InżCzesio Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Polecam, zadowolenie i uciecha gwarantowane w 100% 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Kwiecień 25, 2017 Share Napisano Kwiecień 25, 2017 (edytowany) Również gorąco polecam ! Pluszaki są piękne, naprawdę warto Spoiler Edytowano Maj 15, 2017 przez Bertram Quist 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 15, 2017 Autor Share Napisano Maj 15, 2017 Ostatnio zrobiłem pluszaka OCka którego już kiedyś robiłem. Chcecie wiedzieć jak wygląda 2,5 roku doświadczenia? No to patrzcie: Spoiler 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Maj 15, 2017 Share Napisano Maj 15, 2017 (edytowany) Widać, że wykrój już znalazłeś, tak samo wiele innych rzeczy wprowadziłeś jak np. pyszczek . Jak to mówią, trening czyni mistrza. Edytowano Maj 15, 2017 przez The Silver Cheese Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Czerwiec 3, 2017 Share Napisano Czerwiec 3, 2017 15.05.2017 at 14:02 adamar44 napisał: Ostatnio zrobiłem pluszaka OCka którego już kiedyś robiłem. Chcecie wiedzieć jak wygląda 2,5 roku doświadczenia? No to patrzcie: Ukryj zawartość Przeglądnełam cały temat. Nie kuś mnie więcej, ten pluszak wyżej jest wspaniały.. A jakie ma rozmiary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 4, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2017 22 godziny temu Catniss napisał: A jakie ma rozmiary? 30-35 cm wysokości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Czerwiec 4, 2017 Share Napisano Czerwiec 4, 2017 W sumie nie pytałem się, a jestem ciekaw. Jaki był twój najmniejszy pluszak, którego wykonałeś oraz czego używasz do usztywnienia grzywy (np. u Rarci o tutaj): Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 4, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2017 Najmniejsze pluszaki są tego typu: Ale nie lubię robić bardzo małych pluszaków, ludzie oczekują bardzo małej ceny a pracy przy pewnej skali już nie ubywa... Tamta Rarcia miała bardzo skromnie wypchaną grzywę, całość jest przeszyta żeby miała linie na powierzchni i żeby trzymała kształt. Loki są zrobione tak że skręciłem grzywę i przyszyłem w odpowiednim miejscu żeby się nie rozwinęła. Zero drutów. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Czerwiec 28, 2017 Share Napisano Czerwiec 28, 2017 Przeglądnęłam cały temat i... Nie no, słów mi brak. Sama kiedyś coś tam szyłam z polaru lecz moim zamysłem nie była realistyczność wytworu a jego orginalność, dlatego moje pluszaki nigdy nie były szyte od wzoru, więc każdy był inny. Wracając. Byłabym skłonna zamówić coś w kierunku ponyfikacji Yennefer z Wiedźmina III, ale z tego tytułu iż nie chcę przekombinować to sam oceń czy jest to wykonalne. Jak będziesz to skontaktuj się ze mną na priv, wtedy powiem co i jak aby ci roboty zbytnio nie utrudniać przy niej, bo wiem, że Yen jest trudną postacią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 9, 2017 Share Napisano Sierpień 9, 2017 Fajne pluszaki czy mógłbyś zrobić Octavię w assanskim ubranku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Sierpień 10, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2017 Dnia 9.08.2017 o 02:28, Zandi napisał: Fajne pluszaki czy mógłbyś zrobić Octavię w assanskim ubranku Móc to mogę, ale nie w najbliższej przyszłości bo jestem zawalony robotą :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 11, 2017 Share Napisano Sierpień 11, 2017 Spokojnie mogę czeka, bo wiem ze robisz to jako hobby a nie jako pracę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Bardzel Napisano Październik 6, 2017 Share Napisano Październik 6, 2017 Witam, potrzebuję FLUTERSHAY w rozmiarze 25-30 cm.. czy dało by się coś wykopinować? Córa wymysliła że ma miec pluszakowe wlosy.. a Twoje kucyki są piękne? Jaka była by cena i czas oczekiwania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Październik 8, 2017 Autor Share Napisano Październik 8, 2017 Dnia 6.10.2017 o 21:35, Katarzyna Bardzel napisał: Witam, potrzebuję FLUTERSHAY w rozmiarze 25-30 cm.. czy dało by się coś wykopinować? Córa wymysliła że ma miec pluszakowe wlosy.. a Twoje kucyki są piękne? Jaka była by cena i czas oczekiwania? Pluszowe włosy to coś jak tutaj: ? Czy te ze sztucznych włosów? W tej chwili zamówień nie przyjmuję, ale na koniec października będę wiedział co będę miał do zrobienia. Wysłałem wiadomość z wyceną. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Grudzień 2, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2017 Żeby nie było że temat umarł a ja nic nie robię: Spoiler 4 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 2, 2017 Share Napisano Grudzień 2, 2017 (edytowany) @hviezdosz ty byłbyś czymś takim zainteresowany xD. 7 godzin temu, adamar44 napisał: Żeby nie było że temat umarł a ja nic nie robię: Odkryj ukrytą treść A tak praca jak zwykle zaskakuje . Edytowano Grudzień 2, 2017 przez The Silver Cheese Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hviezdosz Napisano Grudzień 9, 2017 Share Napisano Grudzień 9, 2017 (edytowany) Hohoho, naprawdę maluteczki pluszaczek! Świetna robota! Jak długo właśnie trwa, zanim uszyjesz taką dużą "bestię"? @Dmitrij mogło by cię też interesować! Edytowano Grudzień 9, 2017 przez hviezdosz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Grudzień 9, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2017 7 godzin temu, hviezdosz napisał: Jak długo właśnie trwa, zanim uszyjesz taką dużą "bestię"? W sensie jak długo mi zajmuje praca nad czymś takim? Nieco ponad tydzień. Ale sporo wychodzi za materiały, pluszak jest duży to dużo materiału potrzebuje. Szkoda że jej nie zważyłem przed wsadzeniem do pudła, ale z opakowaniem mi wyszło niecałe 11 kg... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmitrij Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Aww! Dziękuję za oznaczenie. Jaki duży słodziak! Kiedyś myślałem nad kucykiem z 1 metr leżącym do tulania ale póki co wystarcza, że otacza mnie 3 pluszaki 0,5 m. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Styczeń 23, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2018 SHOO BE DOO!!!!!! A nie, to nie ta generacja... 2 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Marzec 10, 2018 Share Napisano Marzec 10, 2018 Małe pytanie: ile kosztowałby nieduży pluszak Oleander z Them's Fightin' Herds? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2018 Share Napisano Marzec 10, 2018 Mam pytanie,ile by kosztował nieduży pluszak Derpy Hooves i Apple Jack,podobny do tego pluszaka Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Marzec 13, 2018 Autor Share Napisano Marzec 13, 2018 Dnia 10.03.2018 o 14:47, GlaceCordis napisał: Mam pytanie,ile by kosztował nieduży pluszak Derpy Hooves i Apple Jack,podobny do tego pluszaka Fluttershy? Dnia 10.03.2018 o 14:47, GlaceCordis napisał: Mam pytanie,ile by kosztował nieduży pluszak Derpy Hooves i Apple Jack,podobny do tego pluszaka Fluttershy? To będzie kosztowało no tak trochę. Chcecie cen w złotówkach to dajcie wymiary w centymetrach. Tylko nie tutaj, wyślijcie prywatne wiadomości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się