Matalos Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Ja jestem prawie codziennie na forum. Więc będę odpisywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 W stepie szerokim... *Dźwięk świerszcza* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Ja tam czekam na komplet odpisów. Czekam i czekam, koniec końców, jak się nie doczekam, zaczną się zdarzać "nieszczęśliwe" wypadki. Na przykład ktoś nieszczęśliwie trafi na cała serię z działka przeciwpancernego zamontowanego, tylko przypadkiem, na, powiedzmy, skorpionie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 To może niech te wypadki "nieszczęśliwe/przypadkowe" zaczną się dokonywać? Będzie więcej loota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Edge jak na osobę, która w ostatniej turze nic nie napisała cholernie pieklisz się o to, że nic nie napisałeś. Po wyjściu przed barykadę był efekt i posta napisało 5 z 8 osób. Jedną z osób do " Nieszczęśliwych wypadków " jesteś ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 O cholera faktycznie! xD W takim razie bardzo przepraszam już coś z tym robię. Byłem pewien, że już to zrobiłem. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 A narzekał na wstrzymujących najgłośniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Cii - każdemu się zdarza. Jak tylko będę miał chwilkę pojawi się stosowny odpis. Będzie wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Czy tylko ja odniosłem wrażenie, że jak zegarmistrz powiedział "wesoło" to raczej nie będzie to coś miłego? ( a tak btw jak to przeczytałem to przed oczami ujrzałem twój avatar z takim sadystycznym uśmiechem brrr) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Jesteś paranoikiem. Zegar napewno sprawi, że następny post będzie wesoły. Może te roboty wyciągną serwis do herbaty albo jakieś niezłe Whisky i pokażą nam drogę do następnego poziomu. A może będzie wesoło im jak ROZWALĄ NAM W DROBNY CH... 2 NASZYCH TOWARZYSZY ROBIĄC Z NICH FIRANKI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Serox nie jestem paranoikiem ale mówię, że mam dziwne wrażenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Jutro w godzinach popołudniowych pojawi się post(mam na rano do pracy wracam po południu). Do tego czasu reszta może zdecydować - albo grają z nami, albo są tylko kolejnym rzeczownikiem na linii ostrzału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 W ciągu tygodnia powinien pojawić się odpis. Proponuję tym, którzy tego jeszcze nie zrobili, pośpiech, bo zaczyna się umieranie, a aktywni gracze nie mogą w nieskończoność chronić tych nieaktywnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 A ja mam jeszcze jedno pytanie odnośnie bestiariusza jak zdobywamy te rozwinięcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Czerwiec 27, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2014 O tym powiem w stosownym momencie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Zegar, mógłbym się spytać kiedy będzie ten odpis co miał być w ciągu tamtego tygodnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Zegar, wróć. Czekamy na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 20, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2014 Wiem, wiem - długo to ciągnę, przepraszam. Sytuacja wygląda tak że na razie jestem skupiony na pracy - pracuję w sieciówce i muszę zdawać nie tylko testy na stanowisko(masz 3 podejścia jak nie zdasz wylatujesz) ale też miesięczne(3 niezdane i wylatujesz) do tego wyrabiam sporo nadgodzin żeby mieć trochę oszczędności. Obiecuję że kiedy tylko jakoś to ustabilizuję dostaniecie odpis. Ładny, długi i ze szczegółami(te wam się przydadzą). Zbyt wiele, moim zdaniem, daliście z siebie tam na dole żebym teraz was tak zostawił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Obiecałem? Obiecałem, to teraz pora dotrzymać obietnicy, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Widać, że moje jęki wreszcie przyniosły skutki. Ale mam pytanie. Dużo graczy nie może grać, czy przewidujesz jakąś rekrutację? Jak tak to czy będzie restart albo coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 To wygląda tak - jeśli wycofacie się do windy, ci którzy zostaną na dole mają 90% szansy na śmierć. Za każdym razem jak wrócicie na górę, otrzymacie tytuł drużynowy(możecie też sami go sobie na dać) i dwie możliwości - albo się wycofujecie albo rekrutujecie nową ekipę i to wy decydujecie kto pojedzie z wami, po czym wracacie na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 No to warto by było zrobić głosowanie co robić i kto by ew. Grał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Nie głupi pomysł. Ja bardzo chętnie wrócę do gry. Liczę, że część osób wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 A to ta gra jeszcze żyje? Niby dziś notifier się odezwał. Włączę się, o ile jest realna szansa na obudzenie tej sesji, bo moje wczucie się w tę postać mocno zardzewiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 To pisz w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts