Trum Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Najlepszą grzywę to mają Celestia i Luna !!! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Fanatyk kapci ?? Jak on się w ogóle zwie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Ja dopiero od kilku dni wiem jak ten kucyk się nazywa! A tak mi chodził"a" po głowie. Świetny wygląd , niby taki prosty a jednak zajebisty. Mogłaby "bić" się z Mi Amore Cadenzą ( epickie imie , co nie? ) o tytuł MISS EQUESTRII ! Ten konkurs jest już dawno rozstrzygnięty, i chyba nie muszę mówić, która najpiękniejsza i najbardziej stylowa klacz w Equestrii go wygrała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Rarity ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 @Up Zdziwiłbym się, jak i czułbym się zawiedziony, gdyby okazało się inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Nova Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Tak? Ja też jestem ciekaw. Wątpie żeby Rarity , bez przesady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Po prostu Księżniczka Luna uznaje takie konkursy za zbyt próżne i puste, by brać w nich udział. Zresztą... księżniczce nie przystoi. A w lochach zawsze znajdzie się trochę miejsca, tak informuję dla ciekawych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Po prostu Księżniczka Luna uznaje takie konkursy za zbyt próżne i puste, by brać w nich udział. Zresztą... księżniczce nie przystoi. A w lochach zawsze znajdzie się trochę miejsca, tak informuję dla ciekawych. Co nie zmienia faktu że ma best mane Ever Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Nova Napisano Lipiec 3, 2012 Share Napisano Lipiec 3, 2012 To twoje zdanie : ) Mi się jej mane podoba ale nie jest jakiś szałowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector_Prime Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Fleur to moim zdaniem jedna z najlepszych drugoplanowych postaci w serialu Tapeta z Fleur Kolejna okładka Fleur w nowej kreacji I jeszcze taki art: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Większość z Was nie lubi Fleur,ale ja ją lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector_Prime Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Większość z Was nie lubi Fleur' date='ale ja ją lubię. [/quote'] Jak można nie lubić Fleur ? Widze też, że mamy (nieoficjalnego, ale...) avatara de Lis:). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Trudno jest nie lubić Fleur. Bardzo dużo osób ją lubi,ale ma też swoich wrogów. Ja szczerze lubię Fleur. Bardziej niż inne kucyki,ale lubię. Poprawka - uwielbiam.:heart: Co ciekawe Fleur de Lis tłumaczone z jęz. francuzkiego oznacza Kwiat z Lilii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Nie mogłem się powstrzymać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Zbyt często jej nie było w serialu(tak na chwilkę dłużej była tylko w 1 odcinku),więc nie mam co jej oceniać,ale ogółem też mogła by być ciekawą postacią.Ale już swoje ulubienice mam i tyle starczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/1YWBkDfbLQyx13uvBazIeSh8ulqPcp4Ct7eqHs7O9s_Bsw-8MFQVV5C8b-AZAZb2eKPzNDo0Qw=s640-h400-e365 Okładka z Fleur : Mała Fleur : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 ja ją nawet lubię, jej wygląd odstaje od większości kucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Zdaniem niektórych Fleur jest dość,,wyrośnięta" jak na jednorożca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 No zgodzę się z tym i tak jak napisał Moonlight to tym się różni, ale i ogólnie wyglądem co nie ? Nie jestem jej fanem, ale jest fajną postacią drugoplanową . Powinna być częściej pokazywana . xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shosanna Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Fleur.. Mi sie kojarzy z taką modelką, bo jest wysoka i szczupła. Ale i tak Rarity jest od niej lepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Zdaniem niektórych Fleur jest dość,,wyrośnięta" jak na jednorożca. Hmmm... Moze poprostu miala Alicorny w rodzinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 A przy okazji, to dosyć dziwne, że Fleur De Lis i Snails to jedyne długonogie jednorożce, które widzimy w serialu. Rozumiem Fleur, bo jest z wyższych sfer, ale czemu Snails? Czyżby Snails był szlachcicem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EquestriaBoy Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 A może Fleur jest taka wysoka bo jest modelką tak jak Dżoana Krupa z Tap Madl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 A może mają wśród przodków żyrafy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts