Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) Obleję Littlebarta, bo tapeta. Podpisałeś umowę, ma być dziś. No i dlatego, że chciał być suchy.http://www.nto.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=NO&Date=20120409&Category=REGION&ArtNo=120409468&Ref=AR&border=0&MaxW=580 Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Triste dogadał się z kim trzeba. W związku z tym: CEL... PAL! Farejli za sygnaturę, która wygląda jak fragment Świata wg. Bundych, deponifikację forum na rzecz pieskowatyzacji, zmianę nicku z Cassidy, a tak zupełnie przy okazji za to że ją lubię. Administrację, za to że zostałem wybrany na avatara oraz za to, że dzięki nim to forum działa bez problemów. Nie mógłbym zapomnieć o Sajbacku. Powód jest chyba oczywisty. Za pomoc przy prowadzeniu działu oraz bycie porządnym gościem. Link do komentarza
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) Ja oblewam Szeregową Rainboww Dash, za to że wymyśliła tą zabawę. No i też dlatego, ze jest jeszcze sucha A ja to co? No czekam na pociski wodne Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Frodo Link do komentarza
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Ja oblewam froda za swoją minimalizację a także za to że stworzył nową grę w luźnych grach.A poza tym elfy są ko kitu bo maja wszystko długie. Link do komentarza
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 *whiiiii! Wreszcie mokra* A ja oblewam Triste, za to ze fajne prowadzi dział muzyczny, i że dzięki niemu poznałam nowe utwory. Link do komentarza
Kruczek Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Oblewam wszystkie elfy za bycie najgorszą rasą podludzi, którą powinno się skazać na kamieniołomy albo więzienie. Macie trochę wody, żeby w swym nieszczęściu przynajmniej normalniej pachnieć. 3 Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) Oblewam Kruczka z zasady. Nie zmienia faktu, że i tak mi to nie przeszkadza . To, że jest krasnoludem to nie moja wina. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Elfka z Amanu 1 Link do komentarza
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Dobra, focus na Elfkę. *biegne za elfką z kubłem wody* heeeej! Elfka! Mam coś dla ciebie Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 A ja oblewam wszystkich, którzy wzięli udział w tej zabawie. Za to że wzięli udział w tej zabawie A macie! Cieszcie się dzieciaki! Link do komentarza
Foxjacz Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Ja oblewam: -Triste'a: za to że dobrze prowadzi dział Vinyl i Octavii, pisze fajne FF'y i za to że jest fajny XD -Szeroegową Rainboww Dash: za to że jest fajna osobą, oblała wszystkie osoby które brały udział w zabawie przed tym jak ja tu przyszedłem -Froda:za to że fajnie się z nią rozmawia i tylko 2 osoby ją oblały -BlackBird'a: za "ataki" na 6pony, że jest spoko -Sajbacka: za pomoc Triste'owi w prowadzeniu działu, to że jesteś dobrym avatarem octavii No ale się rozpisałem. Czujcie się oblani Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Oblewam Night Sound'a za to że... No... Jest dobrym kolegą i no... Mieliśmy wspólną przeszłość i... Zresztą... nieważne xd. Po prostu go oblewam. A masz! Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Czuję się oblany przez sporą liczbę osób ;-; . Przynajmniej kąpiel z głowy. Oblewam Triste, ponieważ mnie oblał, a przy okazji bo jest super człekiem z którym fajnie się prowadziło dział. Jesteś the best! Moją królową Paint/Ferejli bo mnie oblała i jest super żoną którą kocham i już. Z działa wodnego oblewam Eternala bo mu się należy za to wszystko co dla mnie zrobił. Cel! Pal! Dla Anathieli bo odszedła do zakonu, ale powturny chszest jej nie uniknie. Dla Szeregowej za to że w prima aprilis dała czadu Dla Dharmy/Bereta bo wspólnie z nami wyznaje zwierzaczki. Dla wszystkich innych piesków którzy wyznają pieski, a w szczególności dla ShowTime/WU. Dla wszystkich którzy zrobili dla mnie rysunki. Wszyscy czujcie się oblani 1 Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Oblewam Sajbacka za to że dostałam od niego fajną nagrodę z działu Discorda. Oraz za to, że jest super i za to że godnie wygrał w pojedynku :3. Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Nosz.... znowu mokra ;-;. Oblewam Frodo, bo jeszcze jej nie oblałam. Poza tym jest spoko i wielbi ze mną LOTRa i Bloom'ów. Link do komentarza
Cassidy Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Oblewam jeszcze Triste za to, że jest fajny, za to że dobrze prowadzi dział, a w szczególności za to, że chciałam się odwdzięczyć... Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 No to ja oblewam Bipa a za co cóż kurczaki dzisiaj muszą być mokre hehe 1 Link do komentarza
Berette Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) To ja obleję jeszcze Sajbacka w podzięce za oblanie Niech moc piesków będzie z tobą! Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Beret Link do komentarza
Gość Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Dobra. To ja obleję ekipę z muzgopsuja bo klej kropelka . A, obleję też Elizabeth bo może dzięki niej zabawa ruszy na nowo. A na koniec jeszcze ChemicalScratch, Oksymoron Van Dort, Sajback Aliquam Gray VFV i Skoda Octavia De Lya. Bo fajnie się z nimi gada Chyba nikogo nie pominęłam... Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 OBLEWAM WSZYSTKICH, PONIEWAŻ WAS NIENAWIDZĘ~ Link do komentarza
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Ja oblewam wszystkich którzy stworzyli sesje w Dziele luźnych gier.(Oprócz Zegarmistrza) Za to że za każdym razem okazuje,że sesja do której się zapisuje po jednym dniu okazuje się martwa. Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Oblewam Skodę. Ponieważ ile mam mówić że minimum dwa zdania! Chociaż krótkie proszę! Link do komentarza
Sowenia Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Póki jest jeszcze czas obleję Polish_grass bo podoba mu się moja sowa na profilu. Poza tym całkiem przyjemnie prowadziło się z nim rozmowę Link do komentarza
Cassidy Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Wiem, że spóźniona , ale chcę oblać wszystkich którzy piszą jakiekolwiek testy! Niech czują, że ... Oblali Edytowano Kwiecień 26, 2014 przez Ferejli 2 Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Niech czują, że już... Oblali DOBREEEE!!! xD 1 Link do komentarza
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) Oblewam Ferejli i Sajbacka za ich szczescie.na forum. Edytowano Kwiecień 26, 2014 przez BonBonSuperstar Link do komentarza
Recommended Posts