Mam nadzieje że ci to nie przeszkadza. - powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) Uśmiechnęła się i zamknęła oczy.-wręcz przeciwnie. Dobranoc.-szepnęła i wtuliła się bardziej. Czyuła jak ogarnia ją fala przyjemnego ciepła. Edytowano Marzec 22, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Lee przytulił Kat do siebie. - To dobrze... - powiedział szeptem zasypiając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts