Leah Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) Co by się stało, gdyby MLP było jednym wielkim musicalem? Witajcie. Leah wspominała mi o tej nowej zabawie.... Musical? Mam tylko nadzieję, że Vinyl nie będzie się wtrącała... Udam, że tego nie słyszałam. Wracając do zabawy. Mieliśmy już przypasuj użytkownika do instrumentu, podaruj utwór... Tym razem instrumenty będziemy rozdawać naszym znanym i kochanym kucykom! Teraz każdy kucyk będzie muzykiem. To naprawdę świetny pomysł! Nie mogę się doczekać waszych propozycji. Ja również. Na początek, uwielbiana Księżniczka Twilight Sparkle! Na czym będzie grała? Lista kucyków: Księżniczka Twilight Sparkle - HarfaApplejack - HarmonijkaFluttershy - FletRarity - FortepianRainbow Dash - Gitara elektrycznaKsiężniczka Celestia - SkrzypceKsiężniczka Luna - OrganyKsiężniczka Cadance - UkuleleApple Bloom - KazooSweetie Belle - TrójkątScootaloo - PerkusjaBabs Seed - OrganyCherilee - Dzwonki chromatyczne ("dziecinna" nazwa - cymbałki), gitara, klarnet, tamburyn, pianino, elektryczna gitara basowa, pianino elektryczne... i frytki do tego Roseluck - ObójColgate - Klawesy Pinkie Pie - Talerze Trixie - Piszczałka Raindrops - Dzwonki diatoniczneDerpy - TrójkątBig Mac - BanjoCandy Apples - Akordeon Flash Sentry - gitara elektryczna Zecora - berimbau Bon Bon - perkusja Discord - dudy Chrysalis - keyboard Sombra - kowadło Nightmare Moon - organy again Blaze - perkusja (znowu) Gilda - gitara elektrzyczna Iron Will - krowi dzwonek Mane - iac - Edytowano Sierpień 25, 2014 przez Leah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Ekhem... Na nerwach... A tak na serio to Hmm... Skrzypce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 ja..dałabym jej mikrofon, ale jak instrumenty...em... *myśli* Cymbałki! xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Myślę, że harfa byłaby odpowiednia dla naszej księżniczki. Iście królewski instrument. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Nie bo klarnet! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Bęben Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Akordeon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Próbujecie zrobić Pinkie Pie z Księżniczki Twilight? Poratuję bidulę. Niech ma tą harfę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 A ja powiem skrzypce :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Jak dla mnie harfa najbardziej do niej pasuje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Ja uważam że to powinien być prosty instrument, na który aż nazbyt wielu uczniów często narzeka, a takiej chmmm... "dobrej uczennicy" powinien się spodobać... Czyli flet, najlepiej taki plastikowy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Harfa wygrała a więc... Od teraz Twilight gra na tym szlachetnym instrumencie! Według mnie propozycja Jaenr Linnre była lepsza... Na harfę było więcej głosów. Wiem, przecież umiem liczyć. Nie przedłużając: na czym może grać Applejack? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Hmm moja ulubiona postać. Na początku myślałem że pasowało by jej banjo ale myślę że jednak bardziej pasuje do jej brata. Wydaje mi się że najbardziej do niej pasuje harmonijka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 harmonijka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 harmonijka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Akordeon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Najlepsza byłaby gitara klasyczna. Kojarzy mi się z wsią i ogólnie są to klimaty country - odpowiednie dla naszej Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 BANDŻO. Jest bardzo, bardzo wiejskie i grają tym country. Też się nad tym zastanawiałem, ale bandżo bardziej pasuje do Big Macintosh'a, niż do samej Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 SKRZYPCE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Skrzypce dobrze pasują do klimatu country, bowiem przewijają się niezależnie czy z gitarą czy banjo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 harmonijka, a bandżo bardziej pasuje do Big Maca, jak wspomnieli przedmówcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Banjo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 27, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2014 A jednak harmonijka wygrała! Od teraz nasza farmerka będzie wirtuozem harmonijki. A teraz... jaki instrument damy Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 harfa ^^ taki "łagodny" instrument ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Flet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts