Mephisto The Undying Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 ((O co ci biega?)) Elesis wciąż strasznie się nudziła. Chociaż czuła się lepiej to wciąż nie chciała wychodzić z domu. Postanowiła iść się wykąpać. Poszła do łazienki. (jest tam wanna czy prysznic bo nie pamiętam?) rozebrała się, ale jako iż zapomniała ręcznika wyszła z łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Lucas wrócił do szkoły. -Ale długo śpi.-mruknął podnosząc mu koszulę. - Goi się.- powiedział do kruka. Usiadł w fotelu i wpatrzył się w drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Lorence wróciła do domu. Usiadła na kanapie i westchnęła ciężko. - Co ja robię... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Dantanian zaprowadził Rin'a do opuszczonej budowy która znajdowała się dwa kilometry od Starej Szkoły. Weszli do budynku, do podziemi. - Chyba skończymy naszą znajomość - Dantanian odwrócił się do Rin'a, Z ciemnych kątów wyszły Upadłe Anioły. - To moja grupa, i mam zamiar cie tu zabić i odebrać swoją nagrodę. - Dantanian Wytworzył włócznie światła i rzucił ją w stronę Rin'a który odskoczył. Rin popatrzył się z politowaniem na Upadłego. - Wiesz że denerwowanie mnie się może źle skończyć - Rin aktywował swój dar. Na jego pięściach pojawiły się płonące rękawice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Ocknąłem się z siniakiem na głowie. - Wiedziałem żeby nie skakać... - mruknąłem pod nosem podnosząc się. Nagle poczułem obecność wielu upadłych w jednym miejscu. Wyjrzałem przez okno i ujrzałem czarne chmury. Wszedłem na dach żeby lepiej się zorientować. Centralnie nad środkiem zawirowania znajdował się porzucony plac budowy. Ruszyłem niezwłocznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Lucas wstał. -Wiedziałem, żeby mu nie ufać.- mruknął podnosząc miecz i wybiegając w miejsce walki. -Witam.- krzyknął jak tylko wbiegł.- Nie zostałem zaproszony no ale ponoć darmowe przekąski.- powiedział patrząc na Upadłych. Vergil obudził się. Co.. jest? pomyślał. Nagle wyczuł Upadłych i kilka diabłów.Wybiegł ze szkoły. -Tym razem ja też chcę się zabawić.- Wokół jego miecza pojawiły się czarne płomienie. Popatrzył po Upadłych. -No to zaczynamy?- zapytał Rina lekko się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Wszystkie Upadłe zaczęły ciskać świetlne włócznie w diabły. Rin kontrował większość lecz nie wszystkie. - Uważajcie na nie - Powiedział do swoich podwładnych - Nie dajcie się drasnąć bo wam nie wybaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 (edytowany) -Luz.- powiedział Lucas a w jego ręce zmaterializował się wielki harpun.-Damy radę.-uśmiechnął się. Chłopak machnął mocno i jego harpun wbił się w jednego z Upadłych. Pstryknął palcami i w tym samym momencie harpun wybuchł podpalakjąc kilka innych Aniołów. Edytowano Sierpień 20, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Elesis wykompała się. Wyszła ze szkoły i skierowała się w miejsce gdzie byli Rin, Lucas i upadli. Gdy dotarł przyjrzała się im. Podeszła do Rina unikając przy okazji ataków. - Siemka. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Vergil rozciął kilku Upadłych mieczem a jednemu wyrwał skrzydła. Zeskoczył mu na głowę i wylądował przed Elesis. -Witam. Ty jesteś nowa?- zapytał z uśmiechem który krył ból pleców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Będąc na miejscu podszedłem do reszty grupy. - Zostało coś dla mnie? - zapytałem z uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 ((Phoenix, będziesz jeszcze prowadzić tę sesje jak wrócisz na to forum? .-.)) - Dobra, to kto z kim się bije i czemu? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 8, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2014 (( Eyup, sorry naprawdę bardzo, bardzo was przepraszam. Je*any internet mi się psuje, chyba będę musiał sobie zmienić dostawce D: LEL. Tak czy inaczej przepraszam za tą nie obecność i nie odpisywanie )) Na miejsce pokonanych upadłych przyleciało dwa razy tyle. Dantanian klasnął rękami i pod nim utworzył się krąg magiczny upadłych aniołów który utworzył barierę naokoło walczących. - Rin to wszyscy z tej grupy - Dantanian wyskoczył w powietrze i stanął obok Rin'a i uśmiechnął się sarkastycznie. Rin tylko spojrzał na niego z politowaniem. (( Lucypher, robisz zbyt op a nie ma twojej kolejki, daje ją tym razem Szeregowej, a i jeśli możesz daj się lekko zranić tak by chroniła Rin'a proszę :3 ) Naprawdę przepraszam za nieobecność )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 ( chwila.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Elesis westchnęła. - A zapowiadał się miły dzień... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 8, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Dantanian popatrzył się po diablicy. - Uuu mamy tu niezłą sztukę, Rin poz... - Nie zdążył bo Rin uderzył go pięścią w brzuch - Tylko ją dotkniesz a spłoniesz - Rin wyglądał poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Ej no, ciekawiło mnie co on chce powiedzieć. Poza tym sama potrafię uderzyć anioła w brzuch. - powiedziała Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 8, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Ale mnie nie ciekawiło a też we mnie by to uderzyło. - W głosie Rin'a Elesis mogła wyczuć nutkę zazdrości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - No nie przesadzaj. Co by anioł mógł na ciebie powiedzieć? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 8, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Rin właśnie - Dantanian wyszczerzył zęby. - A poza tym żartowałem. - Nie jestem co do tego przekonany - W duszy Rin'a zaczął pojawiać się niepokój. Jibril postanowił to przemilczeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Ok. - Elesis wzruszyła ramionami. - W sumie, to znacie się? - zapytała. (W końcu Elesis nie było jak wtajemniczałeś resztę.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 8, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Tak, pomagał rodowi Bael polować na swoich w zamian za azyl u diabłów. Dantanian usiadł na ziemi. - Kurcze zawsze fajne dziewczyny są już dawno pozajmowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Mhm... - przytaknęła. - No cóż, trzeba być wystarczająco szybkim. Poza tym, co wy swoich nie macie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 8, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Są, ale wszystkie są obłąkane i mają zniszczoną psychikę przez upadek. Wolał bym o tym nie mówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Och, jakbym ja była normalna. - przewróciła oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts