MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -Kiedy miałam 20 lat Trevor mnie przemienił. Jestem też od urodzenia podróżniczką. Trevor opowiedział mi historię Kateriny i zdecydowałam, że chce jej szukać. Żeby się nie narażać przechodziłam z ciała do ciała innych ludzi. Natrafiłam na trop Kateriny, aż pewnego dnia zobaczyłam was w barze.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Mhm, to w sumie ciekawie. - stwierdził po wysłuchaniu. - O mnie już nic nie chcesz wiedzieć? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -Nigdy nie rozumiałam demonów. Tak po prostu się nim urodziłeś ?-zapytała z ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Cóż, demony zarówno się rodzą jak i stają się nimi. Ja jestem jednym z tych które spadły z nieba i zostały demonem. Jestem swego rodzaju kopią Lucyfera, zostałem stworzony prze boga jako tak samo silny Archanioł, ale jestem słabszy i również się sprzeciwiłem. Około tysiąc dwieście lat temu upadłem z nieba na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Kat przytaknęła idąc do przodu.-Twoja kolej. Jakieś pytanie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 ((Kat?)) - Jakie masz odczucia względem Kat? - zapytał spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 ((Przyzwyczajenie ;d Sorki *Nadia)) -Złość, rozczarowanie, ale chyba też troska. Pomimo tego co zrobiła i tak dalej jest moją matką. Jest samolubna,egoistyczna,impulsywna i z tego co pamiętam zakłamana. Ale nie dziwię się.. przez to wszystko co przeszła. Cieszę się, że się zmienia. Jednak gdy trzeba uciekać nie można dbać o innych. Myślisz wtedy tylko o sobie i o tym, żeby przetrwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Ta trochę o tym wiem... zarówno o tym jaka była, w sumie dość niedawno temu, i o tym co dzieje się gdy się ucieka. Jednak świat wygląda inaczej gdy patrzysz nań przez pryzmat strachu, kiedy przestajesz się bać czujesz się inaczej... Ale dobrze że nie czujesz nienawiści. Nienawiść niszczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -O tym też wiem..Ja już chyba nie mam pytań. Co zrobimy z tą całą wiedźmą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Lee wzruszył ramionami. - Ja bym zabił. To nie cesarzowa wiedźm więc można bez większych problemów. - stwierdził spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nadia przymknęła oczy.-Jesteś zbyt pewny siebie.. Aż za bardzo. Przypominasz Katerine kiedy była jeszcze rozpruwaczem. Nie skończyło się to dobrze więc uważaj.-Powiedziała Nadia.-Dokąd ona poszła ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Przez tysiąc lat byłem pewny siebie i jakoś żyję. - stwierdził wzruszając ramionami. - Powiedziała że ma coś do załatwienia... Hm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 ((Tak BDW. Nadia wyglądała jakoś tak: http://25.media.tumblr.com/e596a42eb747264d4bb113a115669a83/tumblr_mxvujkJ5yz1s2u1gto1_500.gif)) -Miejmy nadzieję, że poszła po coś sensownego..Pewność siebie po prostu nie zawsze jest dobra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Albo że nie wpadła na wiedźmę... - powiedział bez emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Kat stanęła za nimi.-Na moje szczęście nie wpadłam.-powiedziała.--Nadia obróciła się.-Gdzie byłaś ?-zapytała. -Po informację. Okazało się, że wiedźma jest tak potężna poprzez zabijanie każdego sobowtóra z linii Amary, że nawet samemu władcy wszechświata obecnego tutaj-Spojrzała taktownie na Lee.-Byłoby ciężko ją pokonać. I istnieją dwa wyjścia z tej sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Jaaa władam tylko północną częścią wszechświata. - stwierdził ironicznie. - Jakie wyjścia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -Albo sama się zabiję.-Nadia popatrzyła na nią ostro.-Albo .. Znajdziemy pochówek Silasa i znajdziemy antidotum na wampiryzm.. Bo z tego co przed chwilą się dowiedziałam.. To przeznaczenie chciało, aby każdy z sobowtórów było nadnaturalne. Czyli Rebekah niedługo też stała by się wampirem. Jeżeli będę człowiekiem nie będę jej już potrzebna. Plus.. dowiedziałam się, że nie zabija ich tylko dla zemsty właśnie dzięki krwi sobowtórów jest coraz silniejsza.. Do tego wszystkiego dochodzą jakieś mroczne rytuały itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Jakiej narodowości był ten cały Silas? To może pomóc w znalezieniu grobu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -Grecja. Po za tym, można poszukać jakiejś wiedźmy i niech rzuci proste zaklęcie lokalizujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Eh, no niby można. - powiedział. - Ale to pójście na łatwiznę. - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Kat uniosła jedną brew.-Wolisz utrudniać sobie życie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) ((Czy Kat czyta w myślach?)) - Tego nie powiedziałem...- stwierdził wzruszając ramionami. Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 ((Sorki nie doczytałam)) Nadia przewróciła oczami.-W takim razie chcesz.. być człowiekiem ? -Oczywiście, że nie chcę, ale czego się nie robi by przetrwać.. -I będziesz cały czas zagrożona.. -A teraz nie jestem ? Nadia przytaknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Lee westchnął. - I dlatego preferuję metody wikingów, kto jest wrogiem temu z miecza. - stwierdził. - Z tym że, co ja zrobię kiedy staniesz się człowiekiem? - zapytał jakby z żalem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -Właśnie.. co zrobisz.-Zapytała cicho z nutą pretensji w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts