Foxjacz Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Szczoteczka do zębów? A tak na serio to flet poprzeczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 A ja powiem: klawesy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 A ja powiem: klawesy Klawesyn! Harmonijka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 (edytowany) klawesy* Edytowano Czerwiec 5, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Altówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Klawesy i klawesyn to dwa zupełnie inne instrumenty Poczekamy na decydujące głosy do jutra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Mój błąd. D: Tak to jest jak się nie uważa na lekcjach Kształcenia Słuchu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Szeregowa, chyba nie słucha a tak () mówiąc: co to jest/są klawesy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 "kubański instrument muzyczny składający się z pary drewnianych kołków równej długości" ~wikipedia Parę sek góóglowania. Głosuje na klawesy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Dzięki Black. Triste, da się zmienić głos? Jak tak to zmieniam na klawesy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Colgate otrzymuje klawesy. Umili borowanie grając na klawesach, a w razie nie stawienia się na wizytę potraktuje zagra nimi... na głowie Mieliśmy obdarować całe Mane6, a zapomnieliśmy o Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Bo ona ma już te swoje dziesięć instrumentów, więc jej chyba nie potrzeba. Talerze jej dajmy :3 Takie duże bo dużo hałasu zrobią. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 A ja jestem za... Puzonem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Puzon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Trąbka. Bo taka hałaśliwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Myślę że talerze jej pasują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Talerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Pinkie, Pinkie... co ty możesz dostać? A już wiem, TALERZE!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 perkusja... ;- ; to jej instrument w EG ;- ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Kryształową trąbkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Co prawda Pinkie ma już talerze, albo i sama Luna nie wie ile... Mimo wszystko - Talerze Wielka... bla bla bla... Trixie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Puzon. Taki przegrywający instrument. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 piszczałka Tak samo denerwująca jak ona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Piszczałka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Piszczałka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts