Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 (edytowany) - Ty wiesz, że nie mam. Kurcze, nikt nie chce założyć zespołu. - powiedziałem teatralnie wzdychając. - W sumie to Painkiller nieźle dostał. - stwierdziłem patrząc na zajście. Edytowano Kwiecień 9, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Dał się podejść... Słabo. Strasznie szkoda, że nie znasz nikogo takiego. Bo wiesz, wtedy to z chęcią zaproponowałabym założenie zespołu z tym kimś - dodała z udawanym smutkiem na twarzy. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 (edytowany) - Ja to bym nie atakował od razu... Raczej najpierw bym go zmylił. - stwierdziłem patrząc na Painkillera. - Chcesz założyć zespół? Ze mną w sensie. - zapytałem po kilku sekundach. Edytowano Kwiecień 9, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza
Kacpi Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Ehh... - wzdychnąłem i powoli zacząłem podnosić się. Najchętniej bym sobie jeszcze poleżał, ale ten ktoś miał chyba inne zdanie na ten temat. Usiadłem i dobudzałem się przecierając oczy kopytami. Zapytałem - Która godzina? I jaka rzecz może być tak ważna, żeby kogoś budzić po imprezie? - znowu padłem na ziemię. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - To mógłby być dobry eksperyment. Podobają mi się twoje teksty. Mówisz, że umiesz grać na gitarze. Potrzebuję drugiego gitarzysty, a i głosem nie pogardzę - odpowiedziała. - Jaka decyzja? Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Ardens Sonus Gryf usłyszał komentarz na swój temat i podszedł do jednego z was. - Nieźle dostał? Najpierw byś zmylił? - Zapytał. - Tyle że was tu nie było kiedy to się stało, więc nie macie prawa tego oceniać!!! - Krzyknął. - Nie wiem kto to był, ale się dowiem! - Powiedział przedzierając się przez tłum. Wszyscy zaczęli się rozchodzić, oprucz pewnego pegaza, który stał w miejscu. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - No skoro ja zaproponowałem to raczej jasne że się zgadzam. - stwierdziłem. - Czyli robimy ta? Masz znamię na zadzie? Może na jego podstawie nazwiemy zespół. - zażartowałem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - He, he, he... Nazwa musi być konkretna i chwytliwa - powiedziała, a potem gryf wydarł się na nich. - Uuu. Wow. Komuś dzisiaj humorek nie dopisuje - skomentowała Arya. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Co się dziwisz, przegrał, chyba kiepsko znosi porażki. - stwierdziłem patrząc na oddalającego się Painkillera. - White Sabbath? - zażartowałem. - Hm, coś co pasowało by i do tematyki i twoich tekstów, i moich... - zastanawiałem się. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Ardens Sonus - On wcale nie przegrał. - Tutaj wtrącił się pegaz. - Przeciwnik po prostu zniknął. Był kucem ziemny i nie posiadał instrumentu, a jakoś się teleportował. Wy tego nie widzieliście. To nie był nawet pojedynek. On tylko unikał ciosów, a potem zniknął. Painkiller próbował go zatrzymać, ale udało mu się coś zabrać... . Link do komentarza
Krulig Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Weszłam trochę wolnym krokiem do domu. Rozejrzałam się, po czym spytałam. - Czyli jest tylko jedno łóżko? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - To bardzo dobrze, że mu się udało - odrzekła Arya. - Co do nazwy... Coś z buntem i piekłem w nazwie... Coś mocnego... - kontynuowała. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Bunt i piekło w nazwie? Hmm. - podrapałem się po głowię, gdy wpadałem na jakiś pomysł po paru sekundach uznawałem go za kiepski. - Metal Rippers? Może... Link do komentarza
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Przetarlam oczy kopytami. -Jaka rzecz?-spytalam jeszcze praktycznie śpiąc Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Undertaker może? - zapytała Arya. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Chwytliwe. - przyznałem, - Ja jeszcze wymyśliłem Iron Heads... - dodałem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Ja głosuję za Undertaker. Albo Undertakers - upierała się. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - W sumie to zgadzam się. - stwierdziłem wzruszając ramionami. - Jak u ciebie z nauką języków obcych? - zapytałem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - O jaki język chodzi? - zapytała, oddalając się trochę od miejsca niedawnej walki. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - A no taki jeden wymarły, używany kiedyś, a mówiąc kiedyś mam na myśli nim księżniczki były błyskiem w oku pra-pradziadka. Potocznie nazwany łaciną. - stwierdziłem. - O proszę. - wyciągnąłem z pokrowca kartkę z tekstem i podałem podałem ją Aryi, po naszemu i łacinie. ((Powerwolf Extatum et Oratum Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Arya zmrużyła oczy i zmarszczyła brwi. Przyjrzała się tekstowi. - Piszesz w tym języku? I śpiewasz? - zapytała. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Uśmiechnąłem się lekko. - A bywa. Znalazłem kiedyś w rzeczach mojego ojca słownik i postanowiłem go użyć. - Stwierdziłem. - Peccatum, oznacza grzech, cantatum oznacza wyśpiewany, a extatum et oratum zachowany i uproszony. - dodałem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Nie zapamiętam tego teraz - stwierdziła. - Potem to może obczaję. Co teraz powinniśmy robić? Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Nie martw się, nie jest tego na ogół dużo. Siedem góra dziesięć słów na utwór. Nie zawsze poza tym. - powiedziałem. - A i tak jeżeli i ty i ja śpiewamy to przy refrenie można zrobić taki mini chórek. Taki uber malutki. A teraz można by coś zjeść, w końcu jest rano, śniadanie jest ważne. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Właaśnie... Dziwne, zwykle nie zapominam o śniadaniu - stwierdziła. Link do komentarza
Recommended Posts