Serox Vonxatian Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Czy nasz tik mógłby przy pomocy toka odzyskać pamięć i umiejętności martwego towarzysza ( No nie wiem np takiego Twórcy. ) czy jest to raczej za dobry skill na nas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Zapomnij. Nie tylko wyższa szkoła jazdy ale też nie ta fabryka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Ok czyli to odpada i pewnie przekwalifikowanie na powierzchni też nie pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 No dobra! Przestudiowałem ostatnie posty i tak: -Ja - Strzeliłem i czekam na odpowiedź czy trafiłem -Eomeer - Gotowy do walki -Mr Tux - Ogląda maszynerię -Mr Clockwork - Ogląda maszynerię dokładnie i czeka na odpowiedź czy coś znalazł -Rabbit - Gotowy do walki -Neftahar - Gotowy do walki -Zolkistet - Chciał plan - Dostał plan - Cisza... -Allungare - Zastanawia się co robić. (Sajback to w końcu grasz czy nie?) Czyli Panie MG proszę coś wymyślić i dalej to pociągnąć bo szkoda fajną zabawę zmarnować :/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 popieram przedmówcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Obmyślam jak wprowadzić plan w życie Dołączam się do wniosku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Czy Chromantis jeszcze żyje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Pewnie już nie, jak każda gra do której dołączyłem.Przez co czuje się naprawde źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 1. Jak wspominałem wcześniej, nie mam chwilowo czasu - jestem osobą pracującą, poza domem na nie swoim sprzęcie... to naprawdę ogranicza mi możliwość pisania :/ 2. Prędzej wy umrzecie niż Chromantis, gwarantuję jako MG -.- Jeden jedyny raz w całej mojej karierze jako MG doszło do sytuacji że zamknąłem sesję. Raz i nigdy więcej, jasne? W poniedziałek postaram się o odpisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) W porządku. Nie chciałem cię urazić i przepraszam, jeśli moje słowa zabrzmiały w zły sposób. Życzę wszystkiego dobrego. Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez Obrzydliwie Bogaty Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Urazić? Nic z tego Tylko zaznaczam że mam ograniczony czas, który mimo wszystko planuję przeznaczyć na was Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 No dobra, biorę się za pisanie, zakaz przeszkadzania xD A i dzięki Edge za to podsumowanie - trochę mi to ułatwi cała sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Na dniach będzie odpis do tego co robicie - było by miło gdyby ekipa magazynowa się zdecydowała na coś. Dodatkowo edytowałem pierwszego posta w tym temacie, 3 linijki tekstu na końcu, warto się z nimi zapoznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Sorki za opuznienie i napisze posta jak wroce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Żaden problem ni kłopot Kiedy będę miał już twój i Atlantisa podpis - przygotuję własny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 SeroX Prosze oto moj podpis ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Atlantis Ale po co mój, skoro robie to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Możecie przeskoczyć tą turę, żaden problem. Możecie też rozejrzeć się raz jeszcze po opisach, może coś wam umknęło. I być może ktoś będzie chciał coś jeszcze dopisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Ja mam jeszcze jedna akcje do zrobienia. Po prostu myslalem, ze juz ja napisalem i czekalem na odpis.^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 A czasami bywa i tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Dobry panowie. Jest takie pytanie z mojej strony czy po świętach uda się ruszyć ponownie z sesją? I pytam wszystkich. Bo wiem w święta jest rodzina, wspólne posiłki (Czas wolny xD ) ale myślę, że byłoby fajnie, gdyby się udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Spokojnie, sesja nie ucieknie, przynajmniej doputy ja pilnuje tego działu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Przestan truc nam wszystkim tylkow. zegar napisal ze predzej my padniemy niz sesja. I ja mu wierze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 (edytowany) Amen A właśnie panowie, liczcie się z faktem że za każdym razem jak wrócicie na samą górę, następuje otwarcie zapisów - co za tym idzie, ktoś może do was dołączyć. I druga notka - każdy powrót na górę rozpisuję w 4 dniach świata. Po 4 dniach winda znowu nadaje się do zjazdu i nie czeka na spóźnialskich ;> Ale działa to tez w drugą stronę, możecie wybrać czy chce się z daną ekipą jechać na dół, czy wasze postacie biorą na wstrzymanie na jakiś czas. Czasami warto odpocząć, naprawić sprzęt itp. Na przykład, naprawa legendarnego sprzętu może potrwać aż 16 dni. Co z miejsca albo wyklucza kogoś na jakiś czas albo schodzi się bez swojej wspaniałej zabawki. Edytowano Kwiecień 19, 2014 przez Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 hmm... raczej nie zapowiada się, że szybko wrócimy na górę. ( no chyba że w kawałkach xD ) Serox zluzuj. Nie chodziło mi o to, że Zegar nie pisze, tylko że inni nie piszą. Naszych postach jest cisza jak sam wiesz. Nie poganiam nikogo tylko się zapytałem czy wszyscy zaczną pisać po świętach. Nie bulwersuj się tak bo ci się styki przepalą i będzie lipa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts