Syrenka Katherine Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Discordzie, lubisz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Discordzie, lubisz mnie? Lubie każdego kto jest zwolennikiem Chaosu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Potrafisz zmieniać materię w to co chcesz, czyli jesteś bogiem. Jesteś bogiem a nie możesz zniszczyć więzienia zrobionego z pięciu marnych naszyjniczków ( tiara jest fajna, sam bym założył ) ?! Mogę jeszcze zrozumieć królową mroku, bo do boga trochę jej brakuje, ale ty ? A może ty po prostu lubisz ten kamień, co ? Przyznaj się. A i jeszcze jedno pytanie: wyślesz mi balona ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Potrafisz zmieniać materię w to co chcesz, czyli jesteś bogiem. Jesteś bogiem a nie możesz zniszczyć więzienia zrobionego z pięciu marnych naszyjniczków ( tiara jest fajna, sam bym założył ) ?! Mogę jeszcze zrozumieć królową mroku, bo do boga trochę jej brakuje, ale ty ? A może ty po prostu lubisz ten kamień, co ? Przyznaj się. A i jeszcze jedno pytanie: wyślesz mi balona ? Nie jestem bogiem, po prostu takie rzeczy to dla mnie codzienność. Kamienia nienawidzę bo jest bardzo ciasny. Chcesz balona ? *odwraca się tworzy coś na kształt balonu, podaje i odchodzi z śmiechem*. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Czy w swoich działaniach szerzenia chaosu się na kimś wzorowałeś , czy może tak samo to przyszło ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Czy w swoich działaniach szerzenia chaosu się na kimś wzorowałeś , czy może tak samo to przyszło ? Oczywiście, że nie wzorowałem Czy jest/był ktoś bardziej Chaotyczny ode mnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 jeżeli byłbym twoim wrogiem...to długo bym cierpiał czy tylko pstryknął byś palcem i kaput? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Discordzie jakie miejsce ci się najbardziej podoba Opuszczone sanatorium http://www.forgotten.pl/miejsce.php?id=356 Opuszczony Burdel http://www.forgotten.pl/miejsce.php?id=1057 Opuszczony Hotel http://www.forgotten.pl/miejsce.php?id=383 przejrzyj zdjęcia i mi powiedz w kolejności od najlepszego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Oj Discord czy Chaos jest wszędzie ? A zwłaszcza w Limbo co nie ? Discord jakiego kucyka najchętniej byś zjadł ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 jeżeli byłbym twoim wrogiem...to długo bym cierpiał czy tylko pstryknął byś palcem i kaput? Nie jestem tyranem. Gdybyś był moim wrogiem na pewno bym Cię nie zabił..... Tylko zalewał codziennie mlekiem czekoladowym i zamienił w Twoje alter ego. Zależy również jak bardzo być mi przeszkadzał. Discordzie jakie miejsce ci się najbardziej podoba Opuszczone sanatorium http://www.forgotten.pl/miejsce.php?id=356 Opuszczony Burdel http://www.forgotten.pl/miejsce.php?id=1057 Opuszczony Hotel http://www.forgotten.pl/miejsce.php?id=383 przejrzyj zdjęcia i mi powiedz w kolejności od najlepszego 1. Hotel 2. Sanatorium 3. "Burdel" Oj Discord czy Chaos jest wszędzie ? A zwłaszcza w Limbo co nie ? Discord jakiego kucyka najchętniej byś zjadł ? Oczywiście, że Chaos jest wszędzie:discord2:. A jeśli chodzi o kucyki.... Ja nie jem kucyków, ale jak miałbym wybierać to Celestie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Hej Discordzie jak to jest zmienic sie w motylka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Hej Discordzie jak to jest zmienic sie w motylka? Ja jestem już do tego przyzwyczajony. Uwielbiam zamieniać się w zwierzęta i dezorientować kucyki A jeśli chodzi o motyla to nie polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 A tu maly prezencik dla wladcy chaosu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Jeśli chcecie zadawać Discordowi pytania zapraszam tutaj http://mlppolska.pl/Watek-Zapytaj-Lorda-Chaosu-Discorda--2630 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Ha! Wreszcie ktoś zrobił z tego vector Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 I want !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Hmm temat zamarł a mnie to nie cieszy. Może ma ktoś jakąś propozycje dyskusji ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Może jak powstał Discord ? Albo czemu shipują go z Celestyną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Mi się wydaje że powstał z czystego Chaosu no bo nie ma (chyba) więcej Discordów, taki władca Chaosu musi być oryginalny i jedyny w swoim rodzaju. A pewnie shipują go z Celly no bo wrogowie tak samo jak Twi i Trixie albo Cadenza i Chrysia. Moim zdaniem po prostu ładnie wygląda z Celestią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Według mnie lepiej pasuje do niego Pinkie, bo jakby nie patrzeć też czysty chaos z niej Edit: Zaczynam bać się tego wątku... Gdy tylko wysłałem ten post telefon zaczął świrować... Trum, przerażasz mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 No właśnie, pasują do siebie. A to właśnie przeciwieństwa się przyciągają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 taki związek, to naprawde mieszanka wybuchowa. Poprawie: Mieszanka chaosu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Ha! Wreszcie ktoś zrobił z tego vector Zastanawiam się, czy zaraz Discord nie każe im się pocałować (było w jakimś arcie w Galerii NMM, parodia) czy Chrysalis nie wgryzie mu się w szyje, a Nightmare Moon nie potraktuję go magią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Jeśli to nie jest świat alternatywny (czytaj: Fanfic) To pewnie tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts