Frodo Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Billie poderwał się z miejsca i wyjrzał z jaskini, po czym podszedł do Alicji - Czy możesz NIE krzyczeć?- powiedział do niej zirytowanym szeptem, podkreślając nie- Tu może się ktoś kręcić. Nigdy nie wiesz kto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Odwróciłam się lekko poirytowana reakcją Chłopaka. -Nie przesadzaj. Heh... Kto nas tu może szukać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 - Wraacajmy. - powiedział wstając i podając ręke Astrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) Astra chwyciła rękę Dastana i wstała na równe nogi. -Masz rację. Chyba nas wołają.-powiedziała podnosząc wcześniej zebrane gałęzie z ziemi.- Jest już ciemno, a ja jestem zmęczona. Edytowano Maj 7, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 - O ile orkowie już nie przejęli miasta to może któryś z nich postanowił się przespacerować po tym lesie - Powiedział do Alicji. - Chociaż zawsze może też twój krzyk usłyszeć jakaś zwierzyna. Wierzaj mi, jest tu wiele zwierząt które mogą bez problemu schrupać miastowych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 -Zwierzęta tego lasu słuchają się mnie.-powiedziała sucho Astra wchodząc do jaskini.-W każdej chwili mogę je poprosić o pomoc. Więc macie pewność, że one wam nic nie zrobią. Kucnęła na ziemi i rozłożyła gałęzie. Zaczęła uderzać kamieniem o kamień z których tryskały iskry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 -Domyśliłam się. - Odparłam, spoglądając na orła. - A jednak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Dastan odłożył drewno i usiadł na kamieniu w pobliżu ogniska -Orkowie nie szli by przez las tak szybko. To raczej bagienne istoty, tu jest dla nich za dużo drzew. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 -Ale czujnym trzeba być.-powiedziała Astra uśmiechając się pod nosem. Teraz odwróciła głowę ku Alicji.-Alicjo. Skoro ci się tak podoba, możesz się nim zaopiekować. Oczywiście jeśli ty i on się na to zgodzicie. Pod warunkiem, że dasz mu wolną wolę. Bo to w końcu dzikie zwierzę. Nagle ogień się rozpalił, Astra wstała i usiadła obok Dastana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 ((Mogą być w tej sesji stworki z innych uniwersów bo chciałbym żeby był tu Poro)) - Ech... głodny jestem... - stwierdził. - Pożyczyłabyś łuk? - zapytał Astre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Astra popatrzyła na Dastana takim wzrokiem jakby chciała go porządnie uderzyć. -O nie mój drogi. Nie będziesz tu polował. Nie ma mowy.-powiedziała.-Ale mogę iść do domu i coś przynieść. W sumie to niedaleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 ((za dużo lola )) - Zwierząt tu dużo. Jeżeli jakiś zginie nie zaburzy to równowagi tego lasu... - Zwrócił się do Astry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 [Poro? Zdjęcie proszę] -Och... Dziękuję... - spojrzałam na orła i Astralną, po czym uśmiechnęłam się... Astralną... To właściwie dobre... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 ((Nie gram w lola aż tyle, jeden góra dwa mecze na dzień. Czasami wcale. Ale poro są urocze . )) - To możesz przynieść. - powiedział do Astry. - Chociaż wolałbym mięso...- pomyślał. ((To jest poro http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2013/127/4/1/poro__by_arlandria001-d64fnbm.jpg )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) Astra słysząc to poderwała się na równe nogi. -Nie wiem czy wiesz, ale ja rozmawiam ze zwierzętami. To moi jedyni przyjaciele, od kiedy zmarła moja matka.-krzyknęła na Jaxa a po policzku polały jej się łzy.-Nie zniosę cierpienia żadnego z nich.-mruknęła po czym dodała: -Mam zwierzynę ale z innego miejsca. Idę... I wyszła. Edytowano Maj 7, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 [W takim razie, pewnie ^^] -Ehh... Musieliście? Idę z nią. - wyszłam z jaskini. - Przepraszam za nich... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 ((To później znajdzie jednego akurat będzie mieć Poro Chrupki )) - Nie wiedziałem że aż tak ją to wkurzy. - powiedział krzyżując ręce na klatce piersiowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) [słodziak :3] Astra otarła łzy. -Nie szkodzi.-odparła na słowa Alicji.-W moim przypadku wygląda to tak, że mało przebywam z ludźmi. Chyba że na wojnie. To co innego. Edytowano Maj 7, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 -Rozumiem... Ale... Walczyłaś na wojnie, czy też tylko byłaś w jej otoczeniu. - Spytałam zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) - Tylko spokojnie- powiedział Billie- Rozumiem, ty nie chcesz zabić zwierząt, więc... będziemy się żywić korzonkami przygotowanymi przez panią lasu- uśmiechnął się łobuzersko i włożył jej na głowę wianek z trawy jako koronę Edytowano Maj 7, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 -Walczyłam... Dla mojego ojca, który zginął próbując mnie chronić gdy byłam mała.-powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 [Jej? Komu?] -Och... Przepraszam, nie chciałam cię urazić... Ale... Jak to się stało że rozumiesz zwierzęta...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 [ona już wyszła] -Nie uraziłaś mnie.-powiedziała z uśmiechem.-Ymm... Nie wiem. Ale od młodości wmawiano mi, że jestem dzieckiem lasu. O... Poczekaj chwilę... Zaraz wracam. Astra weszła do małej chatki, a gdy wróciła niosła w ręce dużego dzika (już bez futra) i cztery długie drągi. -No... Myślę że się ucieszą.-powiedziała jeszcze bardziej się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 -Napewno, ale dzik? Naprawdę, Astro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 -A co? Nie lubisz?-zapytała.- Spokojnie... Jest z innego lasu. A poza tym nie ja go zabiłam. Widziałam jak ktoś strzela w jego stronę, więc tam pobiegłam. Było jednak za późno. Więc go wzięłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts