Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) - Nie wiem w sumie... - powiedziała. - A w sumie nie mam. - stwierdziła. - Jakieś muszę chyba sobie znaleźć. - To miło. - powiedział uśmiechając się. Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Po raz pierwszy w życiu poczułam że jestem komuś potrzebna. - powiedziała. - Dzięki tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Wiem. I przepraszam, gdybym mógł nigdy bym stąd nie wyjeżdżał. - powiedział. - Jesteś najwspanialszą rzeczą jaka mi się w życiu przytrafiła. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Dzięki tobie w końcu poczułam się kochana. Dziękuję ci za wszystko co dla mnie zrobiłeś. - powiedziała i znowu go przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ciesze się że chociaż tyle czasu mogliśmy spędzić ze sobą. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Jak chcesz mogę ci z tym pomóc - Rin uśmiechnął się, właśnie przechodzili przez bramę zamku - Nazwali go Pałacem Cesarskim ponieważ zazwyczaj tu żył Cesarz, heh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Hm. Nieźle. Chociaż nigdy nie byłam pasjonatką wschodnich kultur. - stwierdziła. - A co do hobby, to jeśli nie wymyśle nic sama to z pewnością poproszę o pomoc ciebie. - powiedziałą uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Chociaż tyle... Że mogliśmy ten czas spędzić razem. Nigdy nie wiadomo co mogło się stać... - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Niestety...- mruknął. - Jesteśmy już przy kinie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ta... Chodźmy zobaczyć czy jest jeszcze ten film... - mruknęła gdy weszli do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Hm, tak jeszcze jest. - powiedział patrząc na spis. - To ja pójdę kupić bilety. - powiedział idąc do kasy, kupił bilety i wrócił do Lorence. - Ok, to idziemy jeszcze po coś do picia. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Pójdę kupić, tylko mi powiedz co byś chciał. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Nie no, ja kupię. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - No ale... Dobra jak chcesz. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Miło mi to słyszeć Elesis - Elesis i Rin przeszli przez cały teren - A jakie panowały w twojej starej rodzinie panowały stosunki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Cóż... nie najgorsze, chociaż król był dość sztywny. Zbyt poważny. Chociaż mógłby oddać życie za każdego z członków rodziny. - powiedziała. - Może po prostu oboje podejdźmy... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Mhm... Tak będzie najlepiej. - powiedziała z uśmiechem i ruszyła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Oddanie życia to sztywna rzecz? - Rin wzruszył ramionami sam uważał inaczej lecz nic nie mówił - Może chcesz teraz zwiedzić park, jak nie masz sił mogę cię ponieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Dam sobie radę. - powiedziała. - Poza tym, on był sztywny ale mógłby oddać życie za całą rodzinę, zachowywał się sztywno. - dodała. Jonathan i Lorence dotarli do bufetu. - To, co chcesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Colę. - powiedziała krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Więc tak uważasz - Rin uśmiechnął się do Elesis, zrobiło się trochę zimniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - A do jedzenia? - zapytał Lorence. Elesis wzruszyła ramionami. - Która godzina? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Nie wiem... Wybierz coś. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - No to wezmę duży popcorn. - powiedział Jonathan, zamówił wszystko. - Too idziemy na salę? - zapytał. - Hm... zimno się robi. Mogłam wziąć bluzę. - stwierdziła Elesis rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 Rin zdjął swoją i założył na Elesis. - Mam nadzieje że będzie ci cieplej - Rin uśmiechnął się do niej. Po jakimś czasie dotarli do parku. Rin zauważył czarne pióro na ziemi. Nagle niebo zmieniło się na fioletowe. Rin dobrze wiedział co to oznacza. Upadły Anioł jest w okolicy i zamierza walczyć. Po chwili zakrwawiony nie swoją krwią anioł wyszedł z krzaków. - hah najpierw cię zabije chłoptasiu a potem twoją dziewczynę - Zaśmiał się diabolicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts