Sir Wilson Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Moim skromnym zdaniem Discord mógłby się pojawić w 3 sezonie jako sojusznik mane 6 Gdyby np. pojawił się zbyt potężny przeciwnik w 3 sezonie, Discord mógłby służyć pomocą w obawie o własny tyłek Co o tym sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Gdyby potem wykorzystał kucyki, to czemu nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Ten wallpaper z okularami świetny Mam tu coś takiego . Złego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wężyk Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Hmm... Wykorzystał kucyki? Może nawet zawarł by przyjaźń z Pinkie Pie? Ja tam uwielbiam Discorda... Co do powyrzszego arta to coś do mnie nie przemawia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Ja tam lubię Discorda, jest całkiem podobny do Sheogoratha (charakterem) z gry TES IV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 jak dla mnie distort jest za bardzo OP moze panowac nad wszystkim jak chce ale tylko sie bawi i denerwuje innych zmienia osobowosc itp mozze jak by byl bardziej powazny to bym go lubil aale tak to bym go z checia zniszczyl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wężyk Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Dla mnie to dziwne, że może wszystko... Niby czemu bawi się w gierki z Molest... Tfu! Celestią skoro może odebrać jej władzę jednym pstryknięciem? A co do tego że jest a raczej nie jest poważny to... 1. Ta postać ma prze,dstawiać chaos 2. Jest lekko ześwirowany i sam to przyznał (chyba, już nie pamiętam ) 3. WTF?! Skadetsu napisał : "distort" Na koniec pocieszny Discord : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 cuekawe do diskord by zrobil gdyby zobaczyl nasz kochany kraj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Princess Molestia jeszcze trzyma poziom, choć wystawia duży palec u stopy za granicę dobrego smaku, ale gorsze kucykowe rzeczy się zdarzają. Poza tym Discord jest jedną z ciekawszych postaci, chętnie zobaczyłbym go wracającego w mniej złym wydaniu. Coś a'la Nightmare Moon -> Princess Luna, choć w trochę bardzej nowatorskiej wersji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wężyk Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Przepraszam za poruszenie tak drażliwego tematu... Obiecuje poprawę :-/ A co do tematu... Discord to dla mnie bardzo fajna i ciekawa postać... Bawi się życiem, ale chyba tylko Pinkie rozumie jego sposób bytu. Kiedyś czytałem pewiem FF, coś jak geneza Eqestrii przed panowaniem "Siostrzyczek Dnia i Nocy"... Jeśli ktoś posiada link to prosił bym o podesłanie na pw, ponieważ formatowałem komputer i nie pozostała mi żadna z zakładek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Świetny art. Uwielbiam Discorda, ale również posiadam poczucie humoru. A tu epicka walka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Discord zasługuję na osobny temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Strasznie mi sie ten obrazek podoba x DD Jedna z moich ulubionych postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Może najwyższy czas zrobić dział : Zapytaj Discorda? Tylko kto się tego podejmie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Discord zasługuję na swój Dział tak samo jak Księżniczka luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ze swoim wewnętrznym "świrem" może by mi się to udało .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 @Up obgryź se wszystkie paznokcie u nóg to wtedy pogadamy jaki jesteś wspaniały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Akurat "przechwałki" oraz mówienie jakim jest się wspaniałym to należy do Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Czyli uważasz się za wspanialszego od Chucka Norrisa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Dobra będzie tego Po prostu zrób któryś ten dział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Koszmar Discorda. A tutaj się prawie zakochałam<3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Kawaii Discord hahahaha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Co wy na TO przyjaciele? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Owwww... Jezu jak to mnie rozczuliło. Jakbym miał to ująć w jednym słowie to powiedziałbym: słodziaśne :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts