Frodo Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Nagle Alexandra trafiła w głowę mała papierowa kulka, na której było napisane, charakterystycznym pismem: ”Mimo, że duże zauważyć nie można I przez zbędne oskarżenia moge być groźna W bramkę dziewczyna się uderzyła A ja przez jej oskarżenia jestem niemiła Chcecie zmienić to? Dajcie odpowiedź nim zapadnie zmrok" Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Alexander uśmiechnął się. - Jesteś bardzo miła... - powiedział, cicho. Gdy dostał kartką i przeczytał podał ją jeszcze Amy. Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Amy spokojnie przemyślała co można zrobić. -Mamy czas do zmroku. Najpierw znajdźmy Ari i uzgodnimy co zrobimy dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Dobra. - powiedział. Spojrzał na Sagitte. Potem na Amy. - Mam na dzieje że nie będzie problemów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Ślizgonka popatrzyła na chłopaka, wzrokiem, który zapewniał, że jeżeli jej nie zdenerwują bedzie dobrze. - Spokojnie. Nic złego im nie zrobię- powiedziała do swojej przyjaciółki z ławki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Przepraszam za spóźnienie! - krzyknęła Ari wchodząc do klasy i siadając koło kolegów. Na eliksirach zdążyła poparzyć sobie lewą rękę, czego nikt nie zauważył. Gdy doprowadziła ją do porządku odrobinę zgubiła się w szkole nie mogąc przez jakiś czas znaleźć sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Ari jesteś! Co ci się stało?-zapytała troskliwie Amy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Poparzyłaś się? Mam nadzieje że nie przemyłaś tego wodą utlenioną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Ta poparzyłam, ale nic mi nie jest... chyba... się zobaczy, ale w każdym razje nie pierwszy raz - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Ale wy pechowe jesteście... - powiedział Alexander, patrząc na przyjaciółki. - Jedna uderzyła się w głowę, druga się poparzyła. Eh... - pokręcił głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Poczekamy na ciebie...-zaśmiała się Amy.-My takie pechowe więc lepiej ty też uważaj.-powiedziała z troską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Pewnie jutro mi też coś się stanie. - powiedział rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Ari też się zaśmiała - Czy ja wiem czy to pech. To raczej moje ''zdolności'' do tego właśnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Będziemy uważać żeby ci się nic nie stało. A tak swoją drogą zobacz co przysłała nam Sgitta-powiedziała Amy.-No dalej Alex pokaż jej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Alexander podał kartkę Ari. - Coś takiego. Tylko po co wierszem? - zapytał retorycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Aha... wiersz tu raczej kompletnie zbędny - stwierdziła krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Jaka znowu bramka? Tak serio to widzieliście w co uderzyłam?-zapytała.-Ale z drugiej strony nie ma co tego ciągnąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Ja nie widziałem. - stwierdził opierając się o ławkę. - Ale bym posłuchał Iron-ów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Sagitta przewróciła oczami. Za grosz zrozumienia. Trzeba czytać między wierszami. Do klasy wszedł profesor Lupin. Rozłożył swoje rzeczy na biurku i kazał otwarzyć książki na stronie 25- podstawowe zaklęcia obronne (jeszcze raz przepraszam, za tego bogina, ale weny mi zabrakło) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Otworzyła książkę. -Alex! Patrz! Zaklęcie obrony przed płaczącmi aniołami!-pisnęła Amy stukając Alexa w ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Alexander spojrzał zdziwiony. - Faktycznie... Ale to jest za wysoki poziom jesteś pewna że masz właściwą książkę? - powiedział i spojrzał na okładkę. - To jest do klasy siódmej... - powiedział lekko rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Ari się zaśmiała - Skąd ją masz Amy i o co chodzi z płaczącymi aniołami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) -Najwyraźniej moja mama dała mi nie tę co trzeba.-powiedziała Amy lekko sie rumieniąc.- Później wyślę do niej sowę. Cóż... Mogę korzystać z podręcznika razem z tobą Alex. Anioły... Ja się ich boję... Edytowano Kwiecień 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Alexander przesunął książkę bliżej Amy. - Proszę. A co do aniołów. To istoty które zabijają dotykiem, a poruszają się tylko jak mrugasz. - powiedział do Ari. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Prędkość światła. Dokładnie... Gdy na nie nie patrzysz. A co gorsza każdy obraz anioła staje się aniołem. Nie wolno mu też patrzeć w oczy.-westchnęła.-Przez nią zginęła moja ciocia... Na moich oczach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts