Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Nie mam pojęcia... - odpowiedział. - A Braum to mój brat. Przydałby się tu. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Bez wątpienia jest to wróg. Najprawdopodobniej ork- odpowiedział spoglądając co jakiś czas w ostrze miecza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Astra szła przez gęste gałęzie. Nagle usłyszała kroki i już wiedziała, że wróg jest blisko. Posłała strzałę na drugi koniec drogi, wybiła się w drzewo na przeciwko co sprawiło, że lina, którą Astra miała w ręce się naprężyła. Mężczyzna, który tamtędy szedł przewrócił się przez to oszołomiony. Dziewczyna uciekała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 -Możliwe... - odchrzanęła Alicja. - Ale... Dość pasywny wróg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Jax powstał po czym spojrzał na linę o którą się przewrócił. - Miastowe i ich zabawki... - Znów spojrzał na grupę tajemniczych ludzi. Zobaczył że wszyscy są uzbrojeni. Barbarzyńca chwycił pewniej swoją broń po czym szybciej niż wcześniej zaczął iść w kierunku nieproszonych gości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Astra przybiegła do reszty. -Szybko! Biegiem! Musicie uciekać...-krzyknęła i zaczęła biec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Po co? - zapytał patrząc zdziwiony na Astre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Pomyśl... On tu idzie.-mruknęła.-Byłam tam... To może być jeden z orków. Jest wściekły i uzbrojony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - A ja jestem Nordem, mam broń, i nie jestem wściekły. - stwierdził. - Mam te przewagę że od orka jestem inteligentniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Orkowie mają wojnę we krwi. Są wychowani na krwi niewinnych ludzi.-krzyknęła.-Ale dobrze. Zostanę. Mam tylko nadzieję, że nie jest ich więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 -Orkowie? Ehh... - odetchnęła głęboko. - Cóż. Trzeba tylko czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Dobrze powiedziane- stwierdził Billie, podchodząc do podróżnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Nordowie żyją na lodowej wyspie, ich kraj jest ciągle w stanie wojny domowej między trzema rodami. - odpowiedział. - Mamy wojnę we krwi. - dodał i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Tak...-odparła uśmiechając się lekko.-Ale oni toczą wojnę dla własnej rozrywki. Tyle krwi się polało... Za niewinnych...-tu posmutniała.-Dobrze... Będziemy tu tak stali czy w końcu coś zrobimy?-zapytała niecierpliwie wyciągając sztylecik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Poczekamy aż ten ktoś podejdzie... zobaczymy czy to swój czy wróg... - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 -Nie lepiej zdobywać sojuszników, niż uprzykrzać sobie żywot wrogami, Podróżniku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Astra przestała ich słuchać, zaczęła gwizdać pod nosem. Usiadła pod drzewem i nagle na jej ramieniu usiadł orzeł. -W razie czego wydłubie mu oczy.-powiedziała szczerząc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 -Orzeł... - Alicja żywiła uwielbienie do drapieżnych ptaków. - Piękny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Jeżeli chcecie pozyskiwać sojuszników to nie zastawiajcie na nich pułapek - Rzucił ozięble w stronę grupy. - Co tu robicie miastowe? Zgaduje że ma to coś wspólnego z odgłosami walk w okolicach Celion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 -Zgadłeś. Wojna nadciąga, a my staramy się być w gotowości, w tym świecie nie można nikomu ufać. Kim jesteś? - powiedziałam, podnosząc sztylecik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Nie jestem miastowym... - odpowiedział. Wbił miecz w ziemię, usiał i oparł się o niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Nazywam się Jax. Jestem barbarzyńcą a ten las jest mi domem - Odpowiedział dumnie. - Lepiej schowaj ten nożyk bo sobie zrobisz krzywdę. Jax spojrzał na Dastana. - Tego wiedzieć nie mogłem, chyba cię nie obraziłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Nie ma dla norda większej obrazy niż nazwanie go miastowym... - powiedział poważnie. Po chwili zaśmiał się. - Nie, nie uraziłeś mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 -Jeszcze mnie nie znasz. - odparłam cicho. - Nazywam się Alice, lecz ludzie mówią na mnie Alicja. Witaj. Jeśli stoisz po stronie wojny, nie oczekuj od nas spokoju, jeśli stoisz po stronie spokoju, tutaj nic Ci nie zagraża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Ten las jest twoim domem?-zapytała.-Od kiedy? Nigdy cię tu nie widziałam, a mieszkam tu od dawna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts