Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lawrence ukłonił się. - No kocie, gdzie się przejdziemy? Bo raczej nie na lekcje... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Najpierw do higienistki, mości hrabio. Trzeba mieć dowód. Potem się zobaczy, planowanie nie jest moją mocną stroną. Spontan lepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Zgoda zatem. Ruszajmy więc. Na bastylie... Raczej do higienistki. - powiedział biorąc Grim pod ramię i ruszając do gabinetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Dzień dobry - powiedziała do higienistki. - Skaleczyłam się w rękę - oświadczyła, podchodząc do kobiety i pokazując jej dłoń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 ((Bd pielęgniarką ;oo)) -Dziecko.. Jak ty to zrobiłaś ?-zapytała zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Ano... To było tak, że miałam cyrkiel w piórniku. I chciałam wyciągnąć ołówek, ale on spadł na samo dno. I jakoś tak szarpnęłam ręką i igła z cyrkla znalazła się o, tutaj - wytłumaczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 Pielęgniarka przytaknęła.-Taka trochę mała niezdara z ciebie-uśmiechnęła się i zaczęła szukać w szafce wody utlenionej i bandaża.- A Pan tu po co ?-Zapytała nadal szukając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Ponieważ jestem dżentelmenem i nie pozwolę aby ranna kobieta chodziła sama po korytarzu. - powiedział oficjalnym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Grim prychnęła. - No, ale to prawda. Jestem ciamajdą - przyznała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 -mhm.-powiedziała.-opatrzyła dziewczynce ręke.-Bądź następnym razem bardziej uważna.-,,Wytarmosiła'' jej policzki i pożegnała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lawrence ukłonił się i wyszedł za Grim. - To jak? Gdzie teraz? - zapytał gdy wyszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) - Ależ oczywiście, proszę pani. Dziękuję - powiedziała i wyszła z gabinetu. Rozmasowała sobie policzki. - Rany julek - mruknęła. - Teraz chodźmy... Hmm... Do szatni. Edytowano Marzec 24, 2014 przez Oksymoron van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Do szatni hmm? Okej. - ruszył wraz z Grim do rzeczonego miejsca nucąc pod nosem AC/DC - Hard as a Rock. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Proszę nie psuć tego utworu - zażartowała Grim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Potrafię też go zagrać na gitarze. - wzruszył ramionami. - Ale nie wziąłem gitary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - W szkole gitara raczej nie jest potrzebna. Ja bym mojej nie wzięła. A ze starszych kawałków coś potrafisz zagrać? Niekoniecznie AC/DC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Parę kawałków Ironów, Aces High, Number of the Beast i kilka innych, Metallice, Enter Sandman, Bad Seed. Parę od Judas Priest, kilka The Offspring. Ze starszych to na ogół tyle. Parę jeszcze jest ale nie chce mi się wymieniać. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) - A Pink Floyd? Potrafisz jakichś ich utwór? - zapytała Grim. Edytowano Marzec 25, 2014 przez Oksymoron van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Niestety nie, tych akurat się nie uczyłem. - wzruszył ramionami. - Potrafię zagrać o wiele więcej DragonForca i Hammerfalla. I Powerwolfa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Nie słucham tych zespołów. Zasadniczo to teraz słyszę ich nazwy pierwszy raz w życiu, co grają? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - DragonForce gra power metal głównie o tematyce fantasy, HammerFall power heavy metal głównie o tematyce fantasy ale ostatnia płyta jest o zombie. A PowerWolf też gra power heavy metal o tematyce religijnej i to na pewno nie w tym dobrym świetle wiary, oraz o tematyce folk głównie rumuński czyli wampiry i wilkołaki, do tego głos wokalisty jest tak epicki. No w sumie wokalista pracował w operze więc w sumie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Zapowiada się ciekawie, ale ja raczej słucham starszych zespołów. Pink Floyd, Dire Straits, Black Sabbath, Dio, Pearl Jam, Alice in Chains, Nirvana, Iron Maiden, Megadeth, Metallica, Slayer... Takie tam, tradycyjne. Od kiedy grasz na gitarze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Cóż, z tego co powiedziałaś nie słucham tylko Dire Straits i Alice in Chains... A co do gry na gitarze. Około osiem lat. Ale na elektrycznej od siedmiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Miałeś osiem lat jak zacząłeś grać? O rany. Nieźle. Ja gram chyba połowę tego czasu, idę się schować - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - No, jeżeli chce się zagrać Moonchild albo Seventh Son of a Seventh Son potrzeba trochę umiejętności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts