Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Mam nadzieje że będzie to chociaż trochę straszne. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Oj pewnie że będzie. - powiedziała. - To mój ulubiony i jest w dodatku oparty na faktach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Cóż... zobaczy się. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) - Oglądałam to wiele razy. - powiedziała. - Ale od początku się tego nie bałam. Bardziej mnie to śmieszy... Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Ja nigdy nie bałem się horrorów. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) - Mnie od zawsze bawiło takie cierpienie ludzi. - powiedziała. - Czasem mam wielką ochotę komuś łeb ukręcić i sprawić żeby cierpiał. Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Uroczo... wręcz przeuroczo. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) - Ale jeszcze nie miałam okazji nikogo zabić. - powiedziała patrząc na scenę na filmie. - Ale tak... Sprawiałam ludziom cierpienie. I to nie mam na myśli psychicznego cierpienia. - powiedziała i uśmiechnęła się diabolicznie. Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Wiesz co? Ja chyba się odsunę... - stwierdził i odsunął się do Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Spokojnie. - powiedziała spokojnie a ten uśmiech zniknął. - To było dawno... Po drugie nie mogłabym. Nie mam powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Nah, chyba jednak zostanę tu i nie przysunę się bliżej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) - Dobra. Jak chcesz. - powiedziała i wzruszyła ramionami. - Ale na przeszłość zapamiętaj, że jeśli nie mam powodu nie skrzywdziłabym kogoś takiego jak ty. Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Jestem Diabłem od wczoraj takie teksty tak czy siak sprawią że będziesz wydawać się szurnięta. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - No i masz... - mruknęła i podniosła się do siadu. - A ja już zapomniałam, że przez to nigdy nie będę mieć normalnego życia. Taka perspektywa wydaje się żałosna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Zawsze może być gorzej. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Serio? - zapytała ironicznie. - Bo ja raczej nie mam ochoty spędzić wieczności na zabawie w takie sprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Zawsze może być gorzej... nie zapominaj o tym. - powiedział i podniósł się do siadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Niby co mogłoby być gorszego? - zapytała z niedowierzaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Twój ojciec mógłby być pedofilem. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Nic strasznego. Przyzwyczaiłabym się. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Ciekawe... ty chyba nie do końca jesteś świadoma tragedii takiej osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Ale wiesz... Perspektywa porzucenia wszystkiego co dla ciebie ważne dla rzeczy której nawet nie chcesz jesz gorsza. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Rin dopił w końcu herbatę. Wstał i przeciągnął się. - Czas spać - Rin poszedł do swojego pokoju, wziął prysznic i położył się do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Szczerze w to wątpię... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - A czemu akurat taki przykład? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts