Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Pewno. Jeden to "Run like hell", drugiego tytułu brak, bo jeszcze nie mam pomysłu. A twoje? - zapytała. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Napisałem Vampires Don't Die a poprawiłem Lucifer in Starlight. Ot takie teksty o demonach i wampirach. ((Lucyfer w Equestrii raczej nie występuje.)) Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Ja wolę pisać o wojnach i buntach - odparła. - Pokażesz mi swoje teksty? Link do komentarza
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 -Zgadzam sie. Zatem chodz-powiedziala i wskoczyla na parkiet po czym zaczela energicznie tańczyć. -Dalej kucyki! Bawmy sie! Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - No niby mogę. - powiedziałem wyciągając dwie kartki z tekstem i kilkoma małymi rysunkami. - Proszę, to nie wszystko co napisałem ale narazie te dwa. (( Oba utwory są powerwolfa, wygoogluj sobie, linków nie dam bo telefon)) Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Ardens SonusNagle w okolicach ratusza wybiła się w powietrze potężna kula ognia. Nigdy nie widzieliście takiej mocy. Tylko jeden instrument jest w stanie wywołać coś takiego, a co za tym idzie tylko jeden kucyk... . Painkiller! Fila Aurea Ogier ponownie się uśmiechnął. Nie wiedziałaś jednak z czego on się cieszy. - Nie musisz wstydzić się swojego znaczka. W końcu to część ciebie. Nasz klan nie ocenia po wyglądzie i powinnaś o tym wiedzieć. Ja też nie gram za długo. Dopiero od niedawna poszedłem w ślady brata.A pianino jest piękne. Jest już ciemno i robi się zimno. Lepiej wejdźmy do środka. A właśnie... jestem twoim nowym współlokatorem. - Uśmiech. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Ha. Jak to zobaczą dziadki to się przestraszą. Widzę przed tobą kontrowersyjną mocno karierę. Tak trzymać - powiedziała po przeczytaniu obu tekstów. Link do komentarza
Krulig Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - W sumie racja... - powiedziałam odsłaniając znaczek. Była to nuta, a za nią niebieska gwiazda. - Jestem tutaj dopiero 2 lata, więc jeszcze nie przywykłam... - dodałam lekko zawstydzona. Po chwili jeszcze dodałam. - Serio? Więc witaj mój współlokatorze. - uśmiechnęłam się lekko. Link do komentarza
Kacpi Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Wziąłem ostatni łyk tego dziwnego napoju i tanecznym krokiem odszedłem od stolika kierując się na parkiet. Przy dobrej zabawie przestałem myśleć o tym dziwnym pegazie. Liczyło się dla mnie szaleć aż do utraty sił. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Cóż, moja muzyka jest nieco diaboliczna. Mogę zobaczyć twoje teksty? - zapytałem Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Dam ci "Run like hell". Co do drugiego, muszę wprowadzić parę zmian. Jak już będzie dobry, to ci pokażę. - Wręczyła gryfowi pogiętą kartkę z tekstem. (Run like hell - pink floyd) Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Przeczytałem tekst. - Przed czym tak uciekać? - zażartowałem. - Tekst niezły. Nawet bardzo dobry. - przyznałem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Przed Painkillerem i złotą gitarą w jego łapach. Dzięki za uznanie. Widziałeś ten ogień? - zapytała. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Ta, pewnie Painkiller killuje - zażartowałem. - Można zobaczyć. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Ardens Sonus Eksplozje ognia były coraz większe. To wyglądało naprawdę niesamowicie wokuł was przebiegały gryfy i kucyki, widać było że gdzieś biegnął. W końcu jakiś pegaz zatrzymał się obok was. - Nie uwierzycie! Paikiller walczy z jakimś wariatem w masce! Tego nie można przegapić! - Po przemowie biegł dalej.Fila Aurea - Mi także miło cię poznać. - Pocałował twoje kopytko. Widać było że ma nienaganne maniery. Uśmiechnął się do ciebie i wszedł do domu. - Będę spał na sofie. - Stwierdził po czym usiadł na sofie.Leata Sandwico Balowaliście tak długo jak się dało. W końcu wasze organizmy nie wytrzymały i zasnęliście na ziemi. Obudziły was promienie słońca. Usłyszeliście jakiś głos. - Hela..... hale..... halo? - W końcu zrozumieliście. - Obudźcie się. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Może mu się przyśniliśmy? Fajnie by było. Ty wiesz może, czy w zawodach startują też zespoły? - zapytała Arya kierując się ku placowi z wieżą. Link do komentarza
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Smile powoli podniosla glowe. Podrapala sie po glowie. -Moja glowa...-jeknela -Gdzie jestem?-zapytala polprzytomna Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 (edytowany) - Jesteśmy jego koszmarem? I tak chyba startują. Kilka nawet już jest o ile się nie myle, - powiedziałem idąc za Aryą. Edytowano Kwiecień 9, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Nie wiedziałam. Zresztą, to bez znaczenia. I tak nie mam nikogo do zespołu - powiedziała bez specjalnego zabarwienia emocjonalnego. Link do komentarza
Kacpi Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Podniosłem głowę, wymamrotałem jakieś przypadkowe niezrozumiałe słowa i znowu padłem na ziemię. Słońce jednak raziło, więc przykryłem oczy kopytami i miałem zamiar spać dalej. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - No, niby w dwie osoby można już coś zrobić. - Stwierdziłem wzruszając ramionami. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Można, można... Ale skąd miałabym wziąć drugiego członka zespołu? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Nie wiem, może jest jakiś gryf który chciałby założyć zespół. - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Leata Sandwico - Jesteś w siedzibie naszego klanu. Nie wiem czy spanie na ziemi jest fajne, ale sądząc po waszych minach, nie jest. Chyba tylko wy jeszcze tu śpicie. - Podszedł i poszturchał was kopytem. - W nocy stała się straszna rzecz. - Stwierdził.Ardens Sonus Po pewnym czasie, dotarliście do miejsca skąd wydobywały się płomienie. Kucyki i gryfy utworzyły drobny mur. Kiedy się przez niego przedarliście, zobaczyliście szok na twarzach wszystkich. Painkiller stał trzymając gitarę. Nagle upadł na kolana. Przed nim znajdował się wypalony okrąg, a wokuł nadal podsycał się ogień. Gryf uderzył szponem o ziemię. - Co to do cholery miało być?! Kim był ten kucyk?! Skąd on ma taką moc?! - Naprawdę coś go zdenerwowało. - Kto go tu wpuścił?! - W końcu wstał na łapy i lekko się uspokoił. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Gryf, który chciałby założyć zespół... Cholera, nie znasz może jakiegoś ziomka, najlepiej gryfa co chciałby założyć zespół? - zapytała. Link do komentarza
Recommended Posts