Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Którego nie znajdziecie - dodała złośliwym szeptem do wypowiedzi Alice patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Anna usłyszała słowa dziewczyny i przewróciła oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Ciemnowidz, co? - zapytała równie złośliwym tonem Julia, zwracając się do Alin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Maltasar westchnął słysząc wypowiedź Alin. - Dobrze by było byście nie zabili siebie nawzajem... Bo jeżeli to zrobicie to cały wszechświat zniknie... Waszym zadaniem jest. Zgadliście. Uratowanie świata... Pewna istota złamała prawo świata. Zachwiała czasem oraz przestrzenią. Wy musicie go powstrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) Możliwe - odparła spokojnie - Lub po prostu osoba, której nie chcesz poznać. - dodała, a następnie słysząc słowa Maltasara rzekła - A czemu my mamy to zrobić? Edytowano Marzec 16, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Anna gwałtownie podniosła głowę. -Co?? - spytała zaskoczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - A jeżeli - ja nie mówię, że ja - ale tylko jeżeli ktoś nie za bardzo chce uratować świat? Poza tym, mój jest już i tak mocno zniszczony... - powiedziała do Maltasara. Zwróciła się do Alin. - Teraz jestem pewna, że twoje słowa mogą mieć w sobie ziarno prawdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -Popieram. Nie ma co ratować - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 - Eh. To skoro nie chcecie wrócić do siebie to wyśle was gdzie indziej... - wzruszył ramionami. - To was zachęca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - To już jest coś - przyznała Julia. Pies tymczasem uspokoił się i usiadł obok krzesła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Aaron zrozumial iz to kolejna misja z typu uratuj swiat o jakiej w zyciu slyszal.A zatem mieli kogos ubic.Po tych przemysleniach Aaron sie odezwal: _Mam pytanie,kogo,gdzie i czym mozna go zabic?. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) Anna przechyliła głowę. -Co mamy zrobić? - spytała zaciekawiona. Edytowano Marzec 16, 2014 przez maisha737 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Maltasar spojrzał na grupę. Uśmiechnął się. - Żaden z was nigdy nie widział magii co nie? To pomyślcie sobie że istota którą należy pokonać panuje nad magią wymiarów. Zabicie go nie będzie takie proste jak się zdaję. Najsampierw musicie znaleźć kryształy wymiaru i czasu. Czyli mniej więcej poskaczecie po innych światach. - powiedział miłym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Alin niechętnie była do tego nastawiona. Słuchała znudzona patrząc na swojego jastrzębia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Super - stwierdziła, opierając się na krześle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Dobrze, plan jest ambitny. Kolejne pytanie z mojej strony: Dlaczego to my mamy odwalać tę brudną robotę, skoro to Pan jest Bogiem? - zapytała Julia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Ponieważ mamy nie wystarczająco ciekawe życie - powiedziała znów złośliwie Alin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Mów za siebie - odparła spokojnie Julia, patrząc na Alin z góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) - Uspokójcie się. - powiedziała spokojnie Alice Edytowano Marzec 16, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 A czy ktoś tu nie jest spokojny? - rzekła sarkastycznie Alin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Anna puszczała kłótnię mimochodem. -Ile jest światów?? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) - Bo zgubiłem mój miecz półtorak boga czasu +9 i nie mam itemków. Język XXII wieku... Nie mogę ingerować bezpośrednio w światy. Jeżeli bym spróbował stało by się to samo jakbym nic nie zrobił. To sobie zebrałem was i was wysyłam na misję. - powiedział z uśmiechem. - Och. Każda twoja decyzja tworzy nowy świat w którym podejmujesz inną. Teraz pomyśl że istot we wszechświecie jest ponad gogolplex... Edytowano Marzec 16, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -Ja jestem spokojny-odpowiedzial ubrana w pancerz postac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Anna pokiwała głową. -A czy są jakieś szczególne światy, które mamy zwiedzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) - Trochę duźo tego... - powiedziała kładąc królika na ziemi. - Tylko zastanawia mnie, po co wam taki "staruszek" z XIX wieku jak ja... Edytowano Marzec 16, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts