Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 ((Wilki mnie szukają?)) Lee siedział na murku w mieście, grał i śpiewał Iron Maiden Holy Smoke. Dziś już nie chciało mu się spać więc postanowił pozarabiać. Położył pokrowiec od gitary na ziemi z nadzieją że ktoś sypnie groszem. ((Link do utworu dla ciekawskich. http://www.youtube.com/watch?v=kOfF5qU5kZI)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 [Katerina] Poczuła zapach Zack'a. Biegł nie daleko przed nią. Wybiegła przed niego i zatrzymała się przed nim. -Wróciłam.-Powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Zmieniłam po drodze śnieżkę z granatowej na czarną. Dobiegłam do demona i zaczęłam warczeć. - Gdzie oni są i co im zrobiłeś ?! Mów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee spojrzał na wilka zaskoczony. - Kto? Ale że kto? Znaczy że kto? - patrzał z miną w stylu what a what? - Ale że co? Kto? - zapytał zbierając pokrowiec i chowając do niego gitarę. - Jak z dzieckiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Nie widziałeś przypadkiem wilków z mojej watahy ? Bo wyszły dwie godziny temu na patrol i..co ? Nie wróciły! Nie wykluczone, że się zgubiły, no, ale myślałam, że masz z tym coś wspólnego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Tak jakbym nie miał co robić tylko jakieś szczeniaki gatunku który jest dumny z tego że jest i nie da się pożartować bo nie ma do siebie dystansu. Nawet w chórze Michasia nie było tak nudno... - powiedział ironicznym tonem i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -No widzę właśnie, chyba go zwietrzyłem, za mną.- powiedziałem do Kateriny i pobiegłem gdzie mnie węch poniósł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 [Katerina] Biegła obok niego i jednocześnie mówiła: -Nie czujesz tego ? Ona ta wilczyca jest z nim ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -Czuję, czuję. Najpewniej rozmawiają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 -W takim razie pobiegnijmy do nich.- Katerina ruszyła pędem w stronę tej dziwaczej aury. -Czekaj !- Krzyknęła w stronę odchodzącego Demona. Podbiegła i stanęła na przeciw niego. - To ty zaatakowałeś tamte wilki ?- Zwróciła się do niego. -Nie mam ochoty na wojnę ras..- Powiedziała stanowczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee przekręcił oczami. - Tak. Zabiłem je, wypatroszyłem i zjadłem pieczone w białym winię. - powiedział ironicznie. - Po co miałbym to robić? Niech ta banda wilczków lepiej nabierze nieco dystansu do siebie. - wyminął wampirzycę i odszedł nucą Shinedown Adrenaline. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - W takim razie coś innego je zabiło..nie chcę myśleć co.. Wolę myśleć, że odpoczywają, bo się zmęczyły, zasnęły i wywieźli je do zoo... Nie! Nie mogę tak myśleć . Podeszłam do Zacharego . - Proponuję połączyć stada.. jeśli się oczywiście zgodzisz... ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 [Katerina] Dogoniła go i wyrównała krok. -Dobrze. Wierzę ci. Więc może zacznijmy nieco kulturalniej.. Jestem Katerina. Ale wolę kiedy mówią mi Kat. A ty ?- Zapytała się uprzejmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 1. Imię i nazwisko: Alin Raizow. 2. Wiek (zalezy od rasy): 1110 lat. 3. Rasa: Demonica. 4.Specjalna umiejętność: Teleportacja. 5.Wygląd (Może być zdjęcie): Bardzo długie i rozpuszczone ciemnobrązowe włosy. Czerwone lub brązowe oczy. 6.Charakter: Sarkastyczna, wredna, pomocna, lojalna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Spojrzał na wampirzycę. - Marshall Lee. Wspaniały Earl piekła. Na ogół każdy mówi na mnie Lee. - odpowiedział lekko znudzonym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 -Miło mi.- Uśmiechnęła się.- Więc czego szukasz w mieście ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Alin szła ulicą ze słuchawkami na uszach. Rozglądała się dookoła znudzonym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Wyczułam nowy zapach. Pobiegłam w stronę źródła zapachu, a na moich oczach pojawiła się nowa dziewczyna. Odmieniłam się. - Cześć - podałam rękę - jak cię zwą ? Jestem wilkołakiem ^^ wyczułam Nad naturalność w twojej osobie, czy to prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -To dobry pomysł, pogadam ze stadem, teraz jednak muszę iść.- powiedziałem i odbiegłem do domu, przy okazji upolowywując dzika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Tak, prawda - powiedziała przewracając oczami - Alin Raizow, a ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Jestem Stevanie. Możesz mówić Stevie...Ja i znajomi biegliśmy właśnie znaleźć wilki z mojej watahy.. były wysłane 3 godziny temu i nie wróciły z zwiadu...zazwyczaj zajmuje im to 20-15 minut... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) - Niczego. Ot postanowiłem sobie wrócić na ziemie. To już drugi raz. Ale ostatnio było ciekawiej... Ach. Inkwizycja... Wspaniałe czasy... - powiedział, W ostatnim zdaniu dało się słyszeć lekki sarkazm. Edytowano Marzec 16, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Nic nowego, powolność wilkołaków - odparła Alin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 [Katerina] -W takim razie przyjdź jeśli będziesz zdesperowany.- westchnęła i w wampirzym tempie pobiegła zapolować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lee patrzał przez chwilę na odchodzącą wampirzycę. - Och, kotku. Możesz mnie gryźć kiedy zechcesz. - powiedział i odszedł nucąc Iron Maiden Moonchild. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts