Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 ((Podałem trzy...)) - Czyli wymieniamy się nutami i tekstami czy jak? - zapytałem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 - Teksty nie są potrzebne. Ty będziesz śpiewać swoje utwory, ja swoje - powiedziała. Link do komentarza
Kacpi Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Wziąłem kilka głębszych wdechów, by się uspokoić. Podniosłem głowę i sam zapytałem - więc jak z tym treningiem? Gdzie i kiedy zaczynamy? - Nogi przestały mi drżeć, ale obawy w sercu pozostały. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 - To tylko nuty. Ok, - wyciągnąłem z torby kilka kartek, przeszukałem je. Wyciągnąłem cztery. - Proszę. - podałem je Aryi. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Ardens Sonus Obok was pojawił się czerwony gryf z czarnymi owalnymi okularami. Spojrzał na was niepewnie. - Radzę wam byście poszli ze mną. Czas ucieka, a zatrzymać się nie planuje.Leata SandwicoMogliście teraz lepiej przyjrzeć się kucykowi. Był maści różowej, białą grzywę i różowe okulary w krztałcie serc. - Chodźcie ze mną. Musicie się przygotować. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 - Dobrze, chodźmy - rzekła Arya po podaniu Shinedownowi nut. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Wziąłem nuty i ruszyłem za gryfem. - Hm, jeszcze nie ma przecie osiemnastej... - zamyśliłem się. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 - Ano nie ma. Mam nadzieję, że to nie podstęp - mrugnęła do Shinedowna. Link do komentarza
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Smile przychylila glowe w lewo. -Gdzie idziemy? Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Ardens Sonus Po pewnym czasie tajemniczy gryf zaprowadził was do pewnego owalnego domu. W środku było wiele pomieszczeń. Osobnik otworzył jedno z nich i ukazała się wam sala pełna różnorakich istrumentów. - Tutaj możecie poćwiczyć, ułożyć melodię, piosenki i tak nadej. Później wrócę was powiadomić o późnej godzinie. - Zaraz potem wyszedł. Leata Sandwico- Wy idziecie poćwiczyć, a ja potem na lody. Przy okazji, jestem Jango. - Przedstawił się i uśmiechnął kuc. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Arya spojrzała na wszystkie instrumenty z nieukrywaną radością. - O rany. Ale czad! - podleciała do najbliższej gitary elektrycznej. Podłączyła wszystkie przewody, nastroiła instrument i czekała na Shinedowna. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Przyjrzałem się sali. - Not bad... - podszedłem do innej gitary elektrycznej. - Hm, nie. - wziąłem kolejną. - Nie... - jeszcze kolejną. - O ta będzie niezła. - podłączyłem co trzeba i zacząłem stroić. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 - Z ciekawości i spoza tematu... Brałeś kiedyś "wspomagacze"? - zapytała Arya, przeglądając notatki Shinedowna. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Fila Aurea Ogier lekko się uśmiechnął. - Tak. Jest tylko jedno w sypialni. Na pewno mnie nie zauważysz. ((Wybacz że nie zauważyłem. ;-; )) Link do komentarza
Krulig Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 (edytowany) ((Nic się nie stało. Zdaża się. )) -Aha... - powiedziałam cicho. Czułam się trochę nie zręcznie. - T-troszkę mi słabo... - oznajmiłam. Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 - A co? Moje teksty są aż tak dziwnę? - Zapytałem.- Nie, nie brałem. A ty? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 - Nie. Są spójne, więc nie posądzam cię o pisanie pod wpływem. Ja próbowałam raz i nie zrobiło to na mnie wrażenia. Mówią, że pomaga. Mnie jakoś nie pomogło, także dałam sobie spokój - odpowiedziała i zagrała pierwsze nuty utworu z kartki. - Hej, co tu pisze? Możesz to zagrać? Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 (edytowany) ((Jakiś randomowy utwór co?)) Wziąłem kartkę. - Ah, Hel. Jeden z mocniejszych utworów. - wziąłem gitarę i zagrałem początek. ((Sam początek bez śpiewu. )) Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Arya westchnęła i powtórzyła melodię. - Cholera, to jest świetne, ale zupełnie różni się od moich utworów. Pasuje jak świni parasol. Musimy wymyślić, jak to połączyć żeby miało sens... - powiedziała. Link do komentarza
Kacpi Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Ciekawe jak nasz trening będzie wyglądał - Pomyślałem i założyłem swoje słuchawki i słuchałem muzyki by jeszcze bardziej się uspokoić. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 - Na pewno trzeba trochę inaczej mieć nastrojoną gitarę. Poluzuj lekko struny, wtedy dźwięk będzie niższy. - powiedziałem. - Ale niewiele. Bez przesady. - dodałem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 - Tajest. Ale tak na przykład nie mogę zagrać Run Like Hell. A, właśnie... - wręczyła mu kartkę z tekstem i nutami. - To pasi bardziej. http://m.youtube.com/?gl=PL&hl=pl#/watch?v=CxKWTzr-k6s Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Fila Aurea Ogier spojrzał na ciebie i zastanowił się nad czymś. - Nie mogę więc pozwolić byś zemdlała. - Kuc podszedł do ciebie i podtrzymując zaprowadził do sypialni. - Nawet ładnie urządzili to pomieszczenie. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Wziąłem kartkę. - To teraz ja z kolei muszę lekko naciągnąć struny. - stwierdziłem i nastroiłem gitarę inaczej. Zacząłem grać początek. - Dobrze? - zapytałem. ((Pearl Jam - Even Flow? Nie działał mi link więc musiałem trochę się pobawić.)) Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 - Raz trochę zjechałeś z tonu, ale tak to całkiem dobrze - powiedziała. Trenowała utwory Shinedowna jeszcze kilkadziesiąt następnych minut. - Przerwa? (da, Even Flow) Link do komentarza
Recommended Posts