Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) Lel. To było tak podchwytające pytanie , przecie każdy wie , że Cass nie ma brata. Ale ma jaszczurkę. Punkt dla owocowej! ^^ Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Cassidy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Mój ojciec ma trójkę rodzeństwa i jest tym najmłodszym Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 fałsz ;- ; kurdę . muszę powiedzieć prawda. ;-; Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz. To podwójne kłamstwo. Aktualnie ma dwójkę rodzeństwa(trzeci zmarł mając 17 lat) i jest najstarszy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Pytam! A więc: Czy Hatsune Miku jest moim ulubionym Vocaloidem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz. Aha. Oddajcie mi pytanie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz. Aha. Oddajcie mi pytanie. Nie, jest moja kolej -.- Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda Pytasz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda. Pytanie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 O 22:00 idę spać. Nie oddaje pytania Hidoi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Hyhy. Prawda. Jem teraz lizaka. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda Tapatapatapatalk Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) fałsz. Yay Hidoi niezły z ciebie pasztet X"DDD Normalnie nie poznałam ;-; ale w sumie nawet pasujecie do siebie :' edit : sory lagi ;- ; Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Cassidy 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) Prawda. Takiego z gumą w środku. Cassidy wali Ci cos na łeb? Takie coś zgłosic. Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Hidoi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Ok. Teraz ja Jestem w orange Tapatapatapatalk Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 fałsz O pasztet zniknął a byliście dobraną parą :3 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz, jestem w T-mobile Tapatapatapatalk Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 No więc' jestem aktualnie na telefonie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Prawda Kto aktualizuje punktacje ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 fałsz. byłam na tablecie (No Arlick aktualizował :T ... ) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts