Jump to content

Cahan rysuje

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...

No no Cahaniełe piękne rysuneczki ^^ Zwłaszcza drugi mi się podoba. Wspaniałe wykonanie co do anatomii i całej prezentacji. tylko te smocze skrzydełka jakoś tak... Te membrany zbyt płaskie mi się wydają i odrobinka głębi by im dała naturalności, ale tak to wszystko inne kocham :D 

• Upvote 1

• 1 month later...

Moim zdaniem, kiedy rysujesz ciało z profilu to skrzydła powinny iść w górę, nie na boki. Ale chyba wiem jaki efekt chciałaś uzyskać.
A na refce powinnaś zamalować kolorem kwadrat, kółko. Bo taki artystyczny "próbnik" sprawdza się tylko w digitalu, gdzie masz pewność, że ten sam odcień koloru będzie na całej "plamie" koloru.
I w sumie też taki mały błąd: na refce jest "Eye" przy czym każdy kucyk (no chyba, że jakiś cyklop czy inna kreatura) ma dwa. Nawet jeżeli na obrazku widać jedno, to i tak wpisuje  się "Eyes" xd
Co do samych rysu - są ładne, anatomicznie w porządku. Na upartego może ciut zbyt szczupłe nogi.

• Upvote 1

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Szanowna Pani bo tu nie ma co komentować! z reguły komentarze są po to aby siędowartościować wytykając błędy innych.

Ostatnie prace jakoś ni mnie grzeją ni ziębią. widać że masz talent i warsztat. ale kurcze brakuje mi dawnej twojej twórczości (wszelakiej)

Z poszanowaniem, Szanownej Pani

A jaką to konkretną dawną twórczość masz na myśli?

Tą kiedy w ogóle nie tworzyłaś. Wtedy twój rysunek miał wyższy poziom, niż teraz.

Spoiler

I znowu dostanę punkty za głupie żarty, a może nawet bana. Ale co tam. Warto było.

Nigdy nie miałam w łapie węgla poza kuźnią :rdblink: 

A ołówek bardzo lubię, ale ta technika zajmuje więcej czasu no i rzadziej dostaję na nią zlecenia. Mimo wszystko trzaskam głównie komisze - czasu brak.

A fiki też bym chętnie popisała, ale ten luksus to dopiero po sesji. 

• Upvote 1

Zacne maziaje, z najnowszych prac najbardziej do gustu przypadła mi zebra z pentagramem (zapewne satanistka! :evilshy:). Celestia też się dobrze prezentuje, wyszła tak dostojnie jak na księżniczkę przystało.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...