Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 (edytowany) "Arjen, Nocna Łuska, na zawsze w sercach użyszkodników (i na Księżycu)." R.I.P. in Peace. 12.05.1992 - XX.XX.2014 Edytowano Kwiecień 1, 2014 przez Kath'em żal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 " Księżycowy brat Tarretha, poległ bo zabrakło neta" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 "Nawet tutaj Luna jest lepsza". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 'Ciekawe czy ta armata dalej działa...' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 "To jednak na księżycu nie ma wody..." Arjen 12.05.1992 - 02.04.2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Dla Arjena najlepsze epitafum wymyśliła Sabina. Punkcik wędruje na jej konto. Skoro Wielki Awatar Luny ma już napis na nagrobek, to chyba Tarreth nie może być gorszy, hm? Hrabia Kruczek Van Dort - 1 pkt. Mirmił - 1 pkt. Airlick - 1 pkt. Sabina - 1 pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 "kiedyś pławił się w blasku słońca dziś się kąpie w blasku gleby" spoczywaj w pokoju imperatorze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 "Niechaj najjaśniejsza z gwiazd stróżem będzie przyszłych lat. Spoczywaj w pokoju, Estelle będzie tęsknić." 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 "Wy jesteście obłęd, wasze matki też! Wrzeszczał grożąc maczetą, nie z szaleństwa, lecz miłości na słońce poleciał rakietą." Tarreth [*] Nigdy wcześniej nikt nie był aż tak Solarny. Przystopujcie z zabawą, bo za niedługo uśmiercicie wszystkich userów 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 O to chodzi przychodzą nowi, trzeba uśmiercać resztę ,,Niech ci gleba świeci jaśniej niż słońce, na którym jeszcze przed chwilą paliłeś się w sławie dnia" [*] Śp. Tarreth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 "Spokojnie, mam godmode'a!" Epic~Zegarmistrz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 "I było się pchać na ta gruba? Kożdy wjy, że tam słóńca ni ma..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 "Jeżeli zobaczysz dziwne światło, które wychodzi ze szczelin ziemnych, nie martw się, to tylko ja." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 (edytowany) "Lecz cicho! Cóż za blask strzelił tam z okna! Ono jest wschodem, a Tarreth był bogiem Zazdrosna ta łuna, która zbladła na wieść o jego przybyciu! Lecz teraz, gdy lico jego spowite mgłą radość przepełnia serce niebieskie Arjen, niczym upadły anioł sam został na polu bitwy" Tarreth [*] Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez Arabia Mruczek Van Czort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Propozycja Mirmiła była według mnie najlepsza i to on w tej chwili wysuwa się na prowadzenie. Przyszła pora na /discorsbash-m1386/">DiscorsBasha co powinno znaleźć się na jego mogile? Hrabia Kruczek Van Dort - 1 pkt. Mirmił - 2 pkt. Airlick - 1 pkt. Sabina - 1 pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 "Badum tss" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 "Babeczki? No jasne, że chcę!"DiscorsBass1991-2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 ,,Krwiożercze ciastka jednak są krwiożercze" DiscorsBass 1991-2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) "Przechodniu, który tu przechodzisz, czytaczu który to czytasz: mam nadzieję, że o sens mej śmierci nie pytasz. Jedyne, o czym powie Ci ta karta to że ta babeczka naprawdę była tego warta. >.<" Umartemu na babeczki Discorsowi [*] Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez Wielki Kasztelan Mirmił 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 "Never Stop Smiling" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 "A mówili, że nie będę miał cukrzycy insulinozależnej!" DiscorsBash DeSia [*] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Babeczki straszna choroba, a Mirmił zdobywa kolejny punkt. Cóż ciekawego wymyślicie dla Draquesa? Hrabia Kruczek Van Dort - 1 pkt. Mirmił - 3 pkt. Airlick - 1 pkt. Sabina - 1 pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 (edytowany) "Żyłem ja, bawiłem, kochałem, lecz przede wszystkim - warnowałem. nie żałowałem niczego, więc nie smuć się już, kolego." Tu leży, bo tak mu widać najwygodniej, Draques [*] Aż sobie do profilu to wkleję ~Umarły Draques Edytowano Kwiecień 10, 2014 przez Draques Umarłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 "Your are dead - no big suprise" ~Xsadi "Nienazwane są wyroki modów. Jak i niesprawdzone są warnięcia Draquesa. Jakiem żył, takiem umarł. Bo żyjąc wedle Młota, umierasz wedle Młota. Paląc stosami, na stosie płonąc będziesz. Tyś który to czytasz, uśmiechnij się radośnie. Bo choć przez Czas teraz pamięć blednie. Zrobię tam na dole, co Sobieski pod Wiedniem!" Wyryte na kamiennej tablicy umieszczonej pod posągiem wykutej dłoni dzierżącej Młot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Epitafium wymyślone przez Zegarmistrza naprawdę mi się spodobało. Punkt dla niego.Tymczasem nadszedł czas na Skysplita. Co ciekawego mu napiszecie? Hrabia Kruczek Van Dort - 1 pkt.Mirmił - 3 pkt.Airlick - 1 pkt.Sabina - 1 pkt.Zegarmistrz - 1 pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts