Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Tak, znam jedenaście języków. - odpowiedział bez zająknięcia. (ale raczej po angielsku niż polsku. W końcu to Anglia.No i on przeplata angielski z niemieckim.) - Jeśli przeszkodziłem w rozmowie to przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Od paru minut nie rozmawiamy- opowiedziałam- Jedenaście języków. Dużo ( wiem, że w Anglii, ale Polska język, trudna język) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Ari siedząc samotnie w przedziale wyjęła z torby słuchawki i zaczęła słuchać muzyki nieustannie wyglądając przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Nie jest to aż tak wiele. - odpowiedział. - Właściwie to powinienem się przedstawić. Jestem Alexander Hässel. - powiedział lekko kiwając głową w ramach ukłonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Alderamin uznał, że nie ma sensu siedzieć tutaj w takiej atmosferze. - Idę się rozejrzeć - rzucił, choć wątpił by kogoś tutaj to interesowało i wyszedł na korytarz. Parę przedziałów dalej zobaczył jakąś samotnie siedzącą postać. Otworzył drzwi. - Cześć, czemu siedzisz sama? - zagadał, nie zauważając że dziewczyna ma słuchawki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) - Ja jestem Sagitta. Sagitta Malfoy...- przedstawiłam się, katem oka patrząc na dziewczynę, która siedziała jakby była obrażona Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Arinessa zdjęła słuchawki i spojrzała na osobę, ktora przyszła - Nigdzie nie widziałam wolnych miejsc, więc usiadłam tu - stwierdziła - Nie to, że nie lubię towarzystwa... - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Mhm, miło mi zatem poznać. - powiedział bez przekonania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Mi też- jej normalny, pretensjonalny ton powrócił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 "Kiedy. Ten.Pociąg.W.Końcu.Dojedzie?"-pomyślałam, nie mogąc siędoczekaćchwili, kiedy w końcu dotrzemy do Hogwartu. Zaczynałam mieć powoli dość panującej tu atmosfery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Ja trafiłem do przedziału w którym jest coraz więcej osób, więc wybrałem się rozprostować nogi - wyjaśnił i wszedł do środka. - Czego słuchasz? - zapytał z lekkim entuzjazmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Alexander westchnął, zaczął zastanawiać się czy aby się nie przesiąść. Nie lubił rodu Malfoyów, spotkał się kilka razy z nimi i jakoś nigdy nie potrafił się z nimi dogadać. Po chwili wstał zabrał walizkę. - Ta atmosfera jest niemiła. Żegnam. - powiedział wychodząc. Ruszył aby znaleźć inne miejsce. (mogę się dosiąść do Elfki?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 "No, nareszcie nieco luzu" -Możesz sobie pójść?-spytałam się dziewczyny, pytając wprost, bez ogródek. Chciałam miećchociaż chwilę czasu dla siebie dopóki nie dotrzemy do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - nie nie mogę sobie pójść- odpowiedziałam- mamy jeszczę godzinę, a mi nie chcę sie szukać miejsca (Mam gości. Będę rzadziej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (Możesz) - Heh, wszystkiego. Akurat teraz włączyłam klasykę - stwierdziła miłym tonem, po chwili spytała - Czy to, że w przedziale jest dużo osób to coś złego? - zapytała jakby niedowierzając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) Alexander zobaczył tego chłopaka który był wcześniej w przedziale i jeszcze jedną. Westchnął, ale pomyślał że lepsze to niż Malfoy podszedł. - Przepraszam. Mogę tu usiąść? W poprzednim przedziale było trochę nieprzyjemnie. - Zapytał uprzejmym tonem. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Jasne, nie widzę problemu - powiedziała Arinessa serdecznym głosem do nowoprzybyłego chłopaka. Wolała siedzieć z kimś niż samotnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) - Może dużo osób nie jest czymś złym, ale to, że nawet nie da się z nimi pogadać już tak - stwierdził szczerze. - Klasyka jest w porządku, chociaż mnie brat nieźle nastawił na słuchanie przede wszystkim dobrego rocka - powiedział, uśmiechając się lekko. Usiadł wygodnie. Jeszcze jakaś godzina, a on wciąż miał na sobie swoje mugolskie ubrania, czarne bojówki i t-shirt tego samego koloru z jakimś nadrukiem i niebieską koszulę w kratę. - A tak w ogóle jestem Alderamin. (Khem, co do: Alexander zobaczył tą dziewczynę która była wcześniej w przedziale i jeszcze jedną. Alderamin to chłopiec, tyle że z dłuższymi włosami xD) Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Ukeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) - Dziękuje. - Odparł, wciąż uprzejmie, ale z uśmiechem. Położył walizkę i usiadł. (Ups) Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) - Jestem Arinessa - powiedziała do Alderamina i nowego chłopaka - Szczerze mówiąc też odrobinę bardziej wolę rocka od czegokolwiek innego, jednak jak już mówiłam słucham po kolei - rzekła i lekko się uśmiechnęła. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Miło poznać. I to super, że ktoś tutaj tego słucha - przyznał. To chociaż będzie miał z kim w razie czego porozmawiać o muzyce. Spojrzał na chłopaka, którego widział we wcześniejszym przedziale. - Alderamin Black jestem - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Alexander Hässel. - Odpowiedział z uśmiechem. - Miło mi. - dodał. - Rock? Wolę metal, ale rock też zacny. - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - W sumie to bałem się, że będą tu same nadęte bufony - stwierdził, w odniesieniu do atmosfery we wcześniejszym przedziale. - W ogóle znacie tam kogoś? - zapytał zaraz. - W sensie w Hogwarcie. Jakichś starszych uczniów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Siostrę, która jest w siódmej klasie, oraz brata, który jest w czwartej, ale na ogół to nie. Nie mieszkam w Anglii. - Odparł spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) - Ja niestety nie znam nikogo w Hogwarcie - odparła Ari z odrobiną żalu w głosie - A ty? Znasz kogoś? - zapytała po chwili chłopaka. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts