timber Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 -Astra - prychnęła Alicja. Idąc z tyłu pochodu miała prawie stuprocentową pewność ze nikt jej nie słyszał...Chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Astra rzuciła tylko zamieszane spojrzenie na Dastana i poszła dalej. -Mogłabym gdyby nie fakt że znowu jest wojna.-odpowiedziała.-Przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Dziękuje- odparł i ruszył dalej, wypatrując,czy nikt ich nie śledzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Dastan westchnął. - Durne orki... - powiedział spokojnie. - Astro. Uśmiechniesz się? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 -Jasne.-odpowiedziała.-Jeśli tylko znaleźliśmy się w dobrym miejscu i czasie. Astra uśmiechnęła się lekko. Rozglądała się na wszystkie strony i nagle zobaczyła wilka. Podeszła do niego i mruknęła: -Cześć Rokart...-pogłaskała wilka po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Powinnaś częściej się uśmiechać. Wyglądasz wtedy pięknie. - powiedział z uśmiechem. - Można pogłaskać? - zapytał wskazując na wilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 (edytowany) -Dzięki.-powiedziała lekko się rumieniąc.-Da. Ale nie lubi nieznajomych. Powiem mu, że nie jesteś groźny, ale to wilk.-wzruszyła ramionami.-on robi co chce. Nie powinien cię gryźć. Chyba... Że ja mu tak powiem. Zaczęła coś mówić patrząc Rokartowi w oczy. Później tylko skinęła głową, wstała i spojrzała na Dastana.-Droga wolna. Podejdź powoli i wyciągnij rękę. Edytowano Maj 6, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Dastan posłusznie wykonał polecenie. Kucnął przed wilkiem i pogłaskał go. - Jeś mniejszy niż wilki z północy. - stwierdził. Po chwili wstał. - No ręke jeszcze mam. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Astra przyglądała się Dastanowi. -Wiem. Możliwe. Ten jest jeszcze młody. Znalazłam go niedawno. Ale nie przeczę, osobiście tam bywałam i widziałam zwierzęta północy.-rzekła.-Tak. Ale uważaj. Rokart potrafi wyczuć ludzkie uczucia, a zwłaszcza jak ktoś go obraża. Z poza lasu dochodziły krzyki walki. Wygląda na to, że były coraz bliżej. Wilk zawył. -Dobra. Lepiej uciekajmy.-odparła i zaczęła biec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 -Heh... - Mruknęła do siebie Alicja. - Nie zawracajcie sobie mną głowy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -No dalej! Szybko! Uciekajcie!-krzyknęła Astra.-Mój dom raczej się nie przyda... Ale jest jedno miejsce gdzie nas nie znajdą... Szybko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 Podeszła do Astry. -A ty? Nie idziesz z nami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Ja... Zaraz was dogonię, a wy biegnijcie za Rokartem. Zaprowadzi was do jaskini ukrytej głęboko w lesie.-odparła i chwyciła łuk.-No dalej! Na co czekacie?! Już! Ja ich zmylę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 -Ale... - ucichła... - Trzymaj się. - Pobiegła za pozostałymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Dastan przewrócił oczami. - Nie sądzisz chyba że pozwolę kobiecie walczyć samej. - powiedział do Astry opierając się o drzewo. - Nie pozwalam swojej królowej to co dopiero tobie. - powiedział i ściągnął z pleców ciasno zapakowany w materiał przedmiot. - W końcu jestem Skowytem Zimy, walka to dla mnie chleb powszedni. - Dodał rozwiązując materiał i wyciągając miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Dzięki. Ale ja ich chciałam tylko trochę nastraszyć... A raczej zmylić, żeby nie szwędali się po lesie.-powiedziała wyjmując kilka strzał.-W sumie... Każda pomoc się przyda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 Obejrzała się, mimo ciągłej ochoty do płaczu, nie mogła powstrzymać uśmiechu. To był miły widok.Chwyciła za sztylecik, i podeszła parę kroków bliżej do dwójki. Chciała chodź trochę pomóc [Offtop - Napisano mi na PW, iż chce dołączyć do nas nowy członek. Podał kartę, i oznajmiam że jest prawidłowa. Mamy nowego uczestnika!] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 [yay. Może stwórzmy rozmowę grupową żeby objaśniać parę rzeczy a nie pisać tu.] -Może się rozdzielmy. Nie będą wtedy wiedzieć, z której strony atakować.-powiedziała. Gdy usłyszała kroki za sobą gwałtownie się odwróciła.-Alice... Nie strasz mnie tak... Chcesz pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Czyli jest nas trójka. To wy wybierzcie jak chcecie iść, a ja idę od frontu. - powiedział opierając miecz o ramię i ruszając do przodu. ((Im nas więcej tym weselej A co do broni mojej postaci to coś takiego http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20120305235239/elderscrolls/images/3/3f/Daedricsword.png )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Jax przemierzał ciężkimi krokami las. Zainteresowały go odgłosy walki, które najprawdopodobniej dobiegały z miasta. Z daleka zauważył grupę ludzi. Najprawdopodobniej przed czymś lub kimś uciekali. Oparł swój wielki dwuręczny młot o bark po czym wolno i spokojnie szedł w kierunku ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 [jaki wypasiony miecz ] -Dobrze. Ja pójdę na wschód.-odparła.-Tylko nie atakujcie bez potrzeby. Nastraszcie ich trochę, a jakby coś było nie tak odwrócę ich uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Matthew w pewnym momencie zatrzymał się i czekał aż ktoś się zbliży. Po chwili westchnął. - Przydało by się towarzystwo Brauma... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 [Jak chcesz, mi tam grupowa nie szkodzi.] -Oczywiście, chcę. - kiwnęła głową na znak zrozumienia, zauważając, że Astra już odeszła. - Eh... Brauma? Któż to? I... Kim jest ten człowiek? Znasz go? - spytała, na widok obcego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Skoro wszyscy. To ja też- powiedział i chwycił mocniej nóż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 -W takim razie dobrze. - Odparłam. [Tak, przechodzę na inną narreację] Spojrzałam na chłopaka ciekawskim wzrokiem. - Dobrze... - Powtórzyłam cicho, po czym głęboko odetchnęłam. - Wiesz może kim jest ta osoba, która do nas idzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts