Rapid Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Starlight i podręczyć ją że miała leninowsko-marksistowską mentalność :PP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Lipiec 13, 2018 Share Napisano Lipiec 13, 2018 Mane 6 plus Dj pon3 and Octavia. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 13, 2018 Share Napisano Lipiec 13, 2018 Starlight Glimmer i Twilight... połączone moce tych kucyków mogłyby zdziałać cuda. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 13, 2018 Share Napisano Lipiec 13, 2018 to chyba oczywiste że Twilight 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 14, 2018 Share Napisano Lipiec 14, 2018 (edytowany) Rainbow Dash i zrobić wspólny trening. Edytowano Lipiec 14, 2018 przez Salto 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Lipiec 14, 2018 Share Napisano Lipiec 14, 2018 Applejack i RD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Lipiec 14, 2018 Share Napisano Lipiec 14, 2018 Hehe, zabawny temacik. Myślę że gdyby wszyscy dodali do postu powód przez który chcieli by spotkać danego pucułka to było by jeszcze zabawniej. Ja najchętniej zobaczył bym się z Applejack i Rarity - stawiam że w tym towarzystwie mógłbym ciekawie porozmawiać, pośmiać się i oczywiście coś wypić. Jeżeli nie miały by to być kucyki to najprędzej usiadł bym do stołu z Cranky'm - zbieżność osobowości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Lipiec 14, 2018 Share Napisano Lipiec 14, 2018 Chętnie spotkał bym Starlight Glimmer. Spędzilibyśmy trochę czasu na rozmowie przy kieliszku/butelce wina o polityce, magii i oczywiście latawcach. O ile chciała by coś wypić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Lipiec 14, 2018 Share Napisano Lipiec 14, 2018 W tej chwili Pinkie. Mogłaby zabrać ze sobą swoją armatkę i wystrzelić prosto we mnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts