Qoerio Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 To kiedy planujemy zagrać? Bo na ten moment juz kilka razy byliśmy równocześnie online, a ciągle ktoś się nie odzywa, przez co nie ma jak gry zacząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Ja mogę tylko w piątki i soboty - opcjonalnie w niedzielę. Studia mam i też trzeba się uczyć. To jak? Jutro wieczorem, koło 20? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Można się załapać jako główny feeder ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Come with me! I will show you the true power of teamwork! A tak na serio - podaj nicka oraz rangę, o ile ją posiadasz. I dlaczego zmieniłeś nick Leszy ;_;? Później nie wiem z kim gadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarenka Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Nope, nope, nope. GPU mi spłonęło... Tak jakby. Nie do końca. Nie ma co drążyć tematu. Na razie nie pogram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Spoko, nie zmuszamy. Masz czas, bo ranki chyba będziemy grali dopiero w nowym sezonie - teraz nie ma to sensu, bo sezon się kończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Jaraczej będę, ale nic nje obiecuje, bo może mi coś wypaść. Co do rankedów - czemu nie? Trochę mi jeszcze brakuje punktów do najlepszego warda, a chyba i tak nie będziemy grali, żeby dojść jak najwyżej, bo nie ma to sensu przy takiej różnorodności sywizji i umiejętności. Jakby co, to szybciej odpowiem na pw, niż na chacie, bo rzadko go otwieram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Jak zaczniemy w nowym sezonie to możemy grać jako drużyna - o ile się dobrze zgramy i będziemy dobrze grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 23, 2015 Share Napisano Październik 23, 2015 Jak macie skype'a to podawajcie nicki - oczywiście na LoLu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Październik 23, 2015 Share Napisano Październik 23, 2015 Jak macie skype'a to podawajcie nicki - oczywiście na LoLu. Mamy podawać nicki ze skype, z lola, czy nicki ze skype na lolu? Najlepiej będzie, jak każdy wejdzie na kanał na lolu "MLPPolska" i napisze coś. Aktualnie są 3 osoby włącznie ze mna z czego jedna gra, a sruga afczy.Jeszcze do skype - naprawdę go nie lubie. Nie można by się spotykać na jakimś ts? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 23, 2015 Share Napisano Październik 23, 2015 TS tez moze byc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Miała być reaktywacja, ale coś nie pykło. Jednakowoż nowy sezon się zaczął i może warto coś zainicjować. Są osoby chętne, które chciały by stworzyć drużynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Jak mówię, na razie piszę pracę inżynierską, ale jak się obronię odrazu bierzemy się za mecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Porozmawiamy o stworzeniu drużyny gdy włączą teamy rankingowe Póki co można grać soloq w piątkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 39 minuty temu Piglet napisał: Porozmawiamy o stworzeniu drużyny gdy włączą teamy rankingowe Póki co można grać soloq w piątkę Warto się zapoznać i poznać nasze mocne/słabe strony w grze. No i trzeba sprawdzić czy w ogóle razem coś zdziałamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBlue306 Napisano Luty 10, 2016 Share Napisano Luty 10, 2016 Czy wciąż jest to może aktualne bo chętnie zagrałbym z innymi forumowiczami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 (edytowany) Hej ja też chętnie bym pograł umiejętności raczej niskie ale cóż bywa Nick: Paweruto Dywizja: 30 lvl unranked(w poprzednim sezonie silver III) Pozycja: Wszystkie Tak nie miałem pomysłu na nick Edytowano Marzec 30, 2016 przez Kodakun Ale i tak Soraka na adc wymiata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Marzec 26, 2016 Share Napisano Marzec 26, 2016 Hejka jak sa jakies miejsca to tez bym sobie chętnie pograł, umiejetnosci zerowe ale co tam Nazwa na LoL'u: Tasard Poziom: 30 (brak dywizji bo nie lubie robic rankedów bo strasznie ludzie spinaja) Pozycja: supp, top, mid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Marzec 28, 2016 Share Napisano Marzec 28, 2016 Nie wiem, czy ktoś zagląda w te odmęty forum, ale na EUNE jakby ktoś grał może mnie dodać do rankedów(zawsze mniej nerwów się straci na debili randomowych). Nick: Master Cor Angar Dywizja: Srebro V, bo za c***a nie mogę wbić golda przez randomy i brak balansu niektórych postaci. Pozycja: Ogółem mogę grać wszędzie, aczkolwiek preferuję jungle(najlepiej mi w niej idzie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Marzec 30, 2016 Share Napisano Marzec 30, 2016 (edytowany) Nazwa: KingKryst Dywizja: S5 Pozycja: Top/ Mid/ Adc Edytowano Kwiecień 20, 2016 przez GreenLink Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 (edytowany) Nick : Flyingbetoniarka Dywizja : D5 Pozycja : All arounder (jakoś tak xd) . Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez OBEY thugzSmokerxD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 (edytowany) Ktoś, coś? Rankedy teamowe wracają i chętnie bym pograła, choćby dla samego skina do warda Mogę zagrać na każdej pozycji, a jeżeli mam tryhardować (czyli grać dla jak najwyższej dywizji) to support/mid. Edytowano Czerwiec 29, 2016 przez Agleć ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adresik Napisano Październik 30, 2016 Share Napisano Październik 30, 2016 Siema też bym zagrał jak można Nazwa: Adresik333 Dywizja: G5 Pozycja: Wszystkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się