Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Grim posłała mu kuksańca pod żebro. - Nie szpanuj pan, panie skromny - odpowiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Auć. - powiedział udając ból, rozmasował żebro. - Ja wiem że jestem ideałem i tak dalej ale nie musisz mnie bić. - powiedział udając gniew. Po chwili się zaśmiał. - A ty, potrafisz coś zagrać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Nie. Gitarę mam po to, żeby strzelać sobie z nią zdjęcia - w końcu od czego jest instrument - podniosła brew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Nawet smoke on a water? - zapytał zaskoczony. - No ale używasz jej przypadkiem do drugiego przeznaczenia. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Grim przejechała ręką po twarzy. - Run like hell, Even Flow, Youthanasia, Hangar 18, Paranoid, Brother in Arms, Layla Claptona to moje ulubione. Naprawdę sądzieś, że mam gitarę żeby się z nią pokazać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - A kto cie tam wie. Kazałaś wbić sobie w rękę cyrkiel więc nie wiem czego się po tobie spodziewać. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Niby wszystkiego najgorszego, ale nie aż tak! Ja bym za takie pozerstwo wieszała - powiedziała bardzo poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - A i tak jesteś dziwaczna. Trudno mi ciebie ogarnąć. - wzruszył ramionami. - Ale jak chcesz wieszać to idź wieszać directionerki. W tym przypadku to ja nawet pomogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 ((Powieście też przy okazji kwiatonatorxdd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Dziwny to oryginalny, uczniu. Oryginalny zaś jest lepszy. Directionerki? Niech sobie będą, tylko mają mi nie wchodzić w drogę. Poza tym, One Direction nie jest najgorsze. są ludzie gorsi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Jedno jest pewne. To nie Lucyfer dał ich muzykę światu. - powiedział przewracając oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Oj, nie. Chyba że chciał aż tak uprzykrzyć ludziom życie, chociaż to byłoby wyjątkowo plugawe posunięcie. Jak mówiłeś, że jestem dziwna, to miałeś na myśli pozytywny czy negatywny aspekt? Dobrze zastanów się nad odpowiedzią... - zmrużyła oczy nieufnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Zarówno negatywne i pozytywne. Jesteś w kilku aspektach dziwna, ale w kilku całkiem spoko. A co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - A w jakich aspektach jestem negatywnie odwalona? Wiesz, wypadałoby to poprawić. Albo przynajmniej udawać, że się poprawiam - stwierdziła, szczerząc się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Na przykład w tym że tak ochoczo dałaś wbić sobie cyrkiel w rękę. I albo mam złudne wrażenie albo nie, czasami sprawiasz wrażenie jakbyś udawała emocje. - wzruszył ramionami. ((Oksymoronko na której osobowości jest twoja postać? Bo trudno ogarnąć która...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 (pierwszej) Grim momentalnie pogorszył się humor. - Nie no... To nie jest tak, że udaję. Ja raczej... raczej... - zawahała się. - Chcę, żeby ludzie chociaż myśleli, że jestem normalna. To znaczy... cyrkiel w ręce był akurat dla żartów i nie zapominaj, że równie ochoczo mi go w rękę wbiłeś... Chodzi mi o to, że ja mam problem z emocjami. Chyba nawet poważny problem, bo nie odczuwam ich w ten sposób co inni, rozumiesz? Staram się je okazywać. To nie znaczy, że nic nie czuję. Wiem, kiedy jest mi dobrze, albo kiedy jest mi źle i wtedy staram się pokazywać uczucia, ale to nie tak, że kłamię czy coś... - tłumaczyła, gestykulując żywo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Mhm. W sumie to rozumiem. A przynajmniej staram się zrozumieć. Cóż współczuje. Chociaż w sumie gdy jestem Legionem to nie czuje nic poza łaknieniem zadania bólu które nie sprawia mi nawet odrobiny przyjemności... A tak w sumie... Czy ty masz coś z melisy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Ale nie jestem... Nie jestem zła. Staram się nie być i rozumieć zachowania innych. Masz o tym nikomu nie mówić, tak przy okazji. Proszę. Co do melisy... Nie, nie mam nic takiego - odpowiedziała. - A czemu pytasz i po co to właściwie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Nie powiem. Spokojnie. A co do melisy może i ty nie jesteś zła ale Legion już tak. A jeżeli ma się melisę to druga osobowość nie pojawia się... A skoro wbiłem ci w rękę cyrkiel to znaczy że Legion zaczyna szaleć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - I rozumiem, że ty teraz melisy nie masz przy sobie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Normalnie mam jeszcze wisiorek ale oddałem go przed lekcjami tej rudej dziewczynie. Well crap... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Czyli zwiewamy do apteki kupić to ziółko? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - W sumie to do sklepu ziołowego. Ale ta, jeżeli nie chcesz skończyć z jakimiś dziwacznymi ranami to lepiej chodźmy. - powiedział ruszając w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Strach to niestety nie jest moja mocna strona - odpowiedziała. - Gdzie mieszkasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Niedaleko amfiteatru. A co? - zapytał lekko zaskoczony. ((SYYYDNEEEYYY!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts