Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - To jest tak bardzo....dziwne. Księżyc i Słońce wiszą w powietrzu ? Umiera się jeśli..co!? Celestia chce nas zamordować! Ratuj się kto morze! - wzniosła się w górę i zauważyła księżyc, więc opadła. - Widocznie jeszcze nie zaczęła swego mordu . Usiadła obok niego i coś przykuło jej wzrok. - A co to? - Spytała wskazując kopytkiem na parasolkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Eee, czarodziejska parasolka króla cukierków? - powiedział i ściągnął cylinder. - Eins, zwei, drei. - powiedział uderzając w cylinder, przed nim pojawił się olbrzymi zegar z cukierków. - Woooo. Tego nie widziałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Sajback Pinkie zachichotała na słowa Jango. Pocałowała go w policzek, przytuliła się do niego i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Parasolka, króla cukierków ? Też taką chcę! I taki cylinder, ale pozwolisz mi zjeść ten zegar ? - spojrzała na jego nogi. - Jakim cudem ty jeszcze stoisz na dwóch kopytach ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - To nie kopyta... To stopy. Umożliwiają stanie na dwóch nogach, tak samo miednica i kręgosłup... - powiedział. - I proszę zjedz sobie. - powiedział i pogłaskał Dandie. - Zawsze chciałem pogłaskać kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Ja tam lubię swoje kopytka. - Wzięła się za jedzenie zegara. Po chwili poczuła, że ją głaszczę, spodobało jej się to. - Zawsze ? A ja zawsze chciałam zjeść czekoladowy zegar. Co cię do nas sprowadza ? Gdzie będziesz mieszkał ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Jak się obudziłem to pomyślałem że jestem nachlany ale jednak okazało się że to inny świat, i nie miałem wyboru w znalezieniu się tu. Zwyczajnie jestem. I nie mam gdzie mieszkać. Pucyki są słodkie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Ah... nachlany ? hm... takim napojem, po którym się jest pijanym ? Berry Ponch ma ich dużo! Nie żebym kiedyś piła, ale ma swój mały bar. - pomachała skrzydełkami i spojrzała na nie . - Czy u was jest jakaś magia ? Albo skrzydła ? Powiesz mi czym jesteś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Nie magii nie ma. A na pewno nie jest taka jak u was. - powiedział wyciągając telefon. - I nie ma skrzydeł ale mamy olbrzymie stalowe pojazdy które latają. A magia jest taka. - pokazał jej telefon. - Niestety tylko palcami się da korzystać. - stwierdził puszczając muzykę, (amon amarth hel, posłuchaj tego bo chce zobaczyć reakcje pucyka na taki utwór.) - I jestem człowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Wielkie machiny ? Wow...A więc jesteś człowiekiem! - usiadła i spojrzała na telefon. - Jakie małe przyciski...A! Z małej maszyny zaczęła lecieć muzyka, klacz usiadła i gapiła się wielkimi oczami na telefon bez mrugnięcia, gdy skończyła grać muzyka dopiero mrugnęła i wstała. - A co to jeszcze potrafi ? Po za tym...czemu jakiś typek wydzierał się w twojej magii ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (telefon bez przycisków. Dotykowy.) - Robić zdjęcia, robić filmy, odtwarzać filmy, i gry. A to była muzyka. Death Metal dokładniej, on się nie wydzierał ale growlował. - powiedział. - Ale niestety nie wiem jak to naładować... Chociaż chyba. - wyciągnął z torby powerbank. - Macie tu elektryczność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Przytuliłem także klacz. Jej grzywa pachniała watą cukrową. Było mi bardzo ciepło i czułem się wspaniale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Takie coś, że gdy podłączymy np. telewizję kabelkiem do dziury w ścianie to będzie działać ? Jeśli to to...to nie, a może tak... Ja nawet nie wiem czy mam w domu telewizję, do tego dzielę dom z jakimś nieznanym mi kucykiem, którego nie znam. Ty też pewnie otrzymałeś jakąś chatkę jeśli - tu głos jej się zaciął, lepiej nie mówić mu o Gildii jeśli do niej nie należy, bo nie wiadomo co zrobi. - Ty też masz chatkę bo...bo każdy ma! Trzeba tylko ją znaleźć, a ja chyba wiem jak! Może u ciebie będzie elektryczność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Mephisto zrobił zdziwioną minę. - Ee, co? Mówisz tak chaotycznie że trudno zrozumieć... Ale dobra, jeśli człowiek dostanie chatkę to chętnie dostanę. - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Bo ja lubię chaos. - Zrobiła wielkie oczka i mrugnęła . - Twoja chatka jest...żółta z brązowym dachem, ma także czarne drzwi i mieszkasz niedaleko cukrowego kącika. numer domu to 14, a ulica mandarynek! U..kocham mandarynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - A ja nie lubię mandarynek. Dobra, dobra, ale z kim będę mieszkać? I jak dotrzeć do Ponyville. I czy będę mógł zobaczyć Fluttershy? I Lyre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Fluttershy ? Mieszka niedaleko nas, znaczy gdzie jesteśmy. teraz. tu. pewnie mieszka niedaleko, a Lyra i Bon Bon mieszkają obok ciebie. Jak to nie ? Mandarynki są słodkie i pyszne...hmm... A czemu chcesz je zobaczyć ? Wiesz.. ja tu żyje dość długo i wiem gdzie kto mieszka . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Bo w moim świecie wasz świat jest... Bajką... Lecącą w telewizji i wiemy co gdzie i jak... Cóż. A ja to oglądałem... I powiem tak, lubię te postacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Bajką!? To te obrazki lecące w magicznym pudełku prawda ? bzdury. Ale serio ? No cóż..nie wiedziałam, że mamy tu ukryte kamery. meh... - rozwinęła skrzydła i podleciała do jego głowy, zdjęła mu cylinder i założyła sobie na głowę. - I jak wyglądam ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Zabawnie. I nie, nie macie tu kamer, rysują was. - powiedział. - To zaprowadzisz mnie do ,,mojego domu''? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 No dobrze, chodź za mną. Ale stój! Mam jeszcze jedno pytanie. - Podniosła jedno z skrzydeł. - Widzisz ? To mój znaczek, gdzie masz swój ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Nie mam swojego. Ludzie nie mają takowych... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Szkoda, a jaki chciałbyś mieć gdybyś był kucykiem ? - Mówiła spacerując w stronę domu znajomego. - A.. no i chodź za mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) - Czy ja wiem? Może coś związanego ze śniegiem, w końcu na Islandii jest dużo śniegu a ja lubię śnieg. Albo zorze polarną, o to by było świetne. - powiedział ruszając za klaczą. Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Islandia ? Tam jest pewnie zimno. - Stanęła przed domem gdzie na drzwiach widniała liczba 14. - To tutaj...Wejdź i weź swój cylinder. Zdjęła cylinder i mu podała, a później usiadła na ziemi. - Ja... nie będę wchodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts